Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Sveikos

nuėmiau vakarinį Flixotida ir vėl pradėjo abu kosėti, reikia važiuoti pas pulmonologę ir klausti kokią dozę purkšti, nes panašu, kad kol šildyms bus, tol reikės purkšti. Jaučiu idealiausias variantas būtų vienas įpurškimas ryte vienas vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2014 11 21, 09:19)
Jaučiu idealiausias variantas būtų vienas įpurškimas ryte vienas vakare  g.gif

Tikrai taip, bent jau kol dabar orai taip keitaliojasi.
Atsakyti
Kokia tyla?
listen.gif
Tikiuosi todėl, kad visi sveiki.
Atsakyti
Sveikos, turbūt visi sveiki, kad čia tylu smile.gif

Atėjau, paprašyti, kad primintute kokius vaistus no stiprios slogos duodat vaikams? jau esam apie tai kalbėja, mano iniciatyva, bet tą kart taip ir praėjo ta sloga, o dabar ir vėl jau antrą savaite tęsiasi bjauri pūlinga sloga, kosuliai .... manau čia tarpusavio ryšis yra, su sloga nesusitvarkom. doh.gif

o va vyresnysis kuris GERl turi, kaip ir ramiau gyvena, pakosti, bet drėgnai, gražiai
aš manaiu, kad tai su vyresniu pas mus bėdos, bet jis aprimo, tai mažytė pradėjo su ta sloga, kosuliais, nemigom...
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 27, 16:13)
Sveikos, turbūt visi sveiki, kad čia tylu smile.gif

Atėjau, paprašyti, kad primintute kokius vaistus no stiprios slogos duodat vaikams?  jau esam apie tai kalbėja, mano iniciatyva, bet tą kart taip ir praėjo ta sloga, o dabar ir vėl jau antrą savaite tęsiasi bjauri pūlinga sloga, kosuliai .... manau čia tarpusavio ryšis yra, su sloga nesusitvarkom.  doh.gif

o va vyresnysis kuris GERl turi, kaip ir ramiau gyvena, pakosti, bet drėgnai, gražiai
  aš manaiu, kad tai su vyresniu pas mus bėdos, bet jis aprimo, tai mažytė pradėjo su ta sloga, kosuliais, nemigom...

mums kai jau sloga visiškai įsisiautėja alergologė pataria nuimt nasonex, kelias dienas (kokias 5) pavartoti actifedą, po to vėl nasonex..
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2014 11 27, 22:18)
mums kai jau sloga visiškai įsisiautėja alergologė pataria nuimt nasonex, kelias dienas (kokias 5) pavartoti actifedą, po to vėl nasonex..

Ir aš taip daryčiau. Bet jei labai pūlinga sloga, gal Actifed nelabai tinka, žinau, kad jis stebuklingai veikia, kai sloga būna skysta tokia nuolat varvanti, nosis užgulta, o išpūst lyg nėr ką g.gif

Mano vaistą nuo slogos visos turbūt jau žino- Euphorbium tiek purškalas į nosį tiek geriami lačiukai.

Jei mažylė moka nuryti vaistus gal Gelomirtolis tiktų?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 28, 09:30)
Ir aš taip daryčiau. Bet jei labai pūlinga sloga, gal Actifed nelabai tinka, žinau, kad jis stebuklingai veikia, kai sloga būna skysta tokia nuolat varvanti, nosis užgulta, o išpūst lyg nėr ką  g.gif

Mano vaistą nuo slogos visos turbūt jau žino- Euphorbium tiek purškalas į nosį tiek geriami lačiukai.

Jei mažylė moka nuryti vaistus gal Gelomirtolis tiktų?

aš jau pradėjau galvoti, kad prieš alerginių gal imsimes, šiaip maniau, kad sušalo kojytės, todėl tą sloga, bet čia kaip pradėjo...

isidėmėsiu -aktifedas varvančiai nosiai, tai ne mums unsure.gif

o gelomirtoli ir mažiems galima? mane jis kažkada pačią išgelbėjo smile.gif
Atsakyti
Dėl Gelomirtol būtina pasitarti su gydytoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 28, 14:11)
Dėl Gelomirtol būtina pasitarti su gydytoja wink.gif

išku, treč pas pulmo važiuojam, gal ji ką patars, nes šeimos gyd man gerų patarimų neduoda
Atsakyti
Gelomirtolas yra ir vaikiškas. Kapsulės gerokai mažesnės. Tik ne kiekvienas vaikas jas nuryti gali. Nes ilgiau palaikius burnoje, apvalkalas darosi lipnus.

O nebandėte palašinti ar sukvėpuoti fiziologinį? Gal jis kiek suskystintų sekretą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 28 lapkričio 2014 - 16:25
Labas, mamos,
Prašau patarimo.
Po BA paūmėjimo su švokštimu ir dusuliu geriam singulaira jau apie mėnesį.
Pirmas 10 dienu F kvėpavo du kart dienoje, po to 2 savaites 1kart dienoje.
Tada pasigavom virusa, bet iki švokstimo nenuėjo. Buvau padidinus kelias dienas F vėl iki 2 dozių, po to kokias 5 dienas 1 dozė ir nutraukiau. Taip sakė gydytoja.
Dvi dienas buvo ramu. Vakar kostelėjo viena kartą vakare.
Dabar atsigulęs pakosėjo jau kokius penkis kartus.
Ar tai reiškia, kad per anksti nutraukiau F? Ar per staigiai sumažinau?
Tai ką dabar daryt? Vėl tęsti po vieną dozę?
Ir kada bandyti vėl nutraukti?
Nekenčiu hormonųųųųų. Aaaaaa
Singulairą geriam toliau
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 28 lapkričio 2014 - 22:20
QUOTE(kristinuv @ 2014 11 28, 23:17)
Labas, mamos,
Prašau patarimo.
Po BA paūmėjimo su švokštimu ir dusuliu geriam singulaira jau apie mėnesį.
Pirmas 10 dienu F kvėpavo du kart dienoje, po to 2 savaites 1kart dienoje.
Tada pasigavom virusa, bet iki švokstimo nenuėjo. Buvau padidinus kelias dienas F vėl iki 2 dozių, po to kokias 5 dienas 1 dozė ir nutraukiau. Taip sakė gydytoja.
Dvi dienas buvo ramu. Vakar kostelėjo viena kartą vakare.
Dabar atsigulęs pakosėjo jau kokius penkis kartus.
Ar tai reiškia, kad per anksti nutraukiau F? Ar per staigiai sumažinau?
Tai ką dabar daryt? Vėl tęsti po vieną dozę?
Ir kada bandyti vėl nutraukti?
Nekenčiu hormonųųųųų. Aaaaaa
Singulairą geriam toliau
Ačiū

geriau hormonas ten kur reikia ir kiek reikia, nei dustantis vaikas ir tikikybe kad neisaugs is BA.
Taip, manau kad per greitai buvo sumazintos dozes.
Atsakyti