Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Merginos, kiek laiko alerginis berimas laikosi?

Pastebejau sekmadieni maudant vaika berimus: juosmens ir ties viena nugaros puse berimus. Pirma mintis - alergija. Nors iki tol niekada niekopanasaus nebudavo ir jokiam maistui tokios formos pasireiskimo alergijos niekada nera nebuve. Bet visuomet yra pirmas kartas.
Siai dienai berimai yra isplite menciu srityje ir ant rankyciu is vidaus ties pazastukais g.gif

Geriam zyrteca.

Maistas iprastas. Bandziau prisiminti kas naujo atsirado racione. Lyg ir nieko g.gif
Atsakyti
bėrimai laikosi įvairiai, jei tai staigi reakcija, tada pašalinus alergeną, bėrimas gali praeiti ir per parą ir per savaitę. Bet jei tai lėto tipo reakcija, tada bėrimas gali ir kelias savaites nepraeit, ypač jei niekuo netepsit.
O koks bėrimas? Spuogiukais pavieniais ar kaip kitaip?
Atsakyti
Sveikos,
Nugi viskas padaryta mano vaikas sveikas, kraujas puikus, deguonies pasisavinimas puikus, iskvepia gerai, plauciai sveiki, viduriukai sveiki. Zodziu mano vaikas sveikas, tikrai BA nera ir GERL nera schmoll.gif lieka tik tomograma padaryt smegenu ir persviesti kakla kodel springsta ir koso ir serga tiek daug. g.gif laukiu VRC.
Jei ir ten nieko pasiduodu daugiau jokiu tyrimu jokiu daktaru grieztai. Sirgsime ir pasveiksime. Nebeieskosiu kodel tiek serga jau treti metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 19 lapkričio 2014 - 16:34
Net GERL nėra? Bet juk buvo? Juk medikai buvo nustatę?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 20, 09:43)
Net GERL nėra? Bet juk buvo? Juk medikai buvo nustatę?

Net jie patys sake toks lengvas paraudimas yra daugiau nuo streso. Ta gydytoja kur su zasrna tyre ir sake matyt daugiau del streso nes vos paraude buvo, kodel irase nezinau. Va dare echo jokiu rugsciu kad tyvuliuotu, va pas dicki kai dare echo ten kliuksi rugstys. Zodziu esu pasimetusi visiskai.
Atsakyti
O iki zarnos mergaitė nevartojo Gastrotus? Gal jis buvo suveikęs. Aišku, linkiu kad nebūtų tokių ligų, tik keista, kad tokias diagnozes lengva ranka įrašo, o po to taip pat lengvai išrašo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 20, 10:19)
O iki zarnos mergaitė nevartojo Gastrotus? Gal jis buvo suveikęs. Aišku, linkiu kad nebūtų tokių ligų, tik keista, kad tokias diagnozes lengva ranka įrašo, o po to taip pat lengvai išrašo.

Isbrauke viska mano vaikas sveikas.
Iki zarnos jokiu vaistu nevartojome jokiu.
Liko tik VRC ir viskas.
Atsakyti
Tada linkiu kad ir ten nieko rimto nerastų, o su laiku vaikas augs ir ligas visas išaugs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 20, 10:28)
Tada linkiu kad ir ten nieko rimto nerastų, o su laiku vaikas augs ir ligas visas išaugs wink.gif

As zinok ir nebeieskosiu, kodel tiek daug sergam. Uzaugs, tik sunku kai tiek serga, bet ir tai praeis.
Atsakyti
Laba vakara,
Norėčiau prisijungti į jūsų būri su savo ligoniuku - bronchine astma verysad.gif

Ar priimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutx @ 2014 11 20, 22:59)
Laba vakara,
Norėčiau prisijungti į jūsų būri su savo ligoniuku - bronchine astma  verysad.gif

Ar priimsit?  blush2.gif

junkites drasiai 4u.gif
Atsakyti
Čia konsultuojasi visos.
Atsakyti