Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 13, 11:48)
važiujam, priklauso 1 kart metuose

O kazkur maciau, kad du kartus. Netiesa cia?:/ aisku, visos vaziuojat vasara?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 12, 14:38)
Panašu į :
Vaikų virusinė infekcija

Mano vaiko nuolatinės palydovės buvo tokios virusinės infekcijos. Taip jų kilmė kaip vėjaraupių, ir jų yra begalo daug. Tik vieni vaikai jom slabai imlūs kiti nelabai.
Jei labai giminingas virusas vėjaraupiams galėtų būti juostinė pūslelinė, bet jūsų situacijoje man į tai nelabai panašu, nes tokiu atveju bėrimai būtų daugiau susikoncentrave ties liemens sritimi, ir išsidėlioje juostele (už tai ir pavadinimas yra "juostinė")

Burnytei šiaip labai tinka eiliniai purškalai nuo gerklės (tantum verde, Hexaspray ir kt), tik purkšti reiktų ne giliai į gerklę o pačioje burnytėje, ypač jei tos žaizdelės trukdo valgyti (tai kaip stomatitinės žaizdelės).

musu berimas tai gal toks ne visai berimas, atrodo kaip kuna butu sukandzioje uodai. O va vakar pradejo rysketi ant vieno spuogelio po du ar tris vandeningas puseles, tokias kaip virsuneles butu g.gif berimai nebeplinta, is viso apemus, ant kuno yra koks 20-30 tokiu zidinuku g.gif tie senesni jau matosi praeina. tikiuosi nauju neatsiras. O burnyte tai is vidaus isberta, tokiais mazais taskeliais, lyg butu kraujosruvos poodines. bet irgi jau praeina. temperaturos jau vakar nebeturejo. tai kazin ar cia tas pats virusas, nes ziurejau internete nuotraukas, nedandu tokio berimo kaip maniskio g.gif

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 13, 11:22)
oi sveikatos jums ir kantrybės mažiukei  4u.gif

maziukui ax.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(denyxe @ 2014 11 13, 11:53)
O kazkur maciau,  kad du kartus. Netiesa cia?:/  aisku,  visos vaziuojat vasara?smile.gif

vaziuoti gali du kartus jei tai butu po plauciu uzdegimo is karto is ligonines. Siaip su BA diagnoze priklauso tik vienas kartas metuose.
Atsakyti
O vėjaraupiais jis sirgęs, čia jau panašu kaip vėjaraupiai būtų. Tuoj pradėsiu tikėt, kad įvedus skiepus, žmonės pradėjo vėjaraupiais sirgti ne po vieną kartą, tik kitokiom formom. Va kaip ir su kokliušu, skiepyti vaikai ale serga ne kokliušu o pažkokiu parakokliušu. Su kiekviena diena, vis daugiau ligų lenda į dienos šviesą.

Atsakyti
Mes jau grizome, jei palei krauja sveikos. Isklausius istorija bandys tirti. Pridaveme daug kraujo, nuotrauka padareme. 19 diena vaziuojam pilvo echoskopijai, tada spres ar daryti bronchoskopija ir genetinius tyrimus. Uzkliuvo musu deme ant nugaros kuris dideja g.gif Tam kartuj tiek ziniu.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 13, 12:34)
O vėjaraupiais jis sirgęs, čia jau panašu kaip vėjaraupiai būtų. Tuoj pradėsiu tikėt, kad įvedus skiepus, žmonės pradėjo vėjaraupiais sirgti ne po vieną kartą, tik kitokiom formom. Va kaip ir su kokliušu, skiepyti vaikai ale serga ne kokliušu o pažkokiu parakokliušu. Su kiekviena diena, vis daugiau ligų lenda į dienos šviesą.

nesirges, bet man cia panasiau butu i tymus unsure.gif nezinau kaip jie atrodo, bet teta siandien atvaziavo, sako panasu kad butu tymai, ivedziau info i interneta, aprasymas labai atitinka, pradejo berti nuo kaklo, paskui nugara ir pilva, o dabar jau kojas. kaklas uzgijes, pilvas ir nugara jau vos matosi, o va kojos paciame "zydejime" doh.gif

QUOTE(Roga @ 2014 11 13, 16:50)
Mes jau grizome, jei palei krauja sveikos. Isklausius istorija bandys tirti. Pridaveme daug kraujo, nuotrauka padareme. 19 diena vaziuojam pilvo echoskopijai, tada spres ar daryti bronchoskopija ir genetinius tyrimus. Uzkliuvo musu deme ant nugaros kuris dideja g.gif Tam kartuj tiek ziniu.

tikiuosi kad greitai paaiskes kur beda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 13, 17:14)
nesirges, bet man cia panasiau butu i tymus unsure.gif nezinau kaip jie atrodo, bet teta siandien atvaziavo, sako panasu kad butu tymai, ivedziau info i interneta, aprasymas labai atitinka, pradejo berti nuo kaklo, paskui nugara ir pilva, o dabar jau kojas. kaklas uzgijes, pilvas ir nugara jau vos matosi, o va kojos paciame "zydejime" doh.gif
tikiuosi kad greitai paaiskes kur beda 4u.gif

Sveikatytes 4u.gif
Bet jus juk skiepyti nuo tymu g.gif

Aciu.kaip noriu, kad rastu kas yra kiek galima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 13 lapkričio 2014 - 16:32
O kas do dėmė? Balintos kavos?

Zirze, nu geras, o nuo tymų vaikas skiepytas?
Atsakyti
turime visus pruvalomus skiepus. nezinau,gal ir netymai cia...bet issiaiskinti galesiu tik kita antrad, jei dar vaikas nebus pasveikes, vel eisim pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2014 11 13, 11:53)
O kazkur maciau,  kad du kartus. Netiesa cia?:/  aisku,  visos vaziuojat vasara?smile.gif

na nebent plaučių uždegimas būtu ar dar kokie negerumai, tuomet gal ir du kartai išeitu, bet šiaip 1 kart pagal planą

šiemet važiavau vasara, nes atostogas tada turiu, o šiaip ir žiema , pavasari po ligos esam važiave , kai nedirbau

QUOTE(Zirzė @ 2014 11 13, 12:31)

maziukui ax.gif aciu 4u.gif

atsiprašau su Roga sumaišiau blush2.gif

man į vėjaraupius panašu, bet jai jau buvot pas gydytoja jis geriau mato

karta aš turėjau baimės: nuvažiavom pas močiutę ir kad pradės vaikas kosėt, švokšti doh.gif išsigandau susipakavau, atgal namo į polikliniką, apžiūrėjo, paskyrė Ventolino, gal dar kažko parašė bronchitas. nuvažiavom namo , paguldžiau jau vaiką, ir žiūriu temperatūra kyla, vaikas kosėja, atsirado BĖRIMAs pirma mintis -menigitas, vėl vaikus į mašina, pakeliui pradėjo vemti vaikas, kol nuvažiavau iki priimamo (25 km.) jau ir mergeitė vėmia...nueinam pas gydytoją- VEJARAUPIAI blink.gif čia viskas buvo liepos mėn, o jis balandį jau buvo sirgęs. abeis kartais nestipriai

QUOTE(Roga @ 2014 11 13, 16:50)

blink.gif doh.gif

stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 13, 18:18)

man į vėjaraupius panašu, bet jai jau buvot pas gydytoja jis geriau mato

karta aš turėjau baimės: nuvažiavom pas močiutę ir kad pradės vaikas kosėt, švokšti doh.gif išsigandau susipakavau, atgal namo į polikliniką, apžiūrėjo, paskyrė Ventolino, gal dar kažko parašė bronchitas. nuvažiavom namo , paguldžiau jau vaiką, ir žiūriu temperatūra kyla, vaikas kosėja, atsirado BĖRIMAs pirma mintis -menigitas, vėl vaikus į mašina, pakeliui pradėjo vemti vaikas, kol nuvažiavau iki priimamo (25 km.) jau ir mergeitė vėmia...nueinam pas gydytoją- VEJARAUPIAI blink.gif  čia viskas buvo liepos mėn, o jis balandį jau buvo sirgęs. abeis kartais nestipriai
blink.gif  doh.gif

stiprybės jums 4u.gif

ryt is ryto skambinsiuos kad priimtu, nes man neramu darosi, nors nemanau kad cia vejaraupiai bet kad atmesciau tymu versija g.gif
Atsakyti
Na va, fliksotidas vaikams kosulius beveik panaikino unsure.gif , teks draugauti visa suldymo sezona
Atsakyti
Oi mes kompanija palaikysim wink.gif
Atsakyti