Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 08 13, 22:08)
na va, gavom ligoniu kasu patvirtinima, kad galima vaziuoti i sanatorija smile.gif

pernai man gydytoja dave dokumentus sudetus i papke, nelabai ziurejau kokie dokumentai buvo, siemet is anksto atidave kopija reabilitologo israsa, ir savo siuntima i sanatorija, sake formos nereikia tureti sus avim, nes sanatorija per kompa matys  g.gif tad jos su savim neturiu. Tai ar viskas cia tvarkoje, padekit kas pamenat 4u.gif
http

taip.dabar tik siuntimo uztenka.visi kiti dokumentai per kompa gydytojai tvarko.
Atsakyti
sos!!! per klaidą vaikui padaviau dvi tabletes ( 4 mg), padaviau jam pirmam,tada vyresnėliui ir vėl mažiukui,kaip aš užsimiršau, kad buvau padavus verysad.gif ką dabar daryti? ar ryt duoti kitą?
Atsakyti
as neduociau unsure.gif
Atsakyti
Aš neduociau, kaip jauciates?
Atsakyti
Kaip supratau kalba eina apie montelukasta? Aš irgi neduočiau.

Roga, ne į temą, kaip tavo dičkiui sekasi, ar kas paaiškėjo dėl cistos?
Mažiukė vis dar be F?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 08 18, 10:42)

Roga, ne į temą, kaip tavo dičkiui sekasi, ar kas paaiškėjo dėl cistos?
Mažiukė vis dar be F?

dičkiui paliko laukti, jei netrūks tegul būna, sakė kreiptis tada jei iš nosės pradėtu bėgti visokie skyščiai.
aha mes dar be jokių vaistų cool.gif tik šaltalankio aliejų po pertrauko vėl duoti pradėjau.
Atsakyti
Po kiek to aliejaus duodi ir kuriuo metu?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 08 18, 12:45)
Po kiek to aliejaus duodi ir kuriuo metu?

dabar pasilikau ryte prieš valgį 15 min. pue arbatinio šaukštelio. dar kažkokį velnia pasigavo ir pradėjau duoti gerasias bakterijas, viduriavo, kelias dienas viena kart dienoje. matyt nuo mūsų kelionių kažkas prikibo ir dar dubcese išbėrė. o šiaip viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
Galvoju saviškiam atsargiai pabandyti irgi. Koki tu perki? Įmesk nuorodą ar paveikslėlį.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 08 18, 13:06)
Galvoju saviškiam atsargiai pabandyti irgi. Koki tu perki? Įmesk nuorodą ar paveikslėlį.

perku iš vaistinės šita http://www.vaistai.l...p...mundė.html

user posted image
Atsakyti
Ačiū labai, na rimtai reiks pabandyti.
Atsakyti
Taip, montelukastos padauginau verysad.gif o jauciasi, tai jis puikiai, jokiu salutiniu pozymiu. Tai tada siandien vakare neduosiu, tik ryt.
Atsakyti