Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(reburd @ 2014 11 05, 02:20)
Mane irgi uzgulta nosis vargina, kai ejau su mergaite pas lor, privaciai ir mane apziurejo, pasirodo isdeginta gleivine nuo purskiamu i nosi vaistu doh.gif  O as jau galvojau, kad gal man kokie adenoidai, irgi, diena nieko, kaip reikia gult, taip neina kvepuot, jei sloga, isvis sakes  doh.gif  vargstu vis dar su nosim, nors tepu ryte ir vakare homeopatini tepaliuka, plaunu juros druska, tikiuosi atsistatys per kiek laiko  unsure.gif

man ir tokia mintis buvo, kad galbut isitaisius turiu medikamentini rinita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 11 04, 21:29)
Kad apgautų su rafinuotu aliejumi, sutinku, nes jie beskoniai beveik. Tuo tarpu nerafinuoti, šalto spaudimo aliejai turi kiekvienas savitą, stipriai išreikštą skonį. Na niekaip neapgausi.

Nėra nieko paprasčiau, cheminių skonį suteikiančių medžiagų pilna visur. Todėl ir sakau, kad stengiuosi pirkti tai kas paprasta.
Atsakyti
Sveikos mamos, planuoju važiuoti į Antakalnio alergo. centrą konsultacijai, buvom prieš metus, po metų reikia vėl apsilankyti....lankėmės pas vyrą ( Kęstutis), gal galite iš savo patirties rekomenduoti kitą daktarę g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 11 05, 11:17)
Sveikos mamos, planuoju važiuoti į Antakalnio alergo. centrą konsultacijai, buvom prieš metus, po metų reikia vėl apsilankyti....lankėmės pas vyrą ( Kęstutis), gal galite iš savo patirties rekomenduoti kitą daktarę g.gif
Ačiū 4u.gif

nesu tikra ar vaiku ir suaugusiuju alergologai tie patys, bet manau kad taip. As dabar lankausi pas Ta mo šiū nie nę. Kolkas tik geru zodziu galiu ja pamineti, nes tikrai idemiai stebi mane, vis iesko problemos kodel man uzsitese spazmuojantys kosuliai, ir uzgulta nosis. Siunte issitirti hormonu kieki kraujyje, alerginius tyrimus is kraujo, pries tai dare durio meginius, nosies paseli eme, spirometrijas siunte darytis. Tikrai matosi moteris nepasiduodanti kol neranda problemos 4u.gif
Atsakyti
Aš esu buvusi labai labai seniai, prieš kokius 11 m, tai tada populiari buvo regis Astrauskaitė. Man tuo metu ji suteikė tikrai daug informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 05, 10:30)
nesu tikra ar vaiku ir suaugusiuju alergologai tie patys, bet manau kad taip. As dabar lankausi pas Ta mo šiū nie nę. Kolkas tik geru zodziu galiu ja pamineti, nes tikrai idemiai stebi mane, vis iesko problemos kodel man uzsitese spazmuojantys kosuliai, ir uzgulta nosis. Siunte issitirti hormonu kieki kraujyje, alerginius tyrimus is kraujo, pries tai dare durio meginius, nosies paseli eme, spirometrijas siunte darytis. Tikrai matosi moteris nepasiduodanti kol neranda problemos 4u.gif

Man vaikui reikia, netiksliai surašiau, bet ačiū už šią info 4u.gif
Kiek radau, tai dirba šie daktarai:
Skyriaus vedėjas
Aušra Astrauskaitė
(8 5) 274 3867
Gydytojai alergologai
Kęstutis Černiauskas
Danguolė Tamuliūnienė
Ilona Degutienė
Liudmila Makarenko
Ana Kozlovska
Vilma Rutkauskaitė

Vien pagooglinus apie skyriaus vedėją nekokie atsiliepimai, neaišku, ar tiesa, ar melas....aš ir norėčiau tokio daktaro, kuris pats ieškotų problemos, o ne taip, kad pati sakau, padarom tyrimus tam ir anam, tai sako, gerai, padarom, o kas toliau sakau, nieko, gerti, purkštis vaistus...o gal yra kokia kita alternatyva, daktaro, kuris pats ieškotų....mano dukra alergiška žuviai, dulkių erkėms....o gal ir dar kam nors, ko mes iki šio nežinom g.gif ar yra pvz, koks šokolado alergenas g.gif dar pienui nedarėm, nors neberia, išorėje nematau....
Atsakyti
Alergija yra toks dalykas, kad jos priežasčių ieskoti vis tik lengviau tėvam nei gydytojam, nes tėvai mato vaiką 24 val per parą, žino kuo maitiną kokioje aplinkoje auga. Alergija labai individualus dalykas. Jei tėvai atveda išbertą vaiką pas gydytoją ir nori kad tik gydytojas ieškotų kas ir kaip ir nuo ko, tai gali užtrukti oi kaip ilgai.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 05, 11:20)
Alergija yra toks dalykas, kad jos priežasčių ieskoti vis tik lengviau tėvam nei gydytojam, nes tėvai mato vaiką 24 val per parą, žino kuo maitiną kokioje aplinkoje auga. Alergija labai individualus dalykas. Jei tėvai atveda išbertą vaiką pas gydytoją ir nori kad tik gydytojas ieškotų kas ir kaip ir nuo ko, tai gali užtrukti oi kaip ilgai.

Taip, pilnai sutinku 4u.gif aš sutinku ilgai tirtis, bendradarbiauti su daktaru, tik, kad vaikui kuo geriau būtų...
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 11 05, 11:53)
Man vaikui reikia, netiksliai surašiau, bet ačiū už šią info 4u.gif
Kiek radau, tai dirba šie daktarai:
Skyriaus vedėjas
Aušra Astrauskaitė
(8 5) 274 3867
Gydytojai alergologai
Kęstutis Černiauskas
Danguolė Tamuliūnienė
Ilona Degutienė
Liudmila Makarenko
Ana Kozlovska
Vilma Rutkauskaitė

Vien pagooglinus apie skyriaus vedėją nekokie atsiliepimai, neaišku, ar tiesa, ar melas....aš ir norėčiau tokio daktaro, kuris pats ieškotų problemos, o ne taip, kad pati sakau, padarom tyrimus tam ir anam, tai sako, gerai, padarom, o kas toliau sakau, nieko, gerti, purkštis vaistus...o gal yra kokia kita alternatyva, daktaro, kuris pats ieškotų....mano dukra alergiška žuviai, dulkių erkėms....o gal ir dar kam nors, ko mes iki šio nežinom g.gif  ar yra pvz, koks šokolado alergenas g.gif dar pienui nedarėm, nors neberia, išorėje nematau....

tai as ir supratau kad vaikui smile.gif rasiau, akd panasu jog tie patys gydo vaikus ir suaugusius smile.gif as pries 2m savo vaika vedziau ten, tik nepamenu pavardes gydytojos, buvo tokia gerokai pagyvenus. Tai po durio meginiu sako : tai rasom nepatikslinta BA ir viskas. TadA pasipriesinau nes pasakiau, jog noriu dar paieskoti priezasciu. toks vaizdas buvo susidares, kad lengva ranka tas BA dalina. O va ta kur as buvau, ji labai stengiasi atmesti, akd man BA, nes spirometrija ir kiti tyrimai nieko blogo neparode, netgi buvo labai geri atsakymai, Bet visgi tiria ir toliau, iesko kabliuko, susiskambinam po paskirto kurso, klausia kaip reaguoja organizmas i gdyma ir pan. ax.gif
Atsakyti
Mano vaikui BA nors spirometrija visada gera. Už tai ir BA forma tarp lengvos ir vidutinės. Gal kad laiku diagnozuota ir laiku skirtas nuoseklus gydymas?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 05, 13:55)
Mano vaikui BA nors spirometrija visada gera. Už tai ir BA forma tarp lengvos ir vidutinės. Gal kad laiku diagnozuota ir laiku skirtas nuoseklus gydymas?

taip, butent del to, kad laiku. Man kai tyre, sake net ne visi spotininkai tiek ispucia kiek as tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 05, 13:55)

tai turbūt smile.gif

naturalų, kad eigoje situacija turi gerėt, o ne blogėt, vis gi gydymas vyksta smile.gif
Atsakyti