Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(vaidute2006 @ 2014 10 31, 21:23)
Kaip manot, ar galiu savo nuožiūra per savaitgalį purkšti Ventoliną? kad jam palengvint kosulį. Pas gydytoją tik po savaitgalio...

aš dažnai duodu pati V, jai matau, kad reikia

QUOTE(Zirzė @ 2014 11 03, 20:02)
Man paciai irgi neranda kodel pas mane uzgulta nosis.

jus aišku buvot pas LOr ir jums nosis buvo apžiūrėta, bet aš pati sau AR buvau nustačius, o pasirodo mano kreiva nosies pertvara ir todėl audiniai užburkę, na bet tuos kreivimus iškart Lor pamato

QUOTE(janna @ 2014 11 03, 20:28)
alergizuoti gali ne konkretus alergenas, alergenu miksas. T.y. , tarkim, braškem - neigiamas, pienui - neigiamas, o staip pienui su braskem - teigiamas

mano mažytei buvo nuo kiaušinių ir pieno (kiaušinienės0 nors atskirai nereguodavo

--

LOpo mėginius nemokamai vaikams daro, kai guli ligoninėje
Atsakyti
Aliejų dažniausiai perku šitą:
user posted image

Kažkaip visokie egzotiniai manęs nežavi, nes Lietuvoje daug padielkų kur naudojamas tiesiog aromatizuotas palmių aliejus.
O šis man nei skonio ypatingo neturi nei kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 04 lapkričio 2014 - 13:25
QUOTE(bevardė @ 2014 11 04, 14:23)

Kažkaip visokie egzotiniai manęs nežavi, nes Lietuvoje daug padielkų kur naudojamas tiesiog aromatizuotas palmių aliejus.

aš galvoju apie sėmenų aliejų, aišku alyvogių, kažin kokį dar galima g.gif
Atsakyti
Linų sėmenų aliejus labai gerai skrandukui, bet jis turi kartais savotišką skonį ir gali vaikui nepatikti. Kaip ir visi ypač tyri pirmo šalto spaudimo alyvuogių aliejai, jie net kartoki. Dar is Borges firmos yra toks labai labai šviesus aliejus alyvuogių va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 04, 10:06)
Ir pinigėlių pacientas daugiau palieka wink.gif

ziurint kur daro tuos alerginius tyrimus, pvz antakalnyje tai nemokejau nei cento uz durio ir kraujo alerginius meginius. Bet man va idomu kodel mano vaikui nepasiule pasidaryti is kraujo nemokamu tyrimu, o vaziavom i Sorpo, mokejom apie 200lt. Maniau kad tik durio yra nemokami, o visi kiti apmokestinti. Bet gaunasi kad ne g.gif

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 04, 12:57)
jus aišku buvot pas LOr ir jums nosis buvo apžiūrėta, bet aš pati sau AR buvau nustačius, o pasirodo mano kreiva nosies pertvara ir todėl audiniai užburkę, na bet tuos kreivimus iškart Lor pamato

ne, iki Lor dar nebuvau nuejusi, bet kitas zingsnis butent toks ir bus, jeigu penktad. nesuzinosiu nieko naujo. Kolkas tik pulmo ir alergologai tiria, ai dar skydliauke istyre. Bet as kiek supranutu, jeigu butu kreiva pertvara, tai butu kiaura para uzguta nosis, ir niekas nepadetu. O man diena buna gerai dabar jau kai purskiu vaistus vakarais, bet nakti vis tiek uzgula, ir butent ta snerve, ant kurios puses guliu pasisukusi doh.gif

QUOTE(bevardė @ 2014 11 04, 14:23)

ir as toki perku, bet kartais nusiperku paprasciausio kolumbo alyvuogiu aliejaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 04, 15:23)

ne, iki Lor dar nebuvau nuejusi, bet kitas zingsnis butent toks ir bus, jeigu penktad. nesuzinosiu nieko naujo. Kolkas tik pulmo ir alergologai tiria, ai dar skydliauke istyre. Bet as kiek supranutu, jeigu butu kreiva pertvara, tai butu kiaura para uzguta nosis

ne, mano kiaura pertvara, bet nėra kiaurai užgulus nosis, bet jai kur pašalu, lengva slogele būna iškart išsižioju, nes per vieną šnervę gerai kvepuoti negaliu. Jus pati pasižiūrėkit ar per abi landas gerai kvepuojat, vieną užkimškit, kitą ir žiūrėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 11 04, 11:33)
va kiek naudingos informacijos sužinojau, ačiū 4u.gif

o jūs Šiauliuose einate pas ką ar alergologa ar pulmonologa ar važiuojate kitur g.gif
nes man nesiseka su alergologais, o dažnai į vilnių neprivažinėsi doh.gif
dar toks klausimas, šiaulių akropolyje yra aliejų parduotuvė, ar ten ir pirkti aliejus? kokius daugiausia naudojate g.gif

Šiauliuose lankomės pas alerg. Striūpaitienę. Labai fainutė gydytoja. Į Kauną važiavom tik tyrimų pasidaryti. Porą kartų antakalnyje gulėjome, nes tik gulint stacionare visi tyrimai nemokami.

Akropolyje normali ta pard. Pirkite svarbu nerafinuotus aliejus. Aš naudoju visos šeimos maistui tik alyvuogių, lazdyno, kokoso, valytus nehigdrintus palmių riebalus, ghee ir valytą sviestą. Jokio rafinuoto aliejaus nenaudojam.

QUOTE(bevardė @ 2014 11 04, 13:23)
user posted image

Iš kur tokia informacija apie padielkas? Visiška nesamonė.
QUOTE(bevardė @ 2014 11 04, 14:17)
Linų sėmenų aliejus labai gerai skrandukui, bet jis turi kartais savotišką skonį ir gali vaikui nepatikti. Kaip ir visi ypač tyri pirmo šalto spaudimo alyvuogių aliejai, jie net kartoki. Dar is Borges firmos yra toks labai labai šviesus aliejus alyvuogių va toks:
user posted image

Šis gi vėl perpus maišytas su rafinuotu. Mažai naudos.

Iš nerafinuotų yra begalės skanių, kuriuos vaikai ir vienus mielai ragauja, ypač riešutų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 04 lapkričio 2014 - 15:11
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 11 04, 16:10)
Šiauliuose lankomės pas alerg. Striūpaitienę. Labai fainutė gydytoja. Į Kauną važiavom tik tyrimų pasidaryti. Porą kartų antakalnyje gulėjome, nes tik gulint stacionare visi tyrimai nemokami.

Akropolyje normali ta pard. Pirkite svarbu nerafinuotus aliejus. Aš naudoju visos šeimos maistui tik alyvuogių, lazdyno, kokoso, valytus nehigdrintus palmių riebalus, ghee ir valytą sviestą. Jokio rafinuoto aliejaus nenaudojam.

o kur ji dirba, negirdėta pavardė g.gif

jau dėl aliejų aiškiau darosi, ačiū, kad dalinatės informacija 4u.gif
Atsakyti
Riešutų o ypač lazdynų nedrįsčiau ragauti dėl alergijos, pati esu alergiška lazdynų riešutams.
O dėl tos informacijos tai nėra ji patikrinta ir neginčijama, bet čia prieš metus buvo nuvilnijęs skandalas dėl tų padirbinėjimų ir ne tik Lietuvos rinkoje, bet ir tokiose šalyse, kaip Italija, Ispanija, kur net alyvuogių aliejus buvo keičiamas pigesniu palmių aliejumi, o etiketėse nurodyta kad tai 100 alyvuogių.
Atsakyti
Akropolyje, ten kur aliejai pirkau dziovintus vaisius. Man jie nepatiko. Gal su mano receptoriais kazkas netaip g.gif Toks jausmas lyg vaistus kramtyciau pilna burna doh.gif Seimyna mano irgi nevalge, net visavalgis seimos galva atsisake paragaves. Springdama pati suvalgiau, gi gaila piginu blush2.gif

Alieju dar pasidairyciau V a l e r i j o n e.

Semenu aliejus geras dalykas, tik gaves deguones jis labai greitai apkarsta.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 11 04, 15:37)
o kur ji dirba, negirdėta pavardė g.gif

jau dėl aliejų aiškiau darosi, ačiū, kad dalinatės informacija 4u.gif

Dirba vaikų konsultacinėje. Moters ir vaiko klinikoje.

QUOTE(bevardė @ 2014 11 04, 15:41)
Riešutų o ypač lazdynų nedrįsčiau ragauti dėl alergijos, pati esu alergiška lazdynų riešutams.
O dėl tos informacijos tai nėra ji patikrinta ir neginčijama, bet čia prieš metus buvo nuvilnijęs skandalas dėl tų padirbinėjimų ir ne tik Lietuvos rinkoje, bet ir tokiose šalyse, kaip Italija, Ispanija, kur net alyvuogių aliejus buvo keičiamas pigesniu palmių aliejumi, o etiketėse nurodyta kad tai 100 alyvuogių.

Aliejus ir pats produktas ne tas pats. Aliejus beveik niekada nesukelia alerginės reakcijos. Alergizuoja baltymas, o riebale jo nėra. Nebent begalo stipri alergija, kada reaguojama ir į pėdsakus.

Kad apgautų su rafinuotu aliejumi, sutinku, nes jie beskoniai beveik. Tuo tarpu nerafinuoti, šalto spaudimo aliejai turi kiekvienas savitą, stipriai išreikštą skonį. Na niekaip neapgausi.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 04, 15:23)
ne, iki Lor dar nebuvau nuejusi, bet kitas zingsnis butent toks ir bus, jeigu penktad. nesuzinosiu nieko naujo. Kolkas tik pulmo ir alergologai tiria, ai dar skydliauke istyre. Bet as kiek supranutu, jeigu butu kreiva pertvara, tai butu kiaura para uzguta nosis, ir niekas nepadetu. O man diena buna gerai dabar jau kai purskiu vaistus vakarais, bet nakti vis tiek uzgula, ir butent ta snerve, ant kurios puses guliu pasisukusi doh.gif

Mane irgi uzgulta nosis vargina, kai ejau su mergaite pas lor, privaciai ir mane apziurejo, pasirodo isdeginta gleivine nuo purskiamu i nosi vaistu doh.gif O as jau galvojau, kad gal man kokie adenoidai, irgi, diena nieko, kaip reikia gult, taip neina kvepuot, jei sloga, isvis sakes doh.gif vargstu vis dar su nosim, nors tepu ryte ir vakare homeopatini tepaliuka, plaunu juros druska, tikiuosi atsistatys per kiek laiko unsure.gif
Atsakyti