QUOTE(Zirzė @ 2014 11 03, 20:23)
o kai gulejote ligonineje kodel nepasiule lopo meginiu?
o kas tai yra, neesu girdėjusi ir niekas mums neužsiminė, nei alergologė
QUOTE(janna @ 2014 11 03, 20:28)
Kai mes lankemes vasara pas homeopatus ir bandeme aiskintis alergijos rodiklio pasireiskima (kai tyrimai nerodo jokiam konkreciam alergenui teigiamo rezultato, o rodiklis zenklus), anot homeopatu alergizuoti gali ne konkretus alergenas, alergenu miksas. T.y. , tarkim, braškem - neigiamas, pienui - neigiamas, o staip pienui su braskem - teigiamas (cia toks primityvus pavyzdys). Tai sia prasme,
visiskai isvengti alergenu sakyciau net neimanoma, kaip ir padaryti tyrimus visiems esantiems.
Jos rekomendacijos buvo - pagal galimybes vengti maisto kuris dazniausiai alergizuoja, nors ir musu atveju jis yra neigiamas. Namus tvarkyti ir vedinti naudojant minimaliai chemijos ir pan ir t.t. Tarp tu paciu alergenų gali atsidurti ir balduose esantys formaldegidai, linoliaume/laminate esancios medziagos ir pan...pan... Pazystu viena zmogu, kuris yra alergiskas medziagoms, kurias isskiria rudeniniai puvantys kruvuose lapai.
Tad iskyla klausimas ar tikrai tokia griezta mityba, jei vis tik nera imanoma nustatyti konkretu alergena, tikslinga ir veiksminga
ačiū, kad dalinatės, nieko panašaus neesu girdėjusi
aš jau nuo 4 mėn kai sužinojau kad alergiška pradėjau viska elgtis kaip su alergijomis, sintetinė patalinė visa plauna, plaunamos grindys, surblys su hepafiltru, karšto garo siurblys, kilimų nėra, valomės tvarkomės. man labiausiai neramina tai smogas aš matau, tai smogas yra didžiausias peilis, manau nuo jo niekas netiria