Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 11 03, 18:06)
aš dariusi iš kraujo kai buvo apie 1 metukai, tai ir jie nedarė maistui. aš nepastebėjau alergijos, nes jos neberia. tai dabar kai griežta dieta tai pasimatys ar kas kelia alergija, kai vėl pradėsiu įvedinėti maito produktus po mėnesio. g.gif

maistui alergija gali pasireiksti ne tik berimu schmoll.gif gali paleisti vidurius, arba uzkieteti, gali sustreikuoti virskinimo sistema, kas Tavo mergaitei dabar ir yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 03, 18:46)
maistui alergija gali pasireiksti ne tik berimu schmoll.gif gali paleisti vidurius, arba uzkieteti, gali sustreikuoti virskinimo sistema, kas Tavo mergaitei dabar ir yra g.gif

jau trečiadienį bus savaitė kaip beveik nieko negauna valgyt, kas alergizuotu g.gif kažin po kiek laiko turėtu jaustis g.gif šiandiena antra para nekakoja, nors geriam vaistus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 11 03, 19:27)
jau trečiadienį bus savaitė kaip beveik nieko negauna valgyt, kas alergizuotu g.gif kažin po kiek laiko turėtu jaustis g.gif šiandiena antra para nekakoja, nors geriam vaistus doh.gif

o ka gauna valgyt?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 03, 19:45)
o ka gauna valgyt?

tik daržoves virtas (bulves, morkos, brokolis, kopustas, kalafijoras, cukinija, moliūgas) ir įvairia mėsa. aišku arbatos.
kruopos visos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 03 lapkričio 2014 - 18:46
QUOTE(Roga @ 2014 11 03, 19:46)
tik daržoves virtas (bulves, morkos, brokolis, kopustas, kalafijoras, cukinija, moliūgas) ir įvairia mėsa. aišku arbatos.
kruopos visos

katik paskaiciau gerl temoje, riebu piena leido? bet pienas gali buti alergenas g.gif taip pat vistiena, avizos, grikiai, soja, morkos, g.gif tai netgi valgydami leistina maista nesate tikri ar tai nesukels alergines reakcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 03, 19:56)
katik paskaiciau gerl temoje, riebu piena leido? bet pienas gali buti alergenas g.gif taip pat vistiena, avizos, grikiai, soja, morkos,  g.gif tai netgi valgydami leistina maista nesate tikri ar tai nesukels alergines reakcijos g.gif

tai mano ir negeria piena, ji kartais dar geria mišinuka. bet juk aš neatimsiu iš vaiko visa maista. pabandysiu aš iki 11.26 jei niekas nesikeis gražinsiu visa maista atgal. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 11 03, 19:57)
tai mano ir negeria piena, ji kartais dar geria mišinuka. bet juk aš neatimsiu iš vaiko visa maista. pabandysiu aš iki 11.26 jei niekas nesikeis gražinsiu visa maista atgal. g.gif

tai va, kad neatimsi, ka beliks valgyt. Kai maniskiui reikejo dietos laikytis appie du men, jis antra menesi pradejo nebevalgyti visai schmoll.gif tas pats racionas eme per grkle lipti doh.gif

sunku su tais alergenais. Man paciai irgi neranda kodel pas mane uzgulta nosis. geriau jau paciu stipriausiu vaistu, vis tiek nepramusa g.gif diena gerai, o nakti net flixanose nepadeda. odos durio meginiai neigiami, dabar dar paeme kraujo antakalnyje del erkutes ir sunu, bet jauciu irgi nieko neparodys rolleyes.gif dar kai eme krauja man is venos, maciau ne viena vyra su lopo meginiais, idomu ar ir jie antakalyje nemokami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 03, 20:02)
tai va, kad neatimsi, ka beliks valgyt. Kai maniskiui reikejo dietos laikytis appie du men, jis antra menesi pradejo nebevalgyti visai schmoll.gif tas pats racionas eme per grkle lipti doh.gif
sunku su tais alergenais. Man paciai irgi neranda kodel pas mane uzgulta nosis. geriau jau paciu stipriausiu vaistu, vis tiek nepramusa g.gif diena gerai, o nakti net flixanose nepadeda. odos durio meginiai neigiami, dabar dar paeme kraujo antakalnyje del erkutes ir sunu, bet jauciu irgi nieko neparodys rolleyes.gif dar kai eme krauja man is venos, maciau ne viena vyra su lopo meginiais, idomu ar ir jie antakalyje nemokami g.gif

tai va tas neaiškumas labai trugda. gydytoja mūsų pataria dar kartelį kartoti iš kraujo alergenus g.gif kaip elgtis nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 11 03, 20:15)
tai va tas neaiškumas labai trugda. gydytoja mūsų pataria dar kartelį kartoti iš kraujo alergenus g.gif kaip elgtis nežinau g.gif

o kai gulejote ligonineje kodel nepasiule lopo meginiu? g.gif
Atsakyti
Kai mes lankemes vasara pas homeopatus ir bandeme aiskintis alergijos rodiklio pasireiskima (kai tyrimai nerodo jokiam konkreciam alergenui teigiamo rezultato, o rodiklis zenklus), anot homeopatu alergizuoti gali ne konkretus alergenas, alergenu miksas. T.y. , tarkim, braškem - neigiamas, pienui - neigiamas, o staip pienui su braskem - teigiamas (cia toks primityvus pavyzdys). Tai sia prasme,
visiskai isvengti alergenu sakyciau net neimanoma, kaip ir padaryti tyrimus visiems esantiems.

Jos rekomendacijos buvo - pagal galimybes vengti maisto kuris dazniausiai alergizuoja, nors ir musu atveju jis yra neigiamas. Namus tvarkyti ir vedinti naudojant minimaliai chemijos ir pan ir t.t. Tarp tu paciu alergenų gali atsidurti ir balduose esantys formaldegidai, linoliaume/laminate esancios medziagos ir pan...pan... Pazystu viena zmogu, kuris yra alergiskas medziagoms, kurias isskiria rudeniniai puvantys kruvuose lapai.

Tad iskyla klausimas ar tikrai tokia griezta mityba, jei vis tik nera imanoma nustatyti konkretu alergena, tikslinga ir veiksminga g.gif

Atsakyti
tikra tiesa, prisimenu akd ir mums homeopate ta pati minejo, tik musu atveju buvo sulyganami ne maisto produktai, bet ikvepiamieji alergenai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 11 03, 20:23)
o kai gulejote ligonineje kodel nepasiule lopo meginiu? g.gif

o kas tai yra, neesu girdėjusi ir niekas mums neužsiminė, nei alergologė g.gif

QUOTE(janna @ 2014 11 03, 20:28)
Kai mes lankemes vasara pas homeopatus ir bandeme aiskintis alergijos rodiklio pasireiskima (kai tyrimai nerodo jokiam konkreciam alergenui teigiamo rezultato, o rodiklis zenklus), anot homeopatu  alergizuoti gali ne konkretus alergenas, alergenu miksas. T.y. , tarkim, braškem - neigiamas, pienui - neigiamas, o staip pienui su braskem - teigiamas (cia toks primityvus pavyzdys). Tai sia prasme,
visiskai isvengti alergenu sakyciau net neimanoma, kaip ir padaryti tyrimus visiems esantiems.

Jos rekomendacijos buvo - pagal galimybes vengti maisto kuris dazniausiai alergizuoja, nors ir musu atveju jis yra neigiamas. Namus tvarkyti ir vedinti naudojant minimaliai chemijos ir pan ir t.t. Tarp tu paciu alergenų gali atsidurti ir balduose esantys formaldegidai, linoliaume/laminate esancios  medziagos ir pan...pan... Pazystu viena zmogu, kuris yra alergiskas medziagoms, kurias isskiria rudeniniai puvantys kruvuose lapai.

Tad iskyla klausimas ar tikrai tokia griezta mityba, jei vis tik nera imanoma nustatyti konkretu alergena, tikslinga ir veiksminga  g.gif

ačiū, kad dalinatės, nieko panašaus neesu girdėjusi 4u.gif
aš jau nuo 4 mėn kai sužinojau kad alergiška pradėjau viska elgtis kaip su alergijomis, sintetinė patalinė visa plauna, plaunamos grindys, surblys su hepafiltru, karšto garo siurblys, kilimų nėra, valomės tvarkomės. man labiausiai neramina tai smogas aš matau, tai smogas yra didžiausias peilis, manau nuo jo niekas netiria g.gif
Atsakyti