QUOTE(zipzip @ 2014 10 21, 18:07)
man tik idomu, kaip su tuo F, nes cia gydytoju paklausti negaliu
beje, nuo sito vaisto salutiniu poveikiu cia buvo vaiku mirciu, uztai jis ir uzdraustas, tai irgi kazkaip nejauku zinant tokia info. LT turbut niekas apie tai nekalba
tikrai negirdėjau, labai plačiai vartojamas šis vaistas, bet jkių žinių apie tai
QUOTE(Fifux'e @ 2014 10 21, 19:37)
su tais skiepais tai nesamonė dabar
aš žadėjau neskiepyti,bet matau teks
tik dėl daržo? negi tikrai nebus išimčių alergiškiems vaikams?
aš tai savo vaikus visais privalomais paskiepijus
QUOTE(Zirzė @ 2014 10 21, 21:11)
Sese anglijoje gyvena, sake jei nueini aps gydytoja su problema, ten kitokio vaisto neskira kaip apap. Sake ten juo gydo nuo visu ligu
ir stai kodel begale zmoniu gryzta i leituva gydytis, o ne svetur
gerai, jai gerai baigias
bet ir pas mus kiekvienas gydytojas skirtinga spektra turi rekomenduojamų vaistų. Mūsų gyd visada brontex arba acc duoda, o jai einam pas pavaduojančia hedelix ir tuos hemopatinius lašiukus nuo kosulio, pamiršau pavadinimą
QUOTE(zipzip @ 2014 10 22, 09:53)
Tie zmones pasveiksta nuo primityviu vaistu todel, kad ju organizmas nera ragaves kitokiu. Lietuvoje vaistu pasirinkimas nerealus ir patys gydytojai siulo ivairiausiu alternatyvu. Pavyzdziui vaikams nuo slogos vienintelis vaistas - juros vanduo ir gydytojas jums nieko kito nepasiulys, o Lietuvoje?
Ir siaip cia UK naturali atranka, o gydomi dazniausiai tik simptomai, bet ne pati liga.
šiaip teisinga, bet kitais atvejais jai sloga provokuoja BA tai gal nieko blogo ir tie kitį vaistai