QUOTE(Mantė' @ 2014 10 13, 08:49)
Jums rekomendavo apsikritai nebesiskiepyti ar atideti skiepus velesniam laikui? O darzeli lanko tavo vaikas?
atidėjau meribotam laikui su gydytoja pasitarius, bet aišku prisiimu atsakomybė tokia sistema. einam į darželį, nu kaip čia pasakius, rugsėjo mėn 3 dienas buvome, po savaite vėl eisime.
QUOTE(bevardė @ 2014 10 13, 08:55)
Skiepai maniškiui labai įtakojo alergijos ir astmos pasireiškimą. Po 1 mėn HB skiepo veidelis tiesiog užsidegė nuo bėrimų. Maniau sustosiu, bet pediatrės įkalbėta 3 mėn (nors reikėjo pagal kalendorių 2 mėn) paskiepijau Pentaxim vakcina- rezultate obstruikcinis bronchitas, kuris po to kartojosi kol nepripažino BA, 2 metus laikėsi temperatūra 37.2-37.4 o kas mėn ar du po 3-5 dienas karščiavimo iki 39 ar 40. pasakiau griežtą STOP visiems skiepams.
Aš šeštadienio vakarą išsitraukiau F. Po savaitės kosulių jau suprantu, kad prisižaist galiu, nes vaikis niekaip neiškosti iki galo, šlapią kosulį keičia sausas ir vėl šlapias. 5,5 mėn be vaistų man tai daug. O dabar iki pavasario draugausim su F, savaitę ar dvi po du įpurškimus o po to, jei kosulys dings paliksiu po vieną įpurškimą vakare. Kolkas tyliai džiaugiuosi kad GERL apsitvarkė, bet labai jau žiūriu ką vakarais valgo ir kada valgo.
Aš šeštadienio vakarą išsitraukiau F. Po savaitės kosulių jau suprantu, kad prisižaist galiu, nes vaikis niekaip neiškosti iki galo, šlapią kosulį keičia sausas ir vėl šlapias. 5,5 mėn be vaistų man tai daug. O dabar iki pavasario draugausim su F, savaitę ar dvi po du įpurškimus o po to, jei kosulys dings paliksiu po vieną įpurškimą vakare. Kolkas tyliai džiaugiuosi kad GERL apsitvarkė, bet labai jau žiūriu ką vakarais valgo ir kada valgo.
mums tokia pati reakcija buvo žaizdos išgasdino ant veido, nuėjau pas alergija pasakiau, kad spaudžia kiepyti tai parašė kurį laika nerekomenduojama skiepyti.
bet ir tai neblogai tiek laiko be