QUOTE(auksine1 @ 2014 10 11, 14:42)
Mielos mamos, perskaiciaiu visa foruma apie bronchu astma. Noreciau pasidalint sava patirtimi ir galbut surast atsakyma, nes tiesa sakant esu akligatvyje ir nezinau kaip is jo iseit. Mani dukrai 1,3 m. Nuo puses metu kas tris men. reguliariai mums kartojasi bronchitai, syki plauciu uzdegima turejom. Gydytojai nustate BA, mano vyras setga alerginiu rinitu, todel mano, kad yra sioks toks rysys. Musu visos ligos prasideda vienodai, t.y. persalam, atsiranda stipri sloga, kurios jokiais juros vandeneliais, vibrocil'iu ar inhaliacijom negalim iveikt. Nosis tiesiog uzsikemsa, vaikas visiskai negali prakvepuot, trecia diena, sloga tampa beganti ir kaip taisykle, viskas nusileidzia zemyn. Pradeda svoksti plauciai, atsiranda kosuliai, vaziuojam i ligonine ir padarius nuotrauka mums nustato bronchita. Darem alerginius tyrimus, nieko nerado. Geriam Montelukast, purskiam Ventolin ir Flixotid, pulmonologes nustatytais kiekiais. Kazkaip as nematau pagerejimo nuo sito gydymo, dabar isvis kas kelias savaites taip baisiai sergam. Nezinau ar cia tiskli ta BA diagnoze, mes niekad nedustam. saturacija taip pat normos ribose. Sakykit ar esat susidurusios su panasia situacija? Dar pastebejau, kad ypac dygstant dantims mes persalam ir susergam, tarytum jai imutetas visiskai nusilipsta siuo periodu. Taip pat Vaziuosim pas homeopate Pinikiene konsultuotis, gal ji pades kazkuo.
Saturacija gera, nes esant apsunkintam kvepavimui, jie labai daznai ikvepia. Vakar ta pati klausima priemime uzdaviau
Ta BA diagnoze nereiskia, kad Jusu mazyle visa gyvenima tures diagnoze. Vaikai ja dazniausiai isauga. Jeigu praejus 3 metams nesikartoja ligos simptomai, diagnoze galima naikinti.
Mano sunui 1.4men. Apraset praktiskai musu situacija. Tik mano sunui tai kartojasi zymiai dazniau. Ir prie viso to jis turi gerl ir alergija.
Del gydymo.Mes lankemes tiek antakalnyje, tiek santarskese. Visi pulmonologai skiria tuos pacius vaistus, tomis paciomis dozemis
Nebent ieskoti kitu alternatyvu.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 10 11, 14:49)
siuntima turėjau iš savo vaiko gydytojos ir užsiregistravau pas Cir tau ta.
Aaa, mes pas ji lankemes ir ligonineje jis mus gyde. Man jis patiko kaip gydytojas. Neskuba vaistu kisti. Ir i BA diagnozes neskuba visiems klijuoti. Bet musu atveju jis buvo neteisus