Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(vaidute2006 @ 2014 07 31, 21:53)
Taip taip, aš pilnai tą suprantu. Gal man net pačios mamos labiau gaila, nei šuniuko.
Matyt, viskas susideda į krūvą, vaikų nuolatinis sirgimas ir t.t.

Tas sunkiausia, kai vaikai serga, ta supranti, mano pana du metai serga be sustojimo. Paguoda, kad jau per metus laiko pirmas mėnuo sveika ir 3 mėn be hormonu. Tai mums pasiekimas, kiekviena sveika diena galiu stiprinti imunitetą.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 07 31, 20:56)
Tas sunkiausia, kai vaikai serga, ta supranti, mano pana du metai serga be sustojimo. Paguoda, kad jau per metus laiko pirmas mėnuo sveika ir 3 mėn be hormonu. Tai mums pasiekimas, kiekviena sveika diena galiu stiprinti imunitetą.

Smagu,kad sveikstat! o kaip stiprinat imuniteta?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2014 07 31, 22:05)
Smagu,kad sveikstat! o kaip stiprinat imuniteta?

Sanatorija,laukas, sportas, kvėpavimo pratina ( pagaliau papucia maluneli nekosedama) jau po mėnesio nuo vakar bandau apiprausineti drugnu vandeniu, ne šaltu. Geriama aliejus jie ir stiprina. Aišku galėtu valgyti vaisius uogas, bet beviltiška neikisu ir neapgaunu.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 08 01, 07:26)
Sanatorija,laukas, sportas, kvėpavimo pratina ( pagaliau papucia maluneli nekosedama) jau po mėnesio nuo vakar bandau apiprausineti drugnu vandeniu, ne šaltu. Geriama aliejus jie ir stiprina. Aišku galėtu valgyti vaisius uogas, bet beviltiška neikisu ir neapgaunu.

O kaip manot, gal ir mums tiktų šaltalankio aliejus pagerti? ar kokios ežiuolės? mums kelios gydytojos rekomendavo Prevenar vakcina nuo pneumokokų. Nes labai daug jie serga. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2014 08 01, 10:35)
O kaip manot, gal ir mums tiktų šaltalankio aliejus pagerti? ar kokios ežiuolės? mums kelios gydytojos rekomendavo Prevenar vakcina nuo pneumokokų. Nes labai daug jie serga. Ką manot?

Aš skiepais netikiu, ta gydytoja mano žino ir net nesiūlo. CIA mano nuomone, aš net nesvarstau.
O kodėl negalite pabandyti saltalanki, jis alergizuoja. Tai aš pradėjau nuo keliu lašu, pamačiau, kad viskas gerai tai dabar duodu po arbatinį šaukštelį prieš valgį likus 15 min. Aš ir vitaminu neduodu netikiu, vitaminas C draugas kai serga. Stipinames ir ruošiamės rudeniui, tikiuosi kuo veliau bus pirmas priepuolis po vasaros.
Atsakyti
noriu paklausti ar jusu vaikuciai vartoja symbicort.kaip jauciasi.ar nera kokio pasalinio poveikio nuo jokiek skaiciau jis skiriamas tik prie labai sunkios astmos.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2014 08 01, 10:35)
mums kelios gydytojos rekomendavo Prevenar vakcina nuo pneumokokų. Nes labai daug jie serga. Ką manot?

Mano mergaitė paskiepinta prevenar, Anglijoj gavom jį nemokamai, serga ji lengviau, bet ir šiaip nuo gimimo auga sveikesnė už vyresnę sesę. Vyresnėlė skiepinta pneumo skiepu, jau gal apie 5 metus. Kad mažiau sirgtų nepasakyčiau, ligų maišas. Dėl nuolatinio kosulio Anglijoj diagnozavo jai astmą, kvėpavo steroidų pypkę. Alergijos brėžinukai ant rankos nerodė jokios. Grįžom į LT, po endoskopijos pasakė, kad yra GERL, omeprazolį geria jau trečia savaitė, pagerėjimas žymus. Steroidų pypkė jai nuėmė kosulį, buvo kaip stebuklas, bet vėl bėda, čia daktarė pasakė,kad yra karkalų, buvom 5 kartus vibro masažų kurse, druskos kambary ir nosytę šildė, ACC gėria, o tiesiog nekosti. Iškosėt pradėjo tik kai sumažinau steroidų dozę, nuo 2 įpurškimų 2 k iki 1×2 k, po to 1×1 k, dabar jau visai be steroidų. Ir kankina klausimas, ar yra jai astma, ar ne, nes iš požymių tinka tik varginantis nuolatinis kosulys, peršalus kosulio priepuoliai iki vėmimo naktim, bet kad dustų, mėlynuotų, ar truktų oro -nėra taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2014 08 10, 22:56)
Mano mergaitė paskiepinta prevenar, Anglijoj gavom jį nemokamai, serga ji lengviau, bet ir šiaip nuo gimimo auga sveikesnė už vyresnę sesę. Vyresnėlė skiepinta pneumo skiepu, jau gal apie 5 metus. Kad mažiau sirgtų nepasakyčiau, ligų maišas. Dėl nuolatinio kosulio Anglijoj diagnozavo jai astmą, kvėpavo steroidų pypkę. Alergijos brėžinukai ant rankos nerodė jokios. Grįžom į LT, po endoskopijos pasakė, kad yra GERL, omeprazolį geria jau trečia savaitė, pagerėjimas žymus. Steroidų pypkė jai nuėmė kosulį, buvo kaip stebuklas, bet vėl bėda, čia daktarė pasakė,kad yra karkalų, buvom 5 kartus vibro masažų kurse, druskos kambary ir nosytę šildė, ACC gėria, o tiesiog nekosti. Iškosėt pradėjo tik kai sumažinau steroidų dozę, nuo 2 įpurškimų 2 k iki 1×2 k, po to 1×1 k, dabar jau visai be steroidų. Ir kankina klausimas, ar yra jai astma, ar ne, nes iš požymių tinka tik varginantis nuolatinis kosulys, peršalus kosulio priepuoliai iki vėmimo naktim, bet kad dustų, mėlynuotų, ar truktų oro -nėra taip g.gif

tas kosejimas iki vemimo - ir yra dusimas.. Kai uzsispaudzia kvepavimo takai, negali oro ikvepti- bando koseti, o rezultato nera..
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 07 31, 20:56)
3 mėn be hormonu.

4u.gif
Maniškis taip pat

Kosulį iki vėmimo gali sukelti ir astma ir refliuksas mirksiukas.gif Labai dažnai viena liga lydi kitą ir sunku atskirti, kuri konkrečiu metu yra kosulio priežastis. Viena liga paaštrina kitą.
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2014 08 10, 23:56)
Ir kankina klausimas, ar yra jai astma, ar ne, nes iš požymių tinka tik varginantis nuolatinis kosulys, peršalus kosulio priepuoliai iki vėmimo naktim, bet kad dustų, mėlynuotų, ar truktų oro -nėra taip g.gif

maniskis irgi nedusta tiesiogine prasme, bet kai turi virusa, koseja iki ciaugciojimu ir asaru. Mes turim ir astma ir gerl, kaip jau minejo Bevarde, labai daznai vienas lydi kita. stebekite savo vaikuti kai nebenaudosite nieko nuo kosulio, o tik bandydami suvaldyti refliuksa.

QUOTE(bevardė @ 2014 08 11, 09:29)
4u.gif
Maniškis taip pat

4u.gif

mums tai sioks toks paumejimas, itariu, kad nuo reabilitacijos, isjudino jam kvepavimo takus g.gif siandien einam pasiimti pazymos ir pristatysim seimos gydytojai, turim vieta sanatorijoje 20tai dienai, tikiuosi nebus bedu gauti patvirtinima is ligoniu kasu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 08 11, 08:56)
maniskis irgi nedusta tiesiogine prasme, bet kai turi virusa, koseja iki ciaugciojimu ir asaru. Mes turim ir astma ir gerl, kaip jau minejo Bevarde, labai daznai vienas lydi kita. stebekite savo vaikuti kai nebenaudosite nieko nuo kosulio, o tik bandydami suvaldyti refliuksa.
4u.gif

mums tai sioks toks paumejimas, itariu, kad nuo reabilitacijos, isjudino jam kvepavimo takus g.gif siandien einam pasiimti pazymos ir pristatysim seimos gydytojai, turim vieta sanatorijoje 20tai dienai, tikiuosi nebus bedu gauti patvirtinima is ligoniu kasu ax.gif

Į kokią sanatoriją važiuosit?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 08 11, 09:29)
4u.gif
Maniškis taip pat

Laikomes bigsmile.gif
Atsakyti