QUOTE(Zirzė @ 2014 10 10, 12:54)
viskuom prasciausia, tiek aplinka, tiek procedurom. del mediku nesu tikra, bet esu skaiciusi, kad ten sesutes ziauriai piktos ir nesiskaito su vaikais.
jeigu Jusu tokia padetis prasta, ne negalvociau, imciau tik sanatorini gydyma, o ne ambulatorini. Kai gyveni sanatorijoje, pasimirsta tiek visi stresai, bedos, gyvenimas, tiesiog atsijungi tiek mamyte tiek vaikutis, plius gauna visapusiska prieziura sesuciu, gydytju, bei viskas mamos demesi
Nezinau kokios tiksliai duodamos proceduros einant i ambulatorini gydyma, bet gausite pacias elementariausias paslaugas, o sanatorijoje bunant visa laika yra galimybe gauti vienas proceduras po kitu vos tik ju kiekis baigiasi. mes per visas 18d gavom 8 ar 9 proceduras, ka santariskese pasiulo tik 3, geriausiu atveju 4
del pusyno kelio proceduru nesu tikra, zinau kad ten prisidedu drusku kambarys.
Supratau. Aciu uz informacija
O singulair'o tikrai labai ieskom, jei kas zinot kur gauti, labai noreciau informacijos
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 10 10, 12:57)
aš ir taip ir taip galvoju, nesugalvoju nieko gero apie pušino kelią. Jai vaikas mažas ten pirmiausiai nepatogu, druskų kamb atskiras pastate, per druskų seansą būna daug žmonių, vaikus ant kelienių reikia laikyti, fizioterapijom įranga gasdinančiai sena. ir daug žmonių, na masės žmonių, be sanatorijos dar iš miesto besigidančių, plius ten darželio grupės yra, kai darželinukai miega negalima triukšmauti
kas ten gerai, nebent jai jus iš Vilniaus esat ir jums patogu važinėt
tiksliai nežinau su kokiomis ligomis ten reabilituojasi, bet kai vasara buvom pirmą kartą išgirdom, kad reabilitacija tikrai yra
dėl ventolino kapsulių, tai mums pulmonologė sakė, kad jos ir veikia geriau, nei geriams sirupas, inchaliuojami vaistai, bet atitinkamai ir kenksmingesni yra širdžiai, man atrodos sakė. siūlė naudoti tik ekstriniais atvejais
o gal jums visai verta atsigulti į ligoninę keliom dienom, kad reabilitaciją susitvarkyt lengviau būtu
Na musu atvejis tikrai ekstrinis. Aciu uz informacija