Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 09 10, 14:43)
Ramuma kolkas. Nosytė rytais biški būna užgulusi. Vat irgi svarstau ar tik nepradėjus duoti omeprozolio bent kokias 2-3 savaites.

reikia kaip nors išgyventi pradžia rudens o daugiau viskas nuistovės manau g.gif
Atsakyti
[quote=bevardė,2014 09 10, 15:11]
Jei viskas tvarkoje tai kai vaikas pasveiks jei niekas nenusileis į bronchus tai ir nebeduosi to F wink.gif

Mums dazniausiai Sinupretas pagreitindavo nusileidima i bronchus ir gyd.netgi patvirtino,tai dabar jo purtomes.O kaip sakykit reikalai su Actifed,girdejau kad astmukam negerai,negalima?gal patartumet?man tai pirmas vaistas nuo rimtos slogos kaip tik apsiburbuluoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 10 rugsėjo 2014 - 21:08
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 10, 21:06)

O kaip sakykit reikalai su Actifed,girdejau kad astmukam negerai,negalima?gal patartumet?man tai pirmas vaistas nuo rimtos slogos kaip tik apsiburbuluoju ax.gif
mes duodam, nes gyd. mums patarė geriau duot, negu užgulusi nosytė duos komplikacijas į klausą arba sinusitą
Prieš 17metų Actifedą nuo metu galima buvo naudot, tik prieš 8metus padarė nuo 6metų

Atsakyti
Skaitau, kad Actifed yra labai rimtas ir stiprus vaistas, ir jį skirti gali tik gydytojas, bent jau vaikui, nes kaip bebūtų jis veikia nervų sistemą. Sinupretas veikia ne visus, jis skystina ir jei perdaug suskystina, o vaikas sekreto nemoka išpūsti tai ir nusileidžia viskas žemyn.

Maniškis nuo vakar irgi snargliuoja atsakančiai, šiandien jau gerklę peršti. Nenuostabu, jei vakar grįžus po darbo jį radau lauke trumpom rankovėm o buvo jau šaltoka. Euphorbium purškalas ir ir Euphorbium lašiukai geriami mano pirmi vaistai, dar Juniorangin pastilės nuo gerklės. Prieš miegą kad užmigtų prakvėpuodamas- Olynth purškaliukas vaikiškas.
Atsakyti
Na mes nuo pirmad.purskiames Euphorbium irgi,o lasiuku paprastoje vaistineje negausi ar kaip?kur ju ieskoti?juos gamina ?
Atsakyti
Kaune juos įsigyti galima homeopatinėj vaistinė Rotušės a. arba Kauno klinikų homeopatinėj vaistinėj. Vilniuje irgi matyt reiktų teirautis homeopatinėse vaistinėse, kurio prekiauja Heel preparatais.
Anksčiau tų lašiukų buvo visur kaip ir purškalo, bet kažkodėl nepratesė šio vaisto registracijos ir jis dabar paprastose vaistinėse (bent jau Gintarinėje) parduodamas tik turint vardinį receptą ir pildant kažkokią deklaraciją.
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri žinote, kiek Lenkijoje kainuoja Singularas?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 09 11, 11:38)
Dėkui 4u.gif

Tikrai daug pigiau nei pas mus LT rolleyes.gif As dabar tiksliai nepamenu,vyras pirko jau senokai bet kazkas gavosi nuo 20 iki 30lt bet tikrai nedaugiau mirksiukas.gif Mums gyd.buvo recepta israsius trims men.3pakuotes pirkome...
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 11, 10:03)
Tikrai daug pigiau nei pas mus LT rolleyes.gif  As dabar tiksliai nepamenu,vyras pirko jau senokai bet kazkas gavosi nuo 20 iki 30lt bet tikrai nedaugiau mirksiukas.gif  Mums gyd.buvo recepta israsius trims men.3pakuotes pirkome...

Ačiū labai 4u.gif
Mums dvi pakuotes berods parašė, galvoju kiek čia tų pinigėlių ruošti g.gif
Nes monkastos nelabai noriu duoti, todėl pasiprašiau singularo, žiūrėsim kaip toleruosim...

dar noriu dėl masažų pasiklausti, gydytoja rekomendavo vibracinį masažą, žinoma privačiai, ar poliklinika nesiūlo, ar tiesiog nėra kompensuojamo masažo? gal kuri susidūrėte su tuo?
Tiesiog noriu žinoti, ko galiu reikalauti ir prašytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 09 11, 09:38)
Dėkui 4u.gif

Mes 25 lt mokėjome.
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 11, 08:32)
Na mes nuo pirmad.purskiames Euphorbium irgi,o lasiuku paprastoje vaistineje negausi ar kaip?kur ju ieskoti?juos gamina ?

tarkim, cia

Heel gamintojo preparatus pirkau e-camelijoje. atsiimant, jokiu popieriu nepildziau. atsiemiau man patogioje vietoje man patogiu laiku sumokant iprastu budu. Veiksmas vyko geguzes viduryje.

QUOTE(agne_ja @ 2014 09 11, 09:38)
Dėkui 4u.gif

apie 25lt, kaina priklausys dar ir nuo zlito kurso, bet panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 11 rugsėjo 2014 - 13:18
Janna, aš kalbu būtent apie Euphorbium geriamus lašus, o jų vaistinėse nebelikę ir jų netiekia net tiekėjai. Žiūriu jau net heel psl jų nėra. Manau teks lekt iki homeopatinės vaistinės ir ten pasiklausinėt, mažu ir jie jau nebeturės sad.gif Visus kitus heel (išskyrus leidžiamus i raumenis) galima isigyti be problemų.
Atsakyti