QUOTE(MylimukasJ @ 2014 07 31, 09:53)
1.Skambino gydytoja, neuzfiksavo si karta eeg nieko, bet siiap ji kol rase tokiu judesiu ir nedare, tai klausiau gydytojo ar galejo but kad nepagavo tiesiog, tai sako, ny lyg ir turejo uzfiksuoti. Siulo po menesio pakartoti uzsitvirtinimui. Siandien dar vitamino d tyrima pasidarem santariskese, ziuresim ar gereja, nes pervirsi belenkoki turejom
2.o as vis dar bandau atsegti kas tai per keisti judesiai pas mano dukriuka, tai jei epilepsija atkirstu, lieka vcp...nu gal dar tikas, beje pati vaikysteje turejau tiek tiku, kad oj oj oj, ir koja traukiodavau, ir pirstus sukiojau ir nosi traukiojau ir lupa tampydavau, o ir dabar kai labai labai susinervinu koks nors islenda, o va dukriukas mano irgi nosi suraukus tampo. Ai nezinau mamytes, kazkuri cia labai 3.teisingai saket, kad labai svarbi yra teisinga diagnoze, tada bent jau zinai ka daryti, kaip gydyti ir gali imtis veiksmu.
2.o as vis dar bandau atsegti kas tai per keisti judesiai pas mano dukriuka, tai jei epilepsija atkirstu, lieka vcp...nu gal dar tikas, beje pati vaikysteje turejau tiek tiku, kad oj oj oj, ir koja traukiodavau, ir pirstus sukiojau ir nosi traukiojau ir lupa tampydavau, o ir dabar kai labai labai susinervinu koks nors islenda, o va dukriukas mano irgi nosi suraukus tampo. Ai nezinau mamytes, kazkuri cia labai 3.teisingai saket, kad labai svarbi yra teisinga diagnoze, tada bent jau zinai ka daryti, kaip gydyti ir gali imtis veiksmu.
Labas,
1. Šaunūs rezultatai- eik bučkį mažiukei nuo manęs duoti
2. Klausyk- Tu- ligų paieškos tarnyba-BAIK.Rimtai Baik ieškoti vaikui ligų. Na ryte laiko galvyte, po piet karšta- nelaiko. Gydytojai sako- tvarkoj viskas- O tu atsilieka, astilieka.
3. Svarbu diagnozė, jei vaikas serga, o ne tuomet, kai mama mano, kad jam kažkas negerai. RIMTAI. Svarbiausia- mylėti savo vaiką, būti jo ramščiu. Turi įtarimų- padarėt tyrimą, nieko nerodo, po mėnesio kartosit. tai dabar mėnesį į margytę su baime žiūrėsi, ar su meile?
Va prisiminiau- o gal Tu kokioj SM mamyčių temoj lygini savo viko pasiekimus su kitų tokio amžiaus?A?
O dabar- tau privalomos literatūros sąrašas:
Eleanor H. Porter "Poliana "
Dorota Terakowska "Lėliukė "
Miranda, kaip Jūs laikotės? Turiu vieną klausimuką- jei nepabėgai mirktekl