Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

Aciu, pasiskambinom, po piet einam konsultuotis.

tai vaikas neturi blogai jaustis nuo vaistu?

informacini lapeli skaiciau, kad gali prireikti raminamuju vaistu ir depresijai gydyti.

isisuki i tokia karusele, baisu.

na- mums tikrai nieko panašaus nebuvo...

Atsakyti

Neurologe sake, kad menesi pagerti ir tik tada isvadas daryti del vaiko bukles.

Atsakyti

Neurologe sake, kad menesi pagerti ir tik tada isvadas daryti del vaiko bukles.

Kantrybės Jums. ir , tikiuosi  viskas bus gerai.

Atsakyti

Kaip sekasi? As sakyciau net pora menesiu po vaisto ivedimo. Mano vaikui pagrindinis salutinis vaistu pozymis buvo elgesio pokyciai. Pyktis, noras save zaloti. Karta butu is vaziuojancios masinos issokes, jei nebutu mano motiniska nuojauta paliepusi pries tai dureles uzrakinti. Patarciau visoms buti atidesnems pradejus nauja vaista ir kantrybes kantrybes!

Atsakyti

Mano vaikas geria Depakine ir nebekrenta, nebealpsta. Sakyciau sveikas vaikas. Bet labai vartosi naktimis, kartais kas pora minuciu, yra ir is lovos iskrites, tiesa vartesi jis jau keli metai pries atrandant epilepsija.  Tada pediatrai ir visos kitos mamos aiskino, kad nieko tokio, gal per karsta, gal kirminu turi. Ir dabar as nezinau, ar tai priepuoiai ar tik neramus miegas.. Jam dar ir kojos trukcioja. To nelabai ir pamatysi, as tik jauciu, jei kartu miegam. Kartais cepsi jis liezuviu nakti. Ir taip kasnakt, ypac paryciais. Miego EEG rode pakitimus, bet neurologe nauju vaistu neskyre, dozes nedidino.  Gal kitos mamytes papasakotu, kaip ju epilepsiukai miega. Kas "normalu", o kuo reiktu susirupinti, gydyti. 

Atsakyti

Mano dukra naktimis kramto, cepsi, keliasi, bet miega.

Atsakyti

Sveikos, mamytės  :4u:​ kreipiuosi į kaunietes. Planuojam keltis į Kauną ir reikės mūsų ligoniukei darželio. Gal gali kuri apšviesti apie spec darželius Kaune? Kur galėtų mano mergina gauti visą reikiamą spec pagalbą.Būsiu dekinga už informaciją. 

Atsakyti

Labavakara,stiprybes jums mamukai . Mano dukrai itaria epilepsija, gulsim i ligone issitirt ar pasitvirtisn, nes dare elektroencefalograma, ten parode ,kad yra. Nelabai ka suprantu dar sioje srityje :hmm:   siuncia istirt, tai kaip prisiskaitinejau tai ten lyg ta elektroencefalograma, darys daznai diena ir nakti? ar ilgai tenka ligoninej prabuti ,kad istirtu ?

aciu

Atsakyti

Labavakara,stiprybes jums mamukai . Mano dukrai itaria epilepsija, gulsim i ligone issitirt ar pasitvirtisn, nes dare elektroencefalograma, ten parode ,kad yra. Nelabai ka suprantu dar sioje srityje :hmm:   siuncia istirt, tai kaip prisiskaitinejau tai ten lyg ta elektroencefalograma, darys daznai diena ir nakti? ar ilgai tenka ligoninej prabuti ,kad istirtu ?

aciu

Nemanau, kad darys dažnai. Yra miego EEG- kai vaikas tyrimo metu turi miegoti- dažnai ji daroma ryte 10 v. o vaikas pažadinamas gana anksti- kokią 5 valandą ir iki tyrimo- jam neleidžiama miegoti, kartais dar ir silpnų migdomųjų sugirdo. nes tyrimo metu jis privalo miegoti, tam kad įvertintų visas miego fazes ir ypač perėjimą iš vienos į kitą- jo metu dažnai "kibirkščiuoja " smegenys. Šiaipp ilgai tikrainelaikys. 2-3 dienos, nebent reiks kokių papildomų tyrimų, bet apie tai pasikalbėti vertėtų su pačiais gydytojais, kai jau atsigulsit. Sėkmės

Atsakyti

aciu uz ats. :)  Dar prisiskaiciau cia pas jus apie daktarus, bet turbut kai pirma kart gulames, tai neleis nei rinktis daktaro? labai dideles eiles, guldo vasario 17d, siaip netaip iterpe, nes paskui tik balandi.Kazi kokdel tai uzimta ten?

Atsakyti

aciu uz ats. :)  Dar prisiskaiciau cia pas jus apie daktarus, bet turbut kai pirma kart gulames, tai neleis nei rinktis daktaro? labai dideles eiles, guldo vasario 17d, siaip netaip iterpe, nes paskui tik balandi.Kazi kokdel tai uzimta ten?

Tušti skyriai retai būna- planiniai guldymai, naujokai, ekstra atvejai. Palatos gi ne guminės.

Atsakyti

o kas santariskese gulejot, kazi imanoma su sesutem susitarti, jog 9m.vaikas butu su manimi?

Atsakyti