Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

Labas vakaras, mano devynmetei dukrai prasidejo priepuoliai miego me ospolot, pasidare vaikas kaip nesavas, pikta, irzli, saukia.
Noriu paklausti patyrusiu, nuo ko prasideda priepuoliai? Ar pastebite ju pradzia? Dabar vakarais budziu prie jos kol normaliai iminga. As taip paniskai bijau tu priepoliu, mane taip jie isgasdino. Ar galima is priepolio istempti? Na jei pastebetum kokius pirmuosius pozymius?

ne- "ištemti iš priepuolio- neįmanoma. Vaikui tuo metu neskauda. Šiaip būtinai pasirodykit neuologui- jei jie dažni- nėra gerai. T.y. yra negerai.

Atsakyti

Gal dar kas gali papasakoti kaip atrodo kai prasideda priepolis? Maciau tik ji jau pilnam tempe ir kaip baigiasi ir pareina is samones netekimo.. man labai baisu

Atsakyti

Gal dar kas gali papasakoti kaip atrodo kai prasideda priepolis? Maciau tik ji jau pilnam tempe ir kaip baigiasi ir pareina is samones netekimo.. man labai baisu

Na- kiek žmonių- tiek priepuolių. Mūsiškei taip ir prasidėdavo ji visa imdavo drebėti, rankos susitraukdavo- vyzdžiai išsiplėsdavo ir vis tirta, ir lyg kriokimo garas, žandikaulis surakintas. Taip ir baigdavosi- nustoja, atsipalaiduoja.

Atsakyti

Zodziu staiga ir vienodai? Nera kad po truputi isivaziuoja.. tai ka maciau tai tokia pat ir pradzia gali buti.

Atsakyti

Zodziu staiga ir vienodai? Nera kad po truputi isivaziuoja.. tai ka maciau tai tokia pat ir pradzia gali buti.

Manau, kad taip- bet- primenu- "epilepsija- liga 100 veidų" visaip gali būti.

Atsakyti

Matot kai dabar vakarais budziu prie jos vis ziuriu tai pora vakaru manpasirode kad lyg rakina zandikauli ir pradeda seiles teketi, bet ne siaip teketi bet taip gausiau ir man panika as budinu ja kad pareitu.. turbut blogai elgiuosi. Bet jau taip bijau, kad su savimi nesusitvarkau.

Atsakyti

O ar į medikus kreipėtės?

Atsakyti

Taip kreipemes, paskyre ospolot, po kurio dukra labai pasikeite.

Atsakyti

Taip kreipemes, paskyre ospolot, po kurio dukra labai pasikeite.

1. Praneškite apie tai neurologui.

2. O vaistą įvedinėjote palaipsniui ar iš karto visą dozę pradėjot gerti?

Atsakyti

Palaipsniui ir reikiamos dozes dar nepasiekem, bet reaguoja jau nuo pirmo ketvirtuko

Atsakyti

Tikrai patarčiau kuo skubiau pasikonsultuoti. Galima net paskambinti į gydytojų kabinetą- susirasti gydytoją- gal konsultacijai ankšičiau išsikvies.

Atsakyti

Aciu, pasiskambinom, po piet einam konsultuotis.

tai vaikas neturi blogai jaustis nuo vaistu?

informacini lapeli skaiciau, kad gali prireikti raminamuju vaistu ir depresijai gydyti.

isisuki i tokia karusele, baisu.

Atsakyti