Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

Aurio zmona, žiūrėk, o tie klyksmai atsirado gal kartu su sloga? g.gif Nes mano mažoji turi LOR problemų- ir buvo pradėjusi naktimis prabudinėti tai klykdama,tai vos ne lunatikuojanti. Pasirodo- ji neprakvėpuodavo- pritrūkdavo oro- smegenims deguonies ir gaudavosi tokia reakcija.. Čia su gydytojomis aptarėm, kad dėl to. 4u.gif
Atsakyti
kol kas tokie jos rekimai buvo po 1kart kazkur savaiteje....
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 07 29, 19:26)
Aurio zmona, žiūrėk, o tie klyksmai atsirado gal kartu su sloga? g.gif  Nes mano mažoji  turi LOR problemų- ir buvo pradėjusi naktimis prabudinėti tai klykdama,tai vos ne lunatikuojanti. Pasirodo- ji neprakvėpuodavo- pritrūkdavo oro- smegenims deguonies ir gaudavosi tokia reakcija.. Čia su gydytojomis aptarėm, kad dėl to. 4u.gif

Na ne....ji uzsiklyke anksciau nei atsirado sloga blink.gif 2 kart iki sirgimo...sirgimo diena kai siurbli ijugiau,vakare temp.sukilo ir po savaites kai jau buvo sloga doh.gif
Kaip as noriu tiket,.kad cia tik sutapimai,kad cia nieko tokio,sesuo,mama ramina...man tik nervas ima dar labiau,matau,kad pacios pergyvena,o mane ramina! doh.gif Siandiena pasiimsiu pagaminta syrupiuka,sake girdyt ryte,vakare po sauksteli,girdysiu tik vakare,kam tie vaistai....su ja viskas gerai isskyrus tuos klykimus...jei jau kazkas yra nepades manau syrupiukas ir bus be reikalo girdyta vaistais....sake jie nuramins(mieguista bus,kam to reikia?)duosiu pries miegeli gal viena kart dienoj ir viskas,kaip manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 30 liepos 2014 - 07:09
QUOTE(Aurio zmona @ 2014 07 30, 08:08)
doh.gif Siandiena pasiimsiu pagaminta syrupiuka,sake girdyt ryte,vakare po sauksteli,girdysiu tik vakare,kam tie vaistai....su ja viskas gerai isskyrus tuos klykimus...jei jau kazkas yra nepades manau syrupiukas ir bus be reikalo girdyta vaistais....sake jie nuramins(mieguista bus,kam to reikia?)duosiu pries miegeli gal viena kart dienoj ir viskas,kaip manot? g.gif

Labas rytas,

žiūrėk- nuramins - visai nereiškia, kad bus mieguista. Ar gydytoja sakė- bus mieguista?

mažuliukė kruopytė visai dar jūsiškė- todėl nieko nepatarinėsiu, kad mažinti ar nemažinti dozės. Dar su vaistininke pasikalbėk- iš ko tas sirupukas.

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 07 30, 08:17)
Labas rytas,

žiūrėk- nuramins -  visai nereiškia, kad bus mieguista. Ar gydytoja sakė- bus mieguista?

mažuliukė kruopytė visai dar jūsiškė- todėl nieko nepatarinėsiu, kad mažinti ar nemažinti dozės. Dar su vaistininke pasikalbėk- iš ko tas sirupukas.

Gyd.sake nuramins bus mieguista,pades lengviau pilvukui issikakot,pasikeis kakulio spalva,nuims pilvuko spazmus
O kai vaiaks buna be samones,jis klykia?verkia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 30 liepos 2014 - 07:34
QUOTE(Aurio zmona @ 2014 07 30, 08:33)
Gyd.sake nuramins bus mieguista,pades lengviau pilvukui issikakot,pasikeis kakulio spalva,nuims pilvuko spazmus
O kai vaiaks buna be samones,jis klykia?verkia?

be sąmonės- nepaklyksi.. ( man taip atrodo g.gif )

be sąmonės

O kodėl manai, kad tavo pupa netenka sąmonės?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 07 30, 08:39)
be sąmonės- nepaklyksi.. ( man taip atrodo g.gif )

be sąmonės

O kodėl manai, kad tavo pupa netenka sąmonės?

ne ne nemanau biggrin.gif tiesiog mastau,jei sitaip garsiasu rekia su asarom,tai reiskia buna samoninga kaip tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2014 07 30, 08:41)
ne ne nemanau biggrin.gif tiesiog mastau,jei sitaip garsiasu rekia su asarom,tai reiskia buna samoninga kaip tik g.gif

manau- kad (čia tik MANO nuomonė- aš ne medikė) Tavo mergytei jautresnė nervų sistema, dabar jai daug naujų įspūdžių- etapas toks vystymosi- ji ir audringiau reaguoja į kiekvieną dirgiklį. Šaunu, kad susirūpinai pastebėsi- ims ir sustiprės nervų sistema, baigsi mamos nervų tampymas... 4u.gif
Atsakyti
Nieko daugiau nenoriu,kad tik sveiki vaikai butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2014 07 30, 08:50)
Nieko daugiau nenoriu,kad tik sveiki vaikai butu blush2.gif

kaip ir dauguma mamų.. 4u.gif

Žinai- kai dukrai būdavo epi priepuoliai- buvo baisoka, bet, kai žinai, kad jai nieko neskauda, kad truks jie kelias minutes- kažkaip ramiau buvo, bet kai prasidėjo migreniniai priepuoliai.. ... Atrodo kad kiaurai žemę sulįstumiš to bejėgiškumo, kai niekuom, visiškai niekuom negali pagelbėti, tik raminti savo skausmuose skęstantį vaiką..
Ačiū Dievui ir gydytojoms- suvaldėm skausmus, dabar belieka tikėtis, kad tai praeitis.
Atsakyti
O numirti galima nuo tos ligos?(atsiprasau,gal kvailai skamba,bet taip noris viska zinot)kaip elgtis jei istiktu priepolis,traukuliai...galim paciai padet ar kveist greitaja?
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2014 07 30, 09:24)
O numirti galima nuo tos ligos?(atsiprasau,gal kvailai skamba,bet taip noris viska zinot)kaip elgtis jei istiktu priepolis,traukuliai...galim paciai padet ar kveist greitaja?

Numirti?? Pati liga nėra mirtina. beje- kol tavo mažytei nenustatyta jokia diagnozė- kam save tokiais košmarais užkrauni??? blink.gif

priepuolio metu reikia vaiką ( žmogų) paguldyti saugiai, kad nenukrisų, nesusimuštų. paguldyti, ant šonoi, kad neužsprinktų. ir stebėti, jokių kietų daigtų kišimo į burną ar pnš.. Vaiko atveju- kviesčiau greitąją- ypač pirmo priepuolio metu. Kitais atvejais- jei pats priepuolis užtrunka..

Atsakyti