Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

Sveikos, mamytes😊 gal netycia kasnors is jusu pazista mamyte berniuko Vakario, sergancio epilepsija, kuri siuo metu rodo per tv3 issipildymo akcija? Ir gal zinote kaip su ja susisiekti? Pamaciau ir tiesiog per sirdi perejo, nes musi istorija ne tik kad identiska atrodo, bet ir musu vaikuciu vardai sutampa :) labai noreciau su ja pabendrauti...

Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2016 10 22, 22:21)
<p>Sveikos, mamytes😊 gal netycia kasnors is jusu pazista mamyte berniuko Vakario, sergancio epilepsija, kuri siuo metu rodo per tv3 issipildymo akcija? Ir gal zinote kaip su ja susisiekti? Pamaciau ir tiesiog per sirdi perejo, nes musi istorija ne tik kad identiska atrodo, bet ir musu vaikuciu vardai sutampa smile.gif labai noreciau su ja pabendrauti...</p>

Nepažįstu, bet gi galima į tv3 parašyti laišką arba tai pačiai išsipildymo akcijai, gal suvestų kur kokius kontaktus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu prisijungti, turiu sunu, jam 1,3 men pirmas priepuolis ivyko iskart po pirmo gimtadienio, siuo metu turim kriptogenine zidinine epilepsija su generalizacija. Atrodo vystosi normaliai, bet jau keiciam vaistus, gerem trileptal nepadejo dabar convulex gersim. Gydomes Santariskese pas Judickiene.
Pati lb stresuoju, zinau nieko mano stresai nepakeis, bet noriu bendrauti su zmonemis kurie turi toki pat ligoniuka kaip as ☺
Atsakyti

Sveiki, noriu prisijungti, turiu sunu, jam 1,3 men pirmas priepuolis ivyko iskart po pirmo gimtadienio, siuo metu turim kriptogenine zidinine epilepsija su generalizacija. Atrodo vystosi normaliai, bet jau keiciam vaistus, gerem trileptal nepadejo dabar convulex gersim. Gydomes Santariskese pas Judickiene.
Pati lb stresuoju, zinau nieko mano stresai nepakeis, bet noriu bendrauti su zmonemis kurie turi toki pat ligoniuka kaip as ☺

Oi. kažkaip per tas naujas SM versijas net nepamačiau žinutės. Sveika prisijungusi. Nedaug čia mūsų likusių temoj. Mano merginai prasidėjo 3 metų amžiaus. Galima sakyti išaugo. Jokių vystymosi ar kitokių atsilikimų nėra ir nebuvo. Priepuolius lengvai suvaldė vaistai. mano dukra- lengvas ir sėkmingai suvaldytas atvejis.

Atsakyti
Sveiki,
kokius gydytojus neurologus Vilniuje galite patarti? Gali būti mokamos konsultacijos.
Problema ta pati - epilepsija, bet suaugusiam žmogui. Prieš kelis metus tyriausi Santariškių epileptologijos centre (berods gyd. Navickienė buvo), geriau Depakine, priepuolių nebuvo, bet vėl atsinaujino verysad.gif
Žinau, kad čia tema apie vaikų epilepsiją, bet deja internete sunku surasti vertingus atsiliepimus apie šios srities gydytojus.

Atsakyti

Sveiki,
kokius gydytojus neurologus Vilniuje galite patarti? Gali būti mokamos konsultacijos.
Problema ta pati - epilepsija, bet suaugusiam žmogui. Prieš kelis metus tyriausi Santariškių epileptologijos centre (berods gyd. Navickienė buvo), geriau Depakine, priepuolių nebuvo, bet vėl atsinaujino verysad.gif
Žinau, kad čia tema apie vaikų epilepsiją, bet deja internete sunku surasti vertingus atsiliepimus apie šios srities gydytojus.

Galbūt kas nors bus susidurę, tačiau mums teko bendrauti tik su vaikų neurologais, t.y. jie gydo tik vaikus epilepsiukus. 
O nenorite vėl kreiptis į tą patį centrą dėl atsinaujinusių priepuolių? Gal reikia koreguoti vaistus? Nesilankydavot periodiškai pas gydytojus?

Atsakyti

Sveikos :)

O kas gydė anksčiau? ar epi išlindo jau būnant pilnametei?

Aš taip kažkaip galvoju, kad kai vaikas serga, jį gydo gydytoja, o vėliau vis tiek parekomenduotų pas ką lankytis toliau, kokius tyrimus daryti ir t.t.

Mes irgi susidūrę tik su vaikų medikais...

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 01 03, 11:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="diana.ve" data-cid="71330255" data-time="1483383668"><div><p>Sveiki,
Problema ta pati - epilepsija, bet suaugusiam žmogui. Prieš kelis metus tyriausi Santariškių epileptologijos centre (berods gyd. Navickienė buvo), geriau Depakine, priepuolių nebuvo, bet vėl atsinaujino vartotojo įkelta nuotrauka
Žinau, kad čia tema apie vaikų epilepsiją, bet deja internete sunku surasti vertingus atsiliepimus apie šios srities gydytojus.</p></div></blockquote><p>Galbūt kas nors bus susidurę, tačiau mums teko bendrauti tik su vaikų neurologais, t.y. jie gydo tik vaikus epilepsiukus. 
O nenorite vėl kreiptis į tą patį centrą dėl atsinaujinusių priepuolių? Gal reikia koreguoti vaistus? Nesilankydavot periodiškai pas gydytojus?
</p>

QUOTE(Rustė @ 2017 01 03, 19:54)
<p>Sveikos smile.gif

O kas gydė anksčiau? ar epi išlindo jau būnant pilnametei?
</p><p>Aš taip kažkaip galvoju, kad kai vaikas serga, jį gydo gydytoja, o vėliau vis tiek parekomenduotų pas ką lankytis toliau, kokius tyrimus daryti ir t.t.
</p><p></p><p>Mes irgi susidūrę tik su vaikų medikais...
</p>

Ačiū, kad atsiliepėte.
Man pirmas priepuolis buvo kai jau buvau 23 metų. Iki tol net minčių nei žinių nebuvo apie tai. Laimei man pasitaiko maždaug kartą į metus po ilgesnių stresinių laikotarpių.
Apie santariškių klinikas teko girdėti labai blogus atsiliepimus iš žmogaus, kuris gydėsi tiek santariškėse tiek užsienyje, dėl to dabar atsinaujinus priepoliams norisi išgirsti ir kitą nuomonę.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ar galima gulantis į Santariškių vaikų neurologijos skyrių prašyti, kad guldytų pas kitą gydytoją nei prieš tai? ar reikia gal su pačiu gydytoju prieš tai pasikalbėti? na nepasitikiu kažkaip aš ta Kutuzova... Tris mėnesius nebuvo priepuolių, paskui staiga atsirado po du ar tris per dieną. Atsigulėm, pakėlė fenobarbitalio dozę, suleido vieną dozę hormonų, pakilo kraujospūdis tai nebeleido, porai dienų dingo priepuoliai, paskui vėl po du per dieną, bet gydytoja išleido namo, pasakė, kad taip būna tiesiog ir dabar užrašę gultis tik po mėnesio, taip ir gyvena po du priepuolius per dieną turėdamas vaikas. Nežinau, man kažkaip ne taip čia atrodo kažkas... Gal esate kas susidūrę su gydytojo keitimu ir ar nebuvo paskui kokios nemalonios trinties?
Atsakyti
Man Kutuzova irgi nepatiko pirma karta kaip pagulde, ji mus gyde. Poto pereme mus Samaitiene, kodel taip buvo, nezinau, bet su ja irgi neradau bendors kalbos. Kaip guliausi i ligonine pasiprasiau, kad guldytu pas Judickiene. Ji man lb patiko. Bet irgi nelb turi laiko viska isaiskinti atsakyti i visus rupimus klausimus, gal ksil gulsites prasykites pas Grikiniene. Ja visi giria.
Atsakyti
QUOTE(2manovaikai @ 2017 01 27, 11:32)
Man Kutuzova irgi nepatiko pirma karta kaip pagulde, ji mus gyde. Poto pereme mus Samaitiene, kodel taip buvo, nezinau, bet su ja irgi neradau bendors kalbos. Kaip guliausi i ligonine pasiprasiau, kad guldytu pas Judickiene. Ji man lb patiko. Bet irgi nelb turi laiko viska isaiskinti atsakyti i visus rupimus klausimus, gal ksil gulsites prasykites pas Grikiniene. Ja visi giria.

Labai pritariu paminėtoms pavardėms.

paprastai užsirašinėjant gulimuisi pasakau pas ką norim, nors mane iš balso pažįsta ir nereikia net sakyti, kad pas Grikinienę norim.

O tartis su pačia gydytoja nebūtina, atsigulę susipažinsit, pasitarsit, ji manau negali nepriimti. O tuos, kurie nesako pas ką nori, ir gulasi ten pirmus kartus, tai paprastai ir paskiria pas tas, kurios turi mažiau darbo (pacientų).
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 01 30, 21:13)
Labai pritariu paminėtoms pavardėms.

paprastai užsirašinėjant gulimuisi pasakau pas ką norim, nors mane iš balso pažįsta ir nereikia net sakyti, kad pas Grikinienę norim.

O tartis su pačia gydytoja nebūtina, atsigulę susipažinsit, pasitarsit, ji manau negali nepriimti. O tuos, kurie nesako pas ką nori, ir gulasi ten pirmus kartus, tai paprastai ir paskiria pas tas, kurios turi mažiau darbo (pacientų).

jau pakeičiau, gulsimės pas Grikinienę.
Atsakyti