Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

Sveikos mamytes, neisivaizduoju kokia situacija Lietuvoje su vaistais nuo epilepsijos juos kompensuoja ar ne, mano sunus gere spie 5 metus tegretol 200,gydyma pries menesi nutraukem ir atliko vaistuku, jei kam reikia kreipkites i a.z padovanosiu
Atsakyti
QUOTE(laiimule @ 2016 01 07, 18:29)
Man labiau tiktų Vilnius, nes ir giminės ir draugai ten gyvena, tad jei prireiktų būtų kur apsistot patogu. O gal galit parašyt tel. numerį kuriuo registruotis pas tą gydytoją  blush2.gif  ir ar ilgos eilės pas ją?

Skambinamės užsirašyti gulimui į bendrą posto telefoną 85270379

O su eilėm tai visaip būna nuo 1 sav iki 2 mėn yra tekę laukti.

Gulėdami neuro skyriuje susitiksite ir su genetikais, praktiškai visus ten siunčia jei kažkas neaišku. Bet ir genetikai ne stebukladariai sad.gif tyrimai pas juos ilgai trunkantys, o būna, kad nieko ir neranda sad.gif

Atsakyti
Labas vakaras, ar kuris epilepsiukas sirgo vėjaraupiais?

Mūsų mažoji sesė parsinešė iš darželio, persirgo, praėjo dvi savaitės, ir panašu, kad ir Brigita pakabinta.
Mažė sirgo labai lengvai, be temperatūros, vidutiniškai paberta.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 02 11, 00:32)
Labas vakaras, ar kuris epilepsiukas sirgo vėjaraupiais?

Mūsų mažoji sesė parsinešė iš darželio, persirgo, praėjo dvi savaitės, ir panašu, kad ir Brigita pakabinta.
Mažė sirgo labai lengvai, be temperatūros, vidutiniškai paberta.

Aistė sirgo. Normaliai. Su niežuliu, temperatūra, bėrimais. Prasirgo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 02 11, 17:54)
Aistė sirgo. Normaliai. Su niežuliu, temperatūra, bėrimais. Prasirgo  ir tiek.

Brigitai nakčiai Tavegilio duosiu, nes nepasisakys , kad niežti ką, o ir padėt neturiu kaip. tepliojam senoviškai - zelionke, bent jau matosi beria naujai ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 02 11, 21:05)
Brigitai nakčiai Tavegilio duosiu, nes nepasisakys , kad niežti ką, o ir padėt neturiu kaip. tepliojam senoviškai - zelionke, bent jau matosi beria naujai ar ne.

Zelionke ir aš tepiau- aiškiau- kurie nauji spuogiukai. Vargšiukė Brigita-vargšiukė tu- juk irzli mergaitė bus labai..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 02 11, 20:21)
Zelionke ir aš tepiau- aiškiau- kurie nauji spuogiukai. Vargšiukė Brigita-vargšiukė tu- juk irzli mergaitė bus labai..

Kol kas ramu, nei zyzia daigiau, nei ką, manau tavegilis veikia
Atsakyti
user posted image

Europos epilepsijos diena minima šv.. Valentino dieną. Šventas Valentinas ne tik meilės, bet ir sergančiųjų epilepsija globėjas.

Dažnai mene Šv. Valentinas vaizduojamas ne tik tuokiantis įsimylėjusias poras, bet ir laiminantis traukulius patiriantį žmogų.

Šiandien, mūsų vaikučių globėjo dieną, noriu palinkėti visiem sveikatos ir stiprybės!
Atsakyti
Laba diena norejau paklaust ar kas gere vaistukus topamax ar nebuvo galvos svaigimo jei taip ar cia normalu kada jis turi praeit aciu
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2016 04 15, 10:57)
Laba diena norejau paklaust ar kas gere vaistukus topamax ar nebuvo galvos svaigimo jei taip ar cia normalu kada jis turi praeit aciu

Mano dukra gėrė, buvo iki max dozės pakėlę, metus laiko gėrė. Kadangi ji su sunkia negale, apie galvos svaigimą pakomentuoti negaliu, nes ji nekalba. Šiaip nepasirodė, kad kažkas negerai būtų buvę. Jai tik Basica papildus buvo rekomendavę gerti, nes kažkaip ten trūkumas kai kurių medžiagų būna vartojant Topamax. Gal jums , jei nieko nežinote apie papildus, ir yra tas svaigimas dėl trūkumo kokių mikroelementų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 04 15, 14:09)
Mano dukra gėrė, buvo iki max dozės pakėlę, metus laiko gėrė. Kadangi ji su sunkia negale, apie galvos svaigimą pakomentuoti negaliu, nes ji nekalba. Šiaip nepasirodė, kad kažkas negerai būtų buvę. Jai tik Basica papildus buvo rekomendavę gerti, nes kažkaip ten trūkumas kai kurių medžiagų būna vartojant Topamax. Gal jums , jei nieko nežinote apie papildus, ir yra tas svaigimas dėl trūkumo kokių mikroelementų g.gif

As kai tik pradejau gert atsirado svaigimas as geriu del migrenos priepoliu
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2016 04 15, 15:59)
As kai tik pradejau gert atsirado svaigimas as geriu del migrenos priepoliu

Turėjo paskyrusi gydytoja informuoti, jog rekomenduojami papildai. Nors aš ir nežinau, vaikam gal kitaip g.gif
Atsakyti