Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

QUOTE(Rustė @ 2015 11 27, 23:18)
mereel, kaip man viena gydytoja, kuri nebedirba jau neuroskyriuje kartą pasakė, pakartosiu ir tau - nesvarbu, kam šlovė, svarbu, kad padėjo.

Radot nuoširdų mediką, ir būkite su juo, nereikia blaškytis, nebent pasitikslinimui kokiam reikia, bet eiti per visus iš eilės, tikrai nebūtina.

Nėra kažkokio stebuklo, kuri turi Kaunas, apie kurį nežino Vilnius, arba žino Klaipėda, nepasako Kaunui... visi daro tą patį, vis stengiasi, tik vieniem pasiseka ten, kitiem pasiseka kitur.
Mes, nepaisant 10 metų ligos nesame buvę Kaune ligoninėje, tik 1 kartą konsultacijai, kurios metu nieko nesužinojome, neverta buvo važiuoti... Radom kūno ir sielos gydytoją Vilniuje, ir bendraujam.

Tai va,as vis blaskausi,nezinau... bet Kaunu pasitikiu - manau ten ir liksim. Tik kas man Vilniuj patiko,kad kiek gulejo su mumis skyriuj vaiku,visu mamos kalbejo,kad kol neatitaiko vaistu,tol namo nepaleidzia. O Kaune siek tiek laisviau tuo atzvilgiu elgias. Mus paleido dar su priepuoliukais - sumazejo drastiskai ju,bet visai nedingo. Nors tas gulejimas ten tai irgi - namie dar vienas mazas vaikas,tai nors persiplesk.. ir vienai mamos reikia,ir kitai... dar sunkus man be galo tas etapas toks. Nepykit,kad kol kas as cia taip nelinksmai - gavau proga issikalbeti smile.gif))) nezinau,kuriam cia as etape dabar - gal pykcio dar uzstrigau... ir del ateities kankina klausimai. Atrodo visas gyvenimas verciasi. Zinau,kad noresiu dirbti,o jei negalesiu... aisku,dar du metai namie liko buti atostogose,bet norisi bent kad galetu lankyti nors ir specialu darzeli koki,kad nebutu visai tokia bejege...
Atsakyti
QUOTE(mereel @ 2015 11 27, 23:53)
Tai va,as vis blaskausi,nezinau...

Jau tu apie darbus tai mažiausiai galvok, šiuo metu tavo darbas yra rasti kas yra vaikui ir maksimaliai padėti kol yra laikas.

Aš, tarkim, dirbti negaliu, nes Brigita teik serga peršalimo ligomis, kad niekas manęs nelaikytų kaip darbuotos, dirbu čia, forume, administratore (turbūt pastebėjai, kad nikas raudonas), kitu laiku prižiūriu namus, nes vaikų irgi nemažai turim - keturis tongue.gif

O yra mamos, kurios ir dirba ir vaiką spėja prižiūrėti ir per sanatorijas pasivažinėti.

Tad galvą aukštyn - tu ne viena. Bent jau patirtimi, informacija, geru žodžiu, mes čia tau visos tikrai padėsim smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
truputėlį tema pagyvėjo smile.gif Mes po 5m. vaistų vartojimo vakar išgėrėme paskutiniąją dozę. Tikiuosi viskas bus gerai.... Ir būtų gerai, jei ne tas hyperaktyvumas. Bet jį galima i nurašyt ir kaip dėl epilepsijos gautą, arba gal tiesiog toks vaikas....
Atsakyti
Kaip smagu skaityt,kad vaistuku nebereikes thumbup.gif O ergoterapija nepadeda biskuti nuimt aktyvuma?

Musu vyresnele siemet i darzeli isejo pirmus metus,tai prinesa bacilu visokiu - serga pakaitom... jau beveik pasveiko didzioji,tai mazoji estafete pereme - kad mamai nebutu kada nuobodziaut cool.gif
Papildyta:
Ruste,wow Jusu seimyna kokia didele! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2015 11 28, 11:01)
Sveikutės,
truputėlį tema pagyvėjo smile.gif Mes po 5m. vaistų vartojimo vakar išgėrėme paskutiniąją  dozę. Tikiuosi viskas bus gerai.... Ir būtų gerai, jei ne tas hyperaktyvumas. Bet jį galima i nurašyt ir kaip  dėl epilepsijos gautą, arba gal tiesiog toks vaikas....

Va 2ia tai prga švęsti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

atsimenu- koks jaudulys ėmė mane , kai gėrėm pirmą paskutinę dozę... Ir koks nerimas, kai antrą kartą geėrėm paskutinę dozę. Nerimas vis dar nepraėjęs, juolab kad liga nepasitraukė karts nuo karto parodo nagus.

Linkiu, kad ši dozė būtų paskutinė. 4u.gif
Atsakyti
Ruste,gal galit papasakot apie Brigita daugiau? smile.gif kada nustate vcp? Ar judina rankas ir kojas,ka darydavo,kai mazyte buvo...
Atsakyti
QUOTE(mereel @ 2015 11 28, 15:08)
Kaip smagu skaityt,kad vaistuku nebereikes  thumbup.gif O ergoterapija nepadeda biskuti nuimt aktyvuma?

Jau čia problema (sutrikimas), nelabai kas duoda užtikrintą efektą...

QUOTE(vilkra @ 2015 11 28, 16:48)
Va 2ia tai prga švęsti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

atsimenu- koks jaudulys ėmė mane , kai gėrėm pirmą paskutinę dozę... Ir koks nerimas, kai antrą kartą geėrėm paskutinę dozę. Nerimas vis dar nepraėjęs, juolab kad liga nepasitraukė karts nuo karto parodo nagus.

Linkiu, kad ši dozė būtų paskutinė. 4u.gif

Man, kai jau pasakė, kad galime nutraukinėti, pasakojo kaip nutraukinėti, aš stovėjau visa išbalus ir bijojau... Bijojau to "be vaistų", ir dabar bijau.... Gruodžio gale važiuosim tirtis, bus mėnuo be vaistų...
Atsakyti
QUOTE(mereel @ 2015 11 29, 15:25)
Ruste,gal galit papasakot apie Brigita daugiau? smile.gif kada nustate vcp? Ar judina rankas ir kojas,ka darydavo,kai mazyte buvo...

Viešai nerašysiu, galim susikontaktuoti emeilu, arba galiu duoti nr, pasiskambintume.

daug pasakoti...
Atsakyti
DainaM, kaip smagu!!!! O baime...manau visa gyvenima vis smekscios mintyse, svarbiausia nesileist jos uzvaldomai 4u.gif

mereel
, mes visos pradzioje jautemes taip pat, kad ir kaip banaliai tai beskambetu. Tad tikrai suprantame tave. Man be galo padejo cia esancios mamos "pereiti" kelia link susitaikymo su dukros liga. Mes gydomes irgi Kaune, pas Laurynaitiene, pries sventes kaip tik vaziuosim pasirodyt kasmetinei apziurai, nes po kol kas tfu tfu tfu, liga vaistais kontroliuojama.

Vilkra, zadu uzvest tau vel, kuria diena, jei tinka i darba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 01 gruodžio 2015 - 09:23
QUOTE(Miranda80 @ 2015 12 01, 10:22)

Vilkra, zadu uzvest tau vel, kuria diena, jei tinka i darba?

Tinka tinka... 4u.gif Tik ne trečiadienį.. Turėsim darbe svečių . Rašiau AŽ- bet Sm kažkas streikuoja- žinutės nenueina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 12 01, 11:55)
Tinka tinka... 4u.gif  Tik ne trečiadienį.. Turėsim darbe svečių . Rašiau AŽ- bet Sm kažkas streikuoja- žinutės nenueina. unsure.gif

Viskas gerai, gavau zinute wink.gif
Atsakyti
sveiki visi,
musu mazylis irgi serga epilepsija. traukuliai prasidejo 2,5 menesiu, sutapimas ar ne, bet po planiniu skiepo kokteilio (kokliusas ir t.t.). dvi savaites gulejom. santariskese, kur nustate diagnoze kriptoginine zidinine epilepsija. dabar geriam fenobarbitali ir vel esam santaruose kontrolei. iki vaistu gerimo turejom 5 priepuolius, o pradejus gerti dar 2... cia tiek per pusantro menesio laiko tarpa. kitu ligu nerado, raida neatsilieka, zinoma tikimes geriausio, o kol kas bent priepuoliu kontroles. bijau likti su mazium viena, bijau ji isrengti, keisti sauskelnes ir maudyti, nes visi priepuoliai buvo tokiose situacijose... na ko gero tai daugeliui pazistama smile.gif
seimos gydytoja klause ar forminsim neigaluma, vyras kazkaip net pasipiktino iskarto kaip drista apie tai net galvoti, o as ramiau i tai ziuriu ir jeigu finansiskai tai kazka duoda, tai kodel ne. vaistai mums ne kompensuojami, kelioniu islaidu dabar ne mazai susidaro, tai papildomi pinigeliai ne pamaisytu. gal galit apsviesti del to daugiau? ir labai domina argumentai patarimai kodel nevertetu/vertetu ta neigaluma forminti? vyras bijo,kad neigalumo nustatymas jam gali veliau gyvenime trukdyti...
Atsakyti