QUOTE(Rustė @ 2015 11 27, 23:18)
mereel, kaip man viena gydytoja, kuri nebedirba jau neuroskyriuje kartą pasakė, pakartosiu ir tau - nesvarbu, kam šlovė, svarbu, kad padėjo.
Radot nuoširdų mediką, ir būkite su juo, nereikia blaškytis, nebent pasitikslinimui kokiam reikia, bet eiti per visus iš eilės, tikrai nebūtina.
Nėra kažkokio stebuklo, kuri turi Kaunas, apie kurį nežino Vilnius, arba žino Klaipėda, nepasako Kaunui... visi daro tą patį, vis stengiasi, tik vieniem pasiseka ten, kitiem pasiseka kitur.
Mes, nepaisant 10 metų ligos nesame buvę Kaune ligoninėje, tik 1 kartą konsultacijai, kurios metu nieko nesužinojome, neverta buvo važiuoti... Radom kūno ir sielos gydytoją Vilniuje, ir bendraujam.
Radot nuoširdų mediką, ir būkite su juo, nereikia blaškytis, nebent pasitikslinimui kokiam reikia, bet eiti per visus iš eilės, tikrai nebūtina.
Nėra kažkokio stebuklo, kuri turi Kaunas, apie kurį nežino Vilnius, arba žino Klaipėda, nepasako Kaunui... visi daro tą patį, vis stengiasi, tik vieniem pasiseka ten, kitiem pasiseka kitur.
Mes, nepaisant 10 metų ligos nesame buvę Kaune ligoninėje, tik 1 kartą konsultacijai, kurios metu nieko nesužinojome, neverta buvo važiuoti... Radom kūno ir sielos gydytoją Vilniuje, ir bendraujam.
Tai va,as vis blaskausi,nezinau... bet Kaunu pasitikiu - manau ten ir liksim. Tik kas man Vilniuj patiko,kad kiek gulejo su mumis skyriuj vaiku,visu mamos kalbejo,kad kol neatitaiko vaistu,tol namo nepaleidzia. O Kaune siek tiek laisviau tuo atzvilgiu elgias. Mus paleido dar su priepuoliukais - sumazejo drastiskai ju,bet visai nedingo. Nors tas gulejimas ten tai irgi - namie dar vienas mazas vaikas,tai nors persiplesk.. ir vienai mamos reikia,ir kitai... dar sunkus man be galo tas etapas toks. Nepykit,kad kol kas as cia taip nelinksmai - gavau proga issikalbeti ))) nezinau,kuriam cia as etape dabar - gal pykcio dar uzstrigau... ir del ateities kankina klausimai. Atrodo visas gyvenimas verciasi. Zinau,kad noresiu dirbti,o jei negalesiu... aisku,dar du metai namie liko buti atostogose,bet norisi bent kad galetu lankyti nors ir specialu darzeli koki,kad nebutu visai tokia bejege...