QUOTE(MylimukasJ @ 2014 07 31, 08:08)
As lyginu ne su kitais vaikais, o lyginu su tai kaip ji elgiasi ir ka ji moka. lankem mankstas lyg ir viskas paitaise, dabar pusantros savaites kaip mankstos baigesi ir as jau matau regresija vadinkime tai mamos nuojauta. Ir as jokiais budais nekalbu apie visokius vartymusis ar bandymus sedeti, beje maniske ir vartosi ir rieciasi, gal sestis nori, o gal ne, bet as kalbu apie elementaru dalyka, kad kudikiui greit 5 menesiai, o galva i salis linguoja, keliant uz ranku kartais galva kelia kartais ne, ant ranku ja laikydama turiu labai tvirtai laikyti nes lygsvaros pas ja nei mazeliausios nera, kaip vatine visa, persukant galava is vieno sono i kita galva visada knapsi, o liudniausia kad tokia situacija jau tesiasi 1,5 menesio ir nei mazeliausio pagereimo nera, nei kruopelytes, nors ir pati su ja mankstas darau ir ant pilvo daznai guldau, o progreso jokio jokio, viska daro ziauriai netvirtai, ir ne todel kad nesistengtu, ji mazule labai stengiasi, bet ...nu va issiliejau
nenoriu but jokia pirmune kurios vaikas viska pirmas daro, as noriu kad ji apskritai kazkada viska padarytu, tvirtai galvye laikytu, tvirtai pati laikytusi. Kartais galvoju gal cia del mazo svorio jai taip viskas sunku, gime 2870 37 savaiciu, dabar greit 5 menesiai sveria 5800, kai kiti vaikai tokio amziaus po 7-8 kilus sveria
beje siandien pradejo gulint ant pilvo virsti ant sono, ko nera buve jau pora menesiu, ir ka dabar galvoti, nekreipti demesio?
as tik noriu greiciau issiaiskinti kas ir kaip kad zinociau kaip savo mazulei padeti ir ka daryti, nes del jos esu pasiryzusi iskam. eeg butinai po menesio kartosime ir mankstas vel pradesim lankyti, nes matau kad jai butinai reikia pagalbos.
Bet siaip gerai kad pylos duodat man, nes pati esu linkusi suskysti, bet aisku kai reikia susiimu, nes zinau kad kitaip nebus, reikes gyvent
Beje visa optimizma is manes pirmo musu kudikelio mirtis ismuse, iki tol buvau nepataisoma optimiste, o va kaip gyvenimas apdauze, nu bet ir ka, gyvenam toliau ir laukiam geresniu laiku
nenoriu but jokia pirmune kurios vaikas viska pirmas daro, as noriu kad ji apskritai kazkada viska padarytu, tvirtai galvye laikytu, tvirtai pati laikytusi. Kartais galvoju gal cia del mazo svorio jai taip viskas sunku, gime 2870 37 savaiciu, dabar greit 5 menesiai sveria 5800, kai kiti vaikai tokio amziaus po 7-8 kilus sveria
beje siandien pradejo gulint ant pilvo virsti ant sono, ko nera buve jau pora menesiu, ir ka dabar galvoti, nekreipti demesio?
as tik noriu greiciau issiaiskinti kas ir kaip kad zinociau kaip savo mazulei padeti ir ka daryti, nes del jos esu pasiryzusi iskam. eeg butinai po menesio kartosime ir mankstas vel pradesim lankyti, nes matau kad jai butinai reikia pagalbos.
Bet siaip gerai kad pylos duodat man, nes pati esu linkusi suskysti, bet aisku kai reikia susiimu, nes zinau kad kitaip nebus, reikes gyvent
Beje visa optimizma is manes pirmo musu kudikelio mirtis ismuse, iki tol buvau nepataisoma optimiste, o va kaip gyvenimas apdauze, nu bet ir ka, gyvenam toliau ir laukiam geresniu laiku
Papildyta:
Labas...Kokia jusu diagnose? Pas Mus lb viskas panasu.mes turim smegenu anomalija ir Tai isaukia epilepsy priepoliukus . Net vaistai nesustabdo (