Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

QUOTE(Tanite @ 2015 01 14, 02:05)
Zirziliuke, bėda su tais genetiniais tyrimais ta, kad dažnai gali vieno kraujo paėmimo neužtekti. Mes važiavom 3 kartus kraujo duoti: du dėl ištyrimo, vienas dėl patikros po taikyto gydymo. Jei tiek jums reiktų važinėti, čia gi kosminiai pinigai. Tikrai gal per savivaldybę ar kokią pagalbos grupę eitų kažką suorganizuoti, nes jei gydytoja pataria tirtis, gal ne be reikalo.

Užsiregistravau vasario 23d.Atsirado geradarių,kurie giliau pakapstę po savialdybes kabinetus ,išsiaiškinę padės nukeliauti nemokamai.Nes tas transportas kuris skiriamas paslaugoms ir turi vežti,tik bėda ta ,kad jie nerodo jokio geranoriškumo ar supratimo.Na šį syk suvažinėsim ,o vėliau žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2015 01 14, 13:25)
Užsiregistravau vasario 23d.Atsirado geradarių,kurie giliau pakapstę po savialdybes kabinetus ,išsiaiškinę padės nukeliauti nemokamai.Nes tas transportas kuris skiriamas paslaugoms ir turi vežti,tik bėda ta ,kad jie nerodo jokio geranoriškumo ar supratimo.Na šį syk suvažinėsim ,o vėliau žiūrėsim.

Super naujienos. Sėkmingos kelionės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..

o man kilo klausimas del miego sutrikimu turint epilepsija? maniskiui metukai, nu ziauriai prastai miegam naktim.. sad.gif pavargau, tai puoliau ieskot info.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 01 15, 15:00)
Sveikos..

o man kilo klausimas del miego sutrikimu turint epilepsija? maniskiui metukai, nu ziauriai prastai miegam naktim.. sad.gif pavargau, tai puoliau ieskot info..  4u.gif  4u.gif

Maniškiui nieko panašaus nebuvo. Šiaip jis ilgai naktimis prastai miegojo, bet aš netrumpai maitinau krūtimi (iki 1 metų 7 mėnesių amžiaus), todėl jis dažnai naktį keldavosi tiesiog su mama pabūti. Kai nustojau maitinti, pradėjo ramiausiai miegoti.
Atsakyti
Sveikutes.Esu i sia tema rasiusi ir anksciau. Mano situacija tokia: kad mano dukrytei prasidejo priepoliukai (traukuliai)apie 7 menesi,mes daremes daugybe encifalogramu,bet nieko nerado...traukuliukai buvo pradinge(be vaistu pagalbos)bet,db gal pries koki gera menesi ir vel jie sugrizo(mums jau 1metukai2menesiai)taigi norejau paklaust jusu:jei encifalogramos metu tu priepoliu(traukuliu) neivyksta tai ar imanoma,kad todel ir neaptinka epilepsijos?...ar tik encifalograma gali nustatyti sia liga? Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(garbane111 @ 2015 02 17, 01:20)
Sveikutes.Esu i sia tema rasiusi ir anksciau. Mano situacija tokia: kad mano dukrytei prasidejo priepoliukai (traukuliai)apie 7 menesi,mes daremes daugybe encifalogramu,bet nieko nerado...traukuliukai buvo pradinge(be vaistu pagalbos)bet,db gal pries koki gera menesi ir vel jie sugrizo(mums jau 1metukai2menesiai)taigi norejau paklaust jusu:jei encifalogramos metu tu priepoliu(traukuliu) neivyksta tai ar imanoma,kad todel ir neaptinka epilepsijos?...ar tik encifalograma gali nustatyti sia liga? Aciu uz atsakymus

Neturėtų encifolograma meluoti- ji fiksuoja smegenų veiklą įvairiomis vaiko būsenomis- miegant, prabundant, mirksit šviesai ir pnš. Priepuoliukai kartais būne ne epilepsinės kilmės mirksiukas.gif tarsim- mineralų stygius ir pnš. Bet vis tiek pasikonsultuočiau su neurologais. Ir - jei yra galimybė nufilmuokit traukuliukus- gydytojams bus aiškiau. 4u.gif
Atsakyti
mano dvieju draugiu vaikams yra buve po kelis priepuolius, ir temperaturos fone, ir ne, bet encefelogramos nieko nerodo, vaistu neskiria.. vadina tais temperaturiniais traukuliais, kuriuos isaugs.. tik tiek, kad yra ir be temperaturos joms buve...

o mes gyvenam kaip gyvene. jau beveik du metai kaip geria depakina, kovo 4 gulames kartoti mego eeg, ir jeigu nieko nebeparodys, bandys nuiminet vaistukus. taivat laukiam wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 17 vasario 2015 - 16:14
Bet mums ju nebuvo keli,mums jie kartojas kiekviena diena(minimum po 1karta i diena priepoliai) ir taip menesiais,poto kazkas nutinka ir ju nebebuna(kaip si kart 6menesius) ir poto vel prasidejo.o filmuota medziagyte esame jau padare,todel musu neurologas mus ir nepaleidzia,bet egzamino rezultatai neigiami.zinoma as dziaugiuosi,bet lb noretusi suzinoti kas vercia tuos traukuliukus atsirasti sad.gif
Atsakyti
Laba diena , as cia naujoke smile.gif

Mano suneliui dar nenustate 100 % kad tai Rolando epilepsija bet as tai duoduo 100 % kad tai ji sad.gif pagal visus aprasymus simptomus ir elgesi vaiko tai manau kad tai tai kas ir bus deagnozuota verysad.gif suvokiu , kad tai nera baisiausia epilepsijos forma, bet ... siaip jau tiek visko ivyko per siuos metus , kad man ir ta lengva forma epilepsijos atima gyvenimiska dziagsma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2015 03 14, 15:16)
Laba diena ,  as cia naujoke smile.gif 

Mano suneliui dar  nenustate 100 % kad tai Rolando epilepsija bet as tai duoduo 100 % kad tai ji sad.gif pagal visus aprasymus simptomus ir elgesi vaiko tai manau kad tai tai kas ir bus deagnozuota  verysad.gif  suvokiu , kad tai nera baisiausia epilepsijos  forma, bet ... siaip  jau tiek visko ivyko per siuos metus , kad man ir ta lengva forma epilepsijos  atima gyvenimiska dziagsma sad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet tikrai- net jei tai yra epi- ko dabar gyvenimo dziaugsmas dingo? Ka savigrauza pades tau, ar vaikui.? Jis kaip turi jaustis? kad blogesnis patapo? Nustok galvoti, kad tai kazkas gedingo ar blogo. Del vaiko.
Atsakyti
Sveikos, visos mes pereinam tas pačias streso stadijas:

neigimo, pykčio, derybų, depresijos ir susitaikymo.

Dauguma jau esme penktoje, be va matau naujokei depresijos stadija nenori trauktis... bet guodžia tai, kad ji priešpaskutinė, ir tada ateis palengvėjimas wink.gif

Kai susitaikai su liga, susigyveni su ja, imi matyti visai kitokį gyvenimą, vertini daug ką kitaip, sakyčiau gal net gerokai geriau nei vertinai iki šiol. Supranti, kad gyvenimas nesusideda vien tik iš kelių dalykų, kad yra daug daugiau neatrastų, nesuprastų sričių.

Esu dalyvavus diplominiam darbe, kurio tema buvo apie tai, ką gero atnešė į šeimą vaiko liga/neįgalumas. Ir kaip ėmiau galvoti, kokia nesąmonė, ką čia gero atnešti galėjo...paskui supratau, kad atnešė labai daug - suvokimą, draugus, medikus, naujas vietas ir pažintis wink.gif ir dar duag daug ką, ko nebūčiau turėjus, jei ne vaiko liga..ir visa tai geri ir puikūs dalykai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 03 14, 16:19)
Sveikos, visos mes pereinam tas pačias streso stadijas:

Esu dalyvavus diplominiam darbe, kurio tema buvo apie tai, ką gero atnešė į šeimą vaiko liga/neįgalumas. Ir kaip ėmiau galvoti, kokia nesąmonė, ką čia gero atnešti galėjo...paskui supratau, kad atnešė labai daug - suvokimą, draugus, medikus, naujas vietas ir pažintis wink.gif ir dar duag daug ką, ko nebūčiau turėjus, jei ne vaiko liga..ir visa tai geri ir puikūs dalykai wink.gif

Man pavyzdžiui, didesniosios epilepsija atnešė šią SM temą. Liga pasitraukė ( tfu tfu tfu, bar bar bar) o noras bendrauti su dauguma čia esančių liko. Suradau čia draugę. Tikrą. Suradau šiaip labai mielų ir gerų žmonių. Suradau...Kad galiu padėti. kad gali ateiti pasiguosti. 4u.gif
Atsakyti