Įkraunama...
Įkraunama...

***Epilepsiukai***

na taip, kai vaikai jau nebe leliukai, bet dar ir ne tokio amžiaus, kad eitų sukalbamai susitart dėl vaistų gėrimo, sudėtingas reikalas. Esam ir patys buvę panašiose situacijose, tik ne dėl tokių rimtų vaistukų, todėl ne taip svarbu buvo tam tikru metu išgerti dozę. Tikiuosi rasit išeitį.
Atsakyti
QUOTE(Orchideee @ 2014 11 12, 09:25)
Prievartinis variantas(jei atmetus tai,kad psichologiškai tikrai sunku kaskart virkdyt),tai mums neveikia dėl to,kad supilus viską jis išspjauna bent jau trečdalį (ko pasekoje neišgeria visos reikiamos dozės doh.gif )... Jau kažkoks košmaras gaunasi su tuo vaistukų gėrimu. Kai gėrė gražiai sirupą, nes matyt patiko (pusę metų), nebuvo bėdų... O dabar nebeįsivaizduojam ką beišgalvoti g.gif

Vadinasi teks rasti maistą, su kuriuo nesijaus tų kruopelių. Pabandykite kokį šokoladinį kremą? Nutelą ten kokią, jei nealergiškas. g.gif kažką labai skanaus, ko neduodate paprastai, o jis valgo. Pirmam kartui tai kelias kruopytes tik sudėčiau, kad nepajaustų g.gif o paskui dar ir dar.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Atėjau su klausimu, gal kam nors iš jūsų yra darę nugaros smegenų biopsiją? Mums ketina vienu vizitu daryti ir šį ir mrt tyrimus...Labai bijome...Gydytojai įtaria kažkokių medžiagų nepakankamumą ar disbalansą...Nes mes iš Kauno perėjome gydytis į Vilnių, jie sako, kad priepuoliai visiškai netipiniai ir tik šie tyrimai gali padėti išaiškinti arba ne visus įtarimus...Geriame depakine ir topamaxa, kol kas priepuoliai kartojasi... verysad.gif Gydytojai sake tvarkytis neigaluma, kad isnaudotume visas teigiamas jo puses ir galimybes dirbti su vaiku...zodziu...
Jau imu mąstyti apie netradicinius metodus...
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2015 01 07, 21:00)
Sveiki,

Atėjau su klausimu, gal kam nors iš jūsų yra darę nugaros smegenų biopsiją?

Nedarytas Brigitai šis tyrimas.

Man atrodo pasidomėjus, kokie šalutiniai poveikiai ir su gydytoja aptarus tikrai šios procedūros būtinumą, gal būtų drąsiau? Juk jei kažkas paaiškėtų, gal gydote vaiką ne taip, gal dar kažkas, tai tikrai verta pasidaryti g.gif

Pas ką Vilniuje gydotės? kuri čia medikė jums šitą tyrimą siūlo?
Atsakyti
Atėjau mergaitės su tokiu klausimu g.gif Mums daktarė siūlo išsitirti genetikos centre.Kokia būtų jūsų nuomonė g.gif Ar tai duoda apčiuopiamos naudos,ar efektyvu,klausiu dar ir dėl to ,kad man ta kelionė kainuos 450lt.suvežioti vaiką iš savo miestelio.Nemaži pinigėliai tad rūpi viskas ,padarius investiciją vaiko labui norisi gauti ir grąžos juolab naudingos.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2015 01 11, 21:10)
Atėjau mergaitės su tokiu klausimu g.gif Mums daktarė siūlo išsitirti genetikos centre.Kokia būtų jūsų nuomonė  g.gif Ar tai duoda apčiuopiamos naudos,ar efektyvu,klausiu dar ir dėl to ,kad man ta kelionė kainuos 450lt.suvežioti vaiką iš savo miestelio.Nemaži pinigėliai tad rūpi viskas ,padarius investiciją vaiko labui norisi gauti ir grąžos juolab naudingos.

na musu atveju, tai nedave jokiu rezultatu, nieko nerado. tik tai kad gavom ramybe, kad ner jokios genetines ligos, kad netruksta jokios maist. medziagos ir tiek.. kad galbut issaugs ir viskas.
teko vykti du kartu krauja priduoti i vilniu. bet mums kai is kauno, tai nebrangios cia tos keliones...

Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2015 01 11, 23:44)
na musu atveju, tai nedave jokiu rezultatu, nieko nerado. tik tai kad gavom ramybe, kad ner jokios genetines ligos, kad netruksta jokios maist. medziagos ir tiek.. kad galbut issaugs ir viskas.
teko vykti du kartu krauja priduoti i vilniu. bet mums kai is kauno, tai nebrangios cia tos keliones...

Savo situacijoj tai turiu samdyti taxi,kitų galimybių neturiu,autobusais nepanesčiau savo vaiko, Tai gal man atsivers galimybė sužinoti kodėl mano berniukui sunkiai priauga svoris g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2015 01 12, 08:25)
Savo situacijoj tai turiu samdyti taxi,kitų galimybių neturiu,autobusais nepanesčiau savo vaiko, Tai gal man atsivers galimybė sužinoti kodėl mano berniukui sunkiai priauga svoris g.gif

Kodel taksi? kur tu cia taip gyveni, kad nera galimybiu atvaziuoti? Yra gi visokie soc skyriai, kur tokiem atvejam yra suteikiamas transportas. O vaikas vezimo neturi, kad ant ranku reikia? O pazistamu irgi nera, kad nuveztu? kuras susimoketi tikrai pigiau butu negu taksas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2015 01 12, 09:25)

Zirzliuk,

primink, kur tu tiksliai gyveni ( gali ir į AŽ)- jei nepavyks gauti valdiško transporto- manau ieškosim draugiškai būdų, kaip tau padėti mirksiukas.gif Fb ( faceboke) yra labai rimta pagalbos mamoms grupė- tikrai padėtų. Tu Tik pasakyk. mes stiprios- kai kartu
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 01 12, 17:32)
Kodel taksi? kur tu cia taip gyveni, kad nera galimybiu atvaziuoti? Yra gi visokie soc skyriai, kur tokiem atvejam yra suteikiamas transportas. O vaikas vezimo neturi, kad ant ranku reikia? O pazistamu irgi nera, kad nuveztu? kuras susimoketi tikrai pigiau butu negu taksas  g.gif

Pas mus soc.paslaugos nemokamai tik į Kauną ir tai turi derintis prie jų,o Vilnių tai kogero iki didelio triukšmo įsireikalaučiau. verysad.gif Vaikas vežimą turi bet jis didelis ir sunkus ir susilanksto nekaži kaip ,o aš turiu negalią ir vaikštau sunkokai,ta prasme mano kojos sulenktos per kelius o einu aš ant pirštų galų tad didelio svorio į autobusą neįkelčiau pati nesilaikydama,žodžiu nekas.Namie vaiką nedidelius atsttumus nešu ir į vaikštynę įsikeliu.Gyvenu miestelyje 25 km.nuo raseinių ir autobusas pravažiuoja tik du kartus. o miestelio žmones sunku priprašyti,nes pagrinde visi ūkiškai gyvena ir sugaišti pusdienį cool.gif Tad mėginsiu pas merą prašyti ne soc.autobusiuko jei jiems per brangu ,bet lengvos mašinos ir galiu 200susimokėti už kurą,žiūrėsiu ką pasakys,o kitu atveju tik taksi,atvažiuoja iš kiemo paima ir vežimą susilankstom į bagažinę,dabar taip į Kauną važiavau kraujuko priduoti tai susimokęjau 200lt.Soc.paslaugos mas mus daugau parodomosios kai jiems savo reikalams reik tai važiuoja ,o žmogus ,kuriam tikrai reali pagalba reikalinga lieka dažnai už borto.Man pagalba praverstų už dyką nereikia ,bet jai atsirastų kas nuvežtų už kokius 250lt.tai būtų jėga,Aš dar nesiregistruoju kol konkrečiai nežinau kaip nusigaut,bet kaip nors.O gyvenu aš Žaiginio mst,8kilometrai nuo Šiluvos kur vyksta didieji atlaidai.Man iki kauno tiesiogiai iš mūsų miestelio 90km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 12 sausio 2015 - 20:54
QUOTE(Rustė @ 2015 01 10, 20:53)
Nedarytas Brigitai šis tyrimas.

Man atrodo pasidomėjus, kokie šalutiniai poveikiai ir su gydytoja aptarus tikrai šios procedūros būtinumą, gal būtų drąsiau? Juk jei kažkas paaiškėtų, gal gydote vaiką ne taip, gal dar kažkas, tai tikrai verta pasidaryti  g.gif

Pas ką Vilniuje gydotės? kuri čia medikė jums šitą tyrimą siūlo?

Gydomes vilniuje, pas Samaitiene. Genetinius tyrimus daremes, dar slapima reikes priduoti, bet itaria medziagu trukuma ar medziagu apykaitos sutrikimus...nezinau kiek tai rimta, bet jei zinotume, manau, gydymas butu efektyvesnis. Genetike is pirminiu tyrimu teige, kad yra nedideliu pakitimu, vitamino b6 trukumas, ir klause ar neurologai mums jo neskyre...tai svarstau koki papilda pagerti mergytei duoti? Del biopsijos, neurologai irgi itaria medziagu apykaitos sutrikimus, nes priepuoliai visiskai neaiskus, netipiniai. Del to, siulo biopsija. Vasario 3 d. Numatytas MRT ir po jo spres ar reikia biopsijos.
Atsakyti
Zirziliuke, bėda su tais genetiniais tyrimais ta, kad dažnai gali vieno kraujo paėmimo neužtekti. Mes važiavom 3 kartus kraujo duoti: du dėl ištyrimo, vienas dėl patikros po taikyto gydymo. Jei tiek jums reiktų važinėti, čia gi kosminiai pinigai. Tikrai gal per savivaldybę ar kokią pagalbos grupę eitų kažką suorganizuoti, nes jei gydytoja pataria tirtis, gal ne be reikalo.
Atsakyti