QUOTE(vilkra @ 2014 07 28, 15:46)
Ką reiškia mažiau mylėti? Mažiau už ką?
Mano dukrosj atvejų- liga nepalieko jokių pastebimų pakitimų. Manau tavo įsivaizdavimas apie šią ligą yra truputį iškreiptas. Žinoma būna ir sunkių atvejų- tokių turim ir temoj. daugaumoj atvejų tai epilepsijaplius kažkoks kitas sutrikimas. Tikrai nebijok pačios ligos, nebijok pasekmių. Nurimk. Jei esi tikinti- nueik į bažnyčią, pasikalbėk su kunigu, ar vienuole. Ir nekaltink savęs. Ramiai sulauk rytojaus, pasikalbėk su gydytoja. O po to parašyk kaip sekėsi.
Mano mamai- epilepsija reiškė silpnaprotystę, manau, kad iki šiol jai tą reiškia. tai vis klausia- ar jau pakeitė diagnozę, Ji mano, kad anūkėlei blogai nustatė dieagnozę
Mano dukrosj atvejų- liga nepalieko jokių pastebimų pakitimų. Manau tavo įsivaizdavimas apie šią ligą yra truputį iškreiptas. Žinoma būna ir sunkių atvejų- tokių turim ir temoj. daugaumoj atvejų tai epilepsijaplius kažkoks kitas sutrikimas. Tikrai nebijok pačios ligos, nebijok pasekmių. Nurimk. Jei esi tikinti- nueik į bažnyčią, pasikalbėk su kunigu, ar vienuole. Ir nekaltink savęs. Ramiai sulauk rytojaus, pasikalbėk su gydytoja. O po to parašyk kaip sekėsi.
Mano mamai- epilepsija reiškė silpnaprotystę, manau, kad iki šiol jai tą reiškia. tai vis klausia- ar jau pakeitė diagnozę, Ji mano, kad anūkėlei blogai nustatė dieagnozę
Bijau kad paskendus savyje ir uzsigruzinusi skirsiu jai maziau meiles nei skyriau anksciau, bet turbut cia nepagrista baime, tik siaip is nezinojimo kai zengi i kazka nepatirto tai baimiu daug
Butinai ryt pranesiu kaip sekes.
O i baznycia tikrai noreciau nueit, gal net su kunigu kokiu pakalbeti, o gal su psichologu, nes su vyru tokiom temom nepasnekesiu, jis vengia nemaloniu temu, beje ryt jis kartu i santariskes vaziuos.
Dar norejau paklausti del epilepsijos priezasciu, kiek skaiciau tai 70 procentu neranda prezasties del ko ji atsirado, ar cia dauguma irgi tokiu vaikuciu kuriems neaisku del ko?