Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 08 12, 14:56)
Tikrai? Apie kitus baldus pamąstyčiau, bet štai virtuvė atrodo toks sudėtingokokas daiktas su visais tais kabinimais, strypais ir pan. O kaip/kur pjovėte stalviršį kokiems nors vamzdžiams, kriauklei, kaitlentei?

kabino vyras, aš tik žiūrėdavau, ar tiesiai smile.gif o stalviršį pjovėmės irgi patys namuose su elektriniu pjūkliuku 4u.gif
Atsakyti
Oho, kiek čia jūsų patys dėjotės virtuves bigsmile.gif man tai kažkaip neatrodo taip paprasta, kaip čia jūs rašot biggrin.gif labiausiai neramina stalviršio pjovimai, išpjovimai, reik gi gražiai apipjaut aplink kaitlentę, kriauklę

mergaitės, ar kuri turit ikėjos dujinę kaitlentę su juodu stiklu? kaip ir labiausiai man tinkanti ji, bet bijau, kad nesudaužyčiau, kaži kaip jis ten?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 13, 07:19)
Oho, kiek čia jūsų patys dėjotės virtuves bigsmile.gif man tai kažkaip neatrodo taip paprasta, kaip čia jūs rašot  biggrin.gif labiausiai neramina stalviršio pjovimai, išpjovimai, reik gi gražiai apipjaut aplink kaitlentę, kriauklę

na tai ir nėra labai jau paprasta gražiai lygiai išpjauti, matavom n kartų, tik tada pjovėm, ir jei jūs ir jūsų vyras nemėgsta "rankdarbių" tai geriau kažkam duoti kitam viską daryt. nes MB tai nagingas mėgėjas toks biggrin.gif kiti ir grindis sudėt samdo, ir terasą daryt samdo, na mes savom jėgom tokius dalykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 08 12, 21:36)
Aš lentynų voniai laukiau kažkur daugiau nei pusę metų, manau iki Kalėdų tikrai turėtų atvežt  biggrin.gif Nors prekių papildymas nusimato rugpjūčio mėn. vidury kiek žinau  smile.gif

nors va pasižiūrėjau dabar psl, patalynės vaikams naujų modelių atsirado, tik tam, kur aš noriu vis dar 0 likutis. tikiuosi atsiras, nes mano mažas pamišęs dėl traukinių, ikejoj vos ne į lovą paklotą gulės pamatęs, tad norisi vaiką nudžiugint, gal sakau ir lovą savo labiau pamėgs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 08 13, 09:17)
nors va pasižiūrėjau dabar psl, patalynės vaikams naujų modelių atsirado, tik tam, kur aš noriu vis dar 0 likutis. tikiuosi atsiras, nes mano mažas pamišęs dėl traukinių, ikejoj vos ne į lovą paklotą gulės pamatęs, tad norisi vaiką nudžiugint, gal sakau ir lovą savo labiau pamėgs  biggrin.gif

dvejos su traukiniais yra smile.gif Man ikea patalynes labai patinka, labai gerai devisi. Jau kiek pripirkus bet pamatau nauja paveiksliuka ir noriu vel pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 08 13, 09:22)
dvejos su traukiniais yra smile.gif Man ikea patalynes labai patinka, labai gerai devisi. Jau kiek pripirkus bet pamatau nauja paveiksliuka ir noriu vel pirkt smile.gif

aha, matau, kad nauja su traukiniais atsirado. dabar jau abiejų reiktų biggrin.gif bet jei tos kitos likučio nepapildys, reikės tik tą vieną nusipirkti. tikrai labai gražūs pataliukai, o jei ir dėvisi gerai, tai visai puikiai tada smile.gif
Atsakyti
Pamenu kalbėjot, kad lyg šie roletai puikiai užtamsina, o jie ir neleidžia prišilt kambariui?
Bet jei dieną užtraukt, kad nekaistų, tai kambary bus labai tamsu?
http://www.ikea.com/...ducts/70290553/
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2014 08 13, 08:52)
na tai ir nėra labai jau paprasta gražiai lygiai išpjauti, matavom n kartų, tik tada pjovėm, ir jei jūs ir jūsų vyras nemėgsta "rankdarbių" tai geriau kažkam  duoti kitam viską daryt. nes MB tai nagingas mėgėjas toks biggrin.gif kiti ir grindis sudėt samdo, ir terasą daryt samdo, na mes savom jėgom tokius dalykus 4u.gif

nu jūs šaunuoliai, mes tai samdom, nors vyras ir mokėtų daug ką, bet neturi nei noro, nei kantrybės biggrin.gif
tiesa vieną virtuvę pats surinko, viską išpjovė, bet daugiau sakė nenorėtų biggrin.gif
Papildyta:
Dar turiu klausimą biggrin.gif
kai prie užuolaidų yra parašyta:
Matmenys
Ilgis: 175 cm
Plotis: 120 cm
Kiekis pakuotėje: 2 vnt.

pakuotėje 2vnt, tai plotis 120cm yra vienos užuolaidos, ar tų 2vnt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 13, 10:07)
Pamenu kalbėjot, kad lyg šie roletai puikiai užtamsina, o jie ir neleidžia prišilt kambariui?
Bet jei dieną užtraukt, kad nekaistų, tai kambary bus labai tamsu?
http://www.ikea.com/...ducts/70290553/
Papildyta:

nu jūs šaunuoliai, mes tai samdom, nors vyras ir mokėtų daug ką, bet neturi nei noro, nei kantrybės biggrin.gif
tiesa vieną virtuvę pats surinko, viską išpjovė, bet daugiau sakė nenorėtų biggrin.gif
Papildyta:
Dar turiu klausimą biggrin.gif
kai prie užuolaidų yra parašyta:
Matmenys
Ilgis: 175 cm
Plotis: 120 cm
Kiekis pakuotėje: 2 vnt.

pakuotėje 2vnt, tai plotis 120cm yra vienos užuolaidos, ar tų 2vnt? blush2.gif

as kai pirkau paprastas uzuolaidas naktines, tai rase vienos ploti.
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 08 13, 11:44)
as kai pirkau paprastas uzuolaidas naktines, tai rase vienos ploti.

ačiū
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite kurią tai iš šių keptuvių, pasidalinkit nuomone 4u.gif

http://www.ikea.com/...ducts/90264845/
user posted image

arba
http://www.ikea.com/...ducts/90207336/
user posted image
Atsakyti
Gal kas matėt, ar ikea yra pirkti didesnių (ne kūdikiškų) čiužinių apsaugų su guma kaip paklodės, su frotine viršutine puse? Internetinėje svetainėje tokio varianto nėra, bet kitoje temoje viena forumietė minėjo, kad pirko. g.gif
Atsakyti
[quote=wspring,2014 08 13, 16:19]
Sveikos, gal kas turite kurią tai iš šių keptuvių, pasidalinkit nuomone 4u.gif

http://www.ikea.com/...ducts/90264845/
user posted image

Šita kokia faina atrodo smile.gif Kaip čia aš jos neužmačiau g.gif

Aš tai turiu tokią ir man labai patinka smile.gif

user posted image
Atsakyti