Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(eufrozina @ 2014 08 11, 11:49)
lyrika, labai gražūs, skoningi namai wub.gif Vonios grindys super atrodo thumbup.gif Užmačiau miegamajame žaliuzinių durų kamputį biggrin.gif Ten spintos durys? Kur pirkot?

Senukuose,ermitaze pilna :-) reik tik nusidazyt,nes yra medzio spalvos :-) drabuzinei geresnio varianto neisivaizduoju :-)
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 08 11, 12:31)
Senukuose,ermitaze pilna :-) reik tik nusidazyt,nes yra medzio spalvos :-) drabuzinei geresnio varianto neisivaizduoju :-)

Aš noriu tokių sieninei spintai, kuri jau suformuota iš gipso, ir man Senukų dydžiai netinka. Bandysiu Kazliškėse užklausti.
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2014 08 11, 15:48)
Aš noriu tokių sieninei spintai, kuri jau suformuota iš gipso, ir man Senukų dydžiai netinka. Bandysiu Kazliškėse užklausti.

A,mes is kart pagal zaliuziu matmenis darem..
Atsakyti
Ateinu su klausimu smile.gif gal žinot kas kiek laiko daugmaž vėl užveža prekes, reikia labai šių kėdžių http://www.ikea.com/...964/#/S39872964, bet kaip tyčia išparduota, įdomu kiek ilgai trunka kol atsiranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2014 08 12, 10:02)
Ateinu su klausimu smile.gif gal žinot kas kiek laiko daugmaž vėl užveža prekes, reikia labai šių kėdžių http://www.ikea.com/...964/#/S39872964, bet kaip tyčia išparduota, įdomu kiek ilgai trunka kol atsiranda g.gif

man irgi toks klaustukas, nes esu nusižiūrėjusi kelis daiktus, o jų nėra sandėly jau nuo birželio. Nors neva naujiena, bet sakau užveš gal iki Kalėdų. Arba ne... O kai smulkmė, tai užsakinėt per tarpininkus iš lenkų nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 08 12, 10:25)
man irgi toks klaustukas, nes esu nusižiūrėjusi kelis daiktus, o jų nėra sandėly jau nuo birželio. Nors neva naujiena, bet sakau užveš gal iki Kalėdų. Arba ne... O kai smulkmė, tai užsakinėt per tarpininkus iš lenkų nesinori.

Patarčiau pasiskambinti ar parašyti laiškelį ir paklausti - čia individualu kiekvienai prekei; sistemoje, kaip suprantu, darbuotojai gali pasitikrinti.

Beje, vis pastebiu temoje klausimų apie IKEA virtuves, tai ir aš savąjį užduosiu. Ar užsisakėte montavimo paslaugą iš IKEA? Ar rinkote patys (pasižiūrėjus į dėžučių krūvą ant grindų tai neatrodo itin paprasta wink.gif), ar samdėte kokius meistrus?
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 08 12, 13:27)

Beje, vis pastebiu temoje klausimų apie IKEA virtuves, tai ir aš savąjį užduosiu. Ar užsisakėte montavimo paslaugą iš IKEA? Ar rinkote patys (pasižiūrėjus į dėžučių krūvą ant grindų tai neatrodo itin paprasta wink.gif), ar samdėte kokius meistrus?

rinkome patys 4u.gif vyras surinkinėjo spinteles, aš stalčius biggrin.gif viskas paprasta, dežutes atskiros, su instrukcijom, kaip ir kiti daiktai ikejoj. tik aisku, kiekis nemazas biggrin.gif
Atsakyti
Ikea baldų rinkimas - vienas malonumas. Mes renkam visa šeima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 08 12, 14:39)
rinkome patys 4u.gif  vyras surinkinėjo spinteles, aš stalčius biggrin.gif viskas paprasta, dežutes atskiros, su instrukcijom, kaip ir kiti daiktai ikejoj. tik aisku, kiekis nemazas biggrin.gif

Tikrai? Apie kitus baldus pamąstyčiau, bet štai virtuvė atrodo toks sudėtingokokas daiktas su visais tais kabinimais, strypais ir pan. O kaip/kur pjovėte stalviršį kokiems nors vamzdžiams, kriauklei, kaitlentei?
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 08 12, 13:27)

Rinkau pati, vyrui "leidau" gręžt spinteles prie sienos ir palaikyt, jei rankų pritrūkdavau. Fantastika. Geriausia virtuvės dalis - pats procesas lotuliukas.gif Vien dėl jo man reik naujos virtuvės lotuliukas.gif

QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 08 12, 14:56)
Tikrai? Apie kitus baldus pamąstyčiau, bet štai virtuvė atrodo toks sudėtingokokas daiktas su visais tais kabinimais, strypais ir pan. O kaip/kur pjovėte stalviršį kokiems nors vamzdžiams, kriauklei, kaitlentei?

...šitą dalį ir vyrui patikėjau. Pati tik "vadovavau". Šita proceso dalis tokia "įkvepianti", bet įtariu, tik mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 12 rugpjūčio 2014 - 18:34
QUOTE(Tanite @ 2014 08 12, 09:25)

Aš lentynų voniai laukiau kažkur daugiau nei pusę metų, manau iki Kalėdų tikrai turėtų atvežt biggrin.gif Nors prekių papildymas nusimato rugpjūčio mėn. vidury kiek žinau smile.gif
Atsakyti
Ateinu su tokiu klausimu ,kiek ziurinejau ikejines kriaukles voniai tai visos dedamos tik ant spinteliu ,o ileidziamu i stalvirsi ner ,o gal ir tas kur ant spinteliu statomos galima butu ileist i stalvirsi g.gif gal kas bande ?
Atsakyti