Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

gal kas patars apie ikejines pagalves, kokia geriau pirkti kad nebutu kieta ir aisku greitai nesubliukstu ir nesusoktu i burbula
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 08 02, 01:58)
bet kam jis ant varžto? Tegu nušoka. Tikiuosi, kad kitur nenušoks. Ateity aptingsiu ir plausiu indaplovėj turbūt taip pat biggrin.gif
Tai gal druską bėrei vandeniui neužvirus? Anyta sakė, kad tada taškeliai tamsesni atsiranda, pas mus ir yra, bet nieko ten blogo.

Tai man irgi dzin,bet baisu kad jis toliau nuo ten nepradėtų atšokinėti g.gif
Na lyg ir ne, bet o jei taip (biggrin.gif) tai ar nuo to galėtų atsirasti mikro duobutės? Šiandien aš jį vėl ploviau ir ant kraštų tas metalas visai kaip kažkoks atlūžęs doh.gif nu tas puodas kažkoks netoks pas mane lotuliukas.gif jei kada važiuosiu link ten,tai kartu pasiimsiu. Sakysiu va čia mikro duobutės, čia bėga vanduo,čia šiaip kraštai aplūžo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 08 02, 09:42)
Visgi musu roletas brokuotas, nesusisuka  doh.gif kazkas trakstelna, bet niekas nevyksta, bet del tokios kainos tai tingiu vaziuot vel pas juos

pas mus tas roletas didziausias - 2 m plocio berods, tai irgi nevisada ats susisuka ..kartais patraška.. kartais susisuka biggrin.gif bet tam kambary jis visad nuleistas... tai nesvarbu tas susisukimas, kitu atveju manau pykčiau labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 04 rugpjūčio 2014 - 15:10
Sveikos, noriu savo nuotykius su virtuves komplektu papasakot. blush2.gif Zodziu, nusiperkam mes su MB i uzmiescio nama (cia netoli Ignalinos) Ikea virtuve. Virtuve mano didele, gana nemazai laiko uzmiesty praleidziu, tai bendroj sumoj sumokam nemazai. Smagumai prasidejo, lygtais buvau rasius, kai uzsakinejom vezimo paslauga: gavom pasirasyt, kad atsiemem prekes, nors jiem jas palikom atvezt. Atveze. As jau buvau nusiteikus viska patikrint (104 pokuciai kaip ne kaip), nusiteikima dar sustiprino tas, kad benesant vyram daiktus pamaciau, kad atvaziavo dvi virtuves kriaukles lotuliukas.gif . Pertikrinom, daugiau siurprizu nebuvo--pries tai zmonems buvo kriaukles tik nepalike, tai atveze dvi mum doh.gif . Paguode, kad cia dar nieko, kazkam prie Druskininku buvo 40 proc prekiu sumaisyta biggrin.gif . Tuo nesibaige. Perkant virtuve man truko triju stalciu priekiu. Gaunu as skambuti is ikejos, kad trys skalciu priekiai yra, prasom atvaziuot, menesiui revervuoti. Lekiu po poros dienu i Vilniu (dabar atostogos...tai kaime ir sedim). Atvarau i Ikea. Virtuves skyriui ir sako, soriukas, skambuciu centras suklydo, turim tik viena prieki, kitu atvaziuokit veliau. doh.gif Bandau deretis, gal koki kompromisa padarom, gal atvezt galetumet bent nemokamai, kad per atostogas nevazinet, nes vaziavimas antra tiek kainuoja, kiek tie trys priekiai. Sutart nepavyko schmoll.gif Cia ar man taip nesiseka, ar cia kazkas pas juos nesuveikia? g.gif pinigu metyt as ne megeja, tai pasiemiau kvituka uz kura, reikes vakare parasyt ir paprasyt ta kvituka apmoket, nes klaida kaip ir ju, tai kodel as cia turiu islaidaut g.gif . Gal dar kas su panasia situacija susiduret, kai taip teko vazinet? Kaip tas situacijas sprendet? gal galit pasidalint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 08 03, 23:11)
Tai man irgi dzin,bet baisu kad jis toliau nuo ten nepradėtų atšokinėti g.gif
Na lyg ir ne, bet o jei taip (biggrin.gif) tai ar nuo to galėtų atsirasti mikro duobutės? Šiandien aš jį vėl ploviau ir ant kraštų tas metalas visai kaip kažkoks atlūžęs doh.gif  nu tas puodas kažkoks netoks pas mane lotuliukas.gif  jei kada važiuosiu link ten,tai kartu pasiimsiu. Sakysiu va čia mikro duobutės, čia bėga vanduo,čia šiaip kraštai aplūžo lotuliukas.gif

Tikėkimės ne, nes ir man tada gaila bus unsure.gif
Tai jo, kiek ten, 5 metus garantija duodama, tai prie progos kada tikrai nulėksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 07 29, 07:51)
Gal kas turit tokią lovą  smile.gif

Domintų atsiliepimai  4u.gif

Buvom IKEA'oj apžiūrėjom šitą lovą tai atkrito schmoll.gif

Vilhelmina nefaina, bet manau turėtų apmokėt kelionės išlaidas, suklydo tai jie. Mes ir planuojam didelį pirkimą daryt su prekių pristatymu, tik mąstom ar "IKEA'os" pristatymą imt ar šiaip samdytis autobusiuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 07 27, 11:40)
Nenusikopino žinutė iš senosios temos, bet bandau atsakinėt apie dviaukštę metalinę lovą  biggrin.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10247973/

Ką tik grįžom iš nedidelės kelionės ir teko nakvot hostelyje, kuriam tiktų pavadinimas "myliu IKEA"  lotuliukas.gif  Miegojau metalinės lovos pirmam aukšte, antram malėsi mano septynmetis. Tai keikiaus ties kiekvienu jo apsivertimu, kol jis užmigo. Kiekvienas jo krustelėjimas man apačioj žemės drebėjimą sukeldavo. Ir barškėjimas, ir vibracija...nežinau kaip paaiškint geriau, bet jausmas, lyg kas į radiatorių barkškintų, o mano metalinė lova į jį atremta būtų  doh.gif 
Žodžiu, sau metalinės, būtent dviaukštės, nepirkčiau. Nebent tas antras aukštas būtų labai retai naudojamas, bet tokiu atveju, koks tikslas pirkt dviaukštę  g.gif

Galiu palygint metalinę su medine....tai, pasakysiu negražiai, kaip lygint kaip š...ir bulkutę  doh.gif Maniškiai jau 6 metai medinėj dviaukštėj miega, teko išbandyt ir pirmą, ir antrą aukštą, tai be problemų ir kasnakt miegočiau reikalui esant..o vat su metaline...jau geriau ant žemės  blush2.gif Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė, o ir miegota metalinėj tik vieną vienintelį kartą  4u.gif

Ir man teko hostelyje Berlyne ant tokiu lovu miegoti, tai tiek dviaukste, tiek vieno auksto man patiko, pretenziju negaliu jokiu pasakyti, issimiegojau puikiai, bet, matyt kiekvienam skirtingai atrodo ax.gif

QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 07 29, 07:51)
Gal kas turit tokią lovą  smile.gif

user posted image

Domintų atsiliepimai  4u.gif

Kokia nematyta, bet smagiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2014 08 05, 23:35)

Vilhelmina nefaina, bet manau turėtų apmokėt kelionės išlaidas, suklydo tai jie. Mes ir planuojam didelį pirkimą daryt su prekių pristatymu, tik mąstom ar "IKEA'os" pristatymą imt ar  šiaip samdytis autobusiuką  g.gif

mes su MB kiek beskaiciavom, tai mum pigiau gavosi IKEA parvezimu naudotis, bet mum tokio nemazo autobusiuko reikejo, nes vien buitine technika visa kiek uzima...o kur dar nuoma plius kuras. Bet jei turit draugu su autobusiuku, gal jie paskolintu g.gif turetu pigiau gautis, tik uz kura mokant
Atsakyti
Gal kas prisimenat kiek DOMSJO kriaukle kainavo. NA tikrai apie 490lt, ar man prisisapnavo?

Nes dabar unsure.gif

DOMSJÖ
Vienguba kriauklė, balta
558,-

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 08 06, 21:41)
Gal kas prisimenat kiek DOMSJO kriaukle kainavo. NA tikrai apie 490lt, ar man prisisapnavo?

Nes dabar  unsure.gif

DOMSJÖ
Vienguba kriauklė, balta
558,-

Kad man atrodo panasei ir kainavo,nes as dar svarsciau det vienguba ,bet kai paziurejau kad kaina mazai skiriasi nuo dvigubos tai nusprendziau det dviguba smile.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu tai 549 mokejau.

QUOTE(vaidastep @ 2014 08 06, 21:28)
Kad man atrodo panasei ir kainavo,nes as dar svarsciau det vienguba ,bet kai paziurejau kad kaina mazai skiriasi nuo dvigubos tai nusprendziau det dviguba  smile.gif

O man dviguba nepatiko.... Vienguba tai didele, o dviguba.... Du mazi skyriukai....
Atsakyti
Gal kas naudojat Danka lyginimo lenta? smile.gif

http://www.ikea.com/...ducts/00263727/
Atsakyti