Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(Teka @ 2014 11 11, 14:46)
nu nemačiau, ten mačiau tik namelius. blyn blyn, kaip nervina, rodo, kad yra, o rast neįmanoma  doh.gif o aš  jų taip norėjau  smile.gif

reikėjo pasiklausti darbuotojų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 11 11, 14:57)
reikėjo pasiklausti darbuotojų smile.gif

nežinojau, kaip klaust biggrin.gif ai, praslankiojau ten kaip kokia durnikė doh.gif biggrin.gif šiaip ne pirkimo diena buvo, važiavau, bet kažkaip ne ta nuotaika buvo, todėl gal ir neradau, ko ieškojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 11 11, 14:46)
nu nemačiau, ten mačiau tik namelius. blyn blyn, kaip nervina, rodo, kad yra, o rast neįmanoma  doh.gif o aš  jų taip norėjau  smile.gif

Nepatikėsit, bet nameliai ir sniegenos šalia sudėti buvo. Gal nebuvo jų? g.gif
Galėjo papildyti kitą dieną, todėl ir matosi internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 11 lapkričio 2014 - 15:37
QUOTE(Louhi @ 2014 11 11, 15:36)
Nepatikėsit, bet nameliai ir sniegenos šalia sudėti buvo. Gal nebuvo jų?  g.gif
Galėjo papildyti kitą dieną, todėl ir matosi internete.

nu va, galvojau,kad turėjo būt šalia, bet nebuvo. šiandien buvau, šiandien rodo internete, kad yra. o kai buvau pačioj ikejoj, bandžiau žiūrėt, ar yra, tai psl vis sukos sukos, bet taip ir nerodė, ar yra ar ne, gal kaip tik internete atnaujinimai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 11 11, 15:03)
Buvau ikejoj, norėjau pirkti tą eglutę 180cm, bet man kažkaip ekspozicijoj jos atrodė daug tankesnės ir platesnės, nei tos, kur prie kasų  g.gif gal tik taip atrodo?

Man irgi pasirpdė tankesnės kur ekspozicijoj, žinokit net šakeles skaičiavau biggrin.gif iš tiesų jos vienodos, bet kai su žaisliukais tai gal tankiau atrodo
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 11 11, 15:52)
Man irgi pasirpdė tankesnės kur ekspozicijoj, žinokit net šakeles skaičiavau  biggrin.gif  iš tiesų jos vienodos, bet kai su žaisliukais tai gal tankiau atrodo

aš tai net klausiau, gal jie sau iš kur kitur atsivežė, nes nu jos tikrai gražesnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 11 10, 23:06)
Tai spaudziat ant melynos juostos esancio uzraso "Virtuve", o ten jau pamatysit "Virtuviu planavimo programa". Elementaru, Vatsonai wink.gif

Ach štai kur bigsmile.gif
Ačiū! Anksčiau pirmame puslapyje būdavo "knopkė". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 11 11, 14:03)
Buvau ikejoj, norėjau pirkti tą eglutę 180cm, bet man kažkaip ekspozicijoj jos atrodė daug tankesnės ir platesnės, nei tos, kur prie kasų  g.gif gal tik taip atrodo?

man irgi taip pasirodė
Atsakyti
Labas, gal kas turite Bjursta valgomaji stala 4- 8 asmenims? Kaip jo kokybe?

user posted image

Kokias kedes derinote prie jo?
Atsakyti
Gal kas turie sia plautuve, idomu kaip naudojasi?

Taip pat gal turite gal ir tokia spintele, turbut inai ne is dregmei atspariu medziagu? g.gif
Atsakyti
Lilalangen yra impregnuota ir atspari vandeniui
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 11 15, 18:50)
Gal kas turie sia plautuve, idomu kaip naudojasi?

Taip pat gal turite gal ir tokia spintele, turbut inai ne is dregmei atspariu medziagu?  g.gif

apie ta praustuva ir as galvojau, bet kazkas skundesi, kad i tuos sonus pribega ir valyti reikia ( na tie prie ciaupu nuzemejimai). O pati LILLÅNGEN serija gyvai pačiupinėjus labai jau pigi atrodo. Aišku ir pinigai atitinkami. Mes išsirinkom godmorgon.
Atsakyti