Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(gitulia @ 2014 11 05, 16:30)
O lova buvo su ciuziniu kai kilnojot? Turiu tokio principo ne ikejine lova, tai man labai patogu ir daug visko telpa i deze  g.gif

aha, su čiužiniu, tai kad man rodos ji be čiužinio ir nebūna. ar būna? g.gif aš kažkaip galvojau,kad tas čiužinys jau "prilipdytas" prie tos tachtos

QUOTE(Ainoa @ 2014 11 05, 17:13)
mes turim, naudojames kelis menesius ir atsidziaugt negaliu. Pakelt aisku sunkoka, bet tik pradzioj, taip kilstelt reikia, paskui pati atsikelia ir uzspaust panasiai, nors dabar esu su dideliu pilvu, tai dazniau vyro prasau pakelt, bet ir pati keliau ne karta  blush2.gif siaip tas mechanizmas man atrodo gan rimtas, o kaip laikys tik laikas parodys ir aisku kaip daznai ja kilnosit. As kasdien nekilnoju, susidejus ten ne kasdieninio naudojimo daiktus, bet vietos, tai tikrai daug, ypac, kai pries sita turejom visiskai panasia, tik be jokios dezes, tai nepatogu siaubas  doh.gif

Pirkom sita atkeliama, del tos pacios priezasties, kad vienoj pusej nebutu buve vietos stalciam atsidaryt, o ir vietos po sita man atrodo daug daugiau nei, kad stalciuose butu  smile.gif zodziu as uz  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu tai drinks_cheers.gif o kiek laiko naudojatės? čiužinys buvo prie jos, ar galima buvo rinktis kokį norit?
reiks dar nuvaryt pakilot

aš neplanuoju ten kilot kasdien, galvoju ten dėt rečiau naudojamus daiktus, ar nesezoninius rūbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 lapkričio 2014 - 09:40
Ir as prisidesiu prie Tekos su klausimais apie Malm tachta blush2.gif Mes irgi zvalgomes i tokia arba Malm su stalciais. Bet as kaip supratau ten ciuzini reikia atskirai rinktis, tik groteles jau buna komplekte g.gif
Ir dar kas turit... kokio plocio turit lova? Galvoju ar renkantis 180 cm nebus per daug del atvertimo mechanizmo tvirtumo ir pacios lovos tvirtumo g.gif Gal verciau imt 160 cm?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2014 11 06, 11:51)
Ir as prisidesiu prie Tekos su klausimais apie Malm tachta  blush2.gif Mes irgi zvalgomes i tokia arba Malm su stalciais. Bet as kaip supratau ten ciuzini reikia atskirai rinktis, tik groteles jau buna komplekte  g.gif
Ir dar kas turit... kokio plocio turit lova? Galvoju ar renkantis 180 cm nebus per daug del atvertimo mechanizmo tvirtumo ir pacios lovos tvirtumo  g.gif Gal verciau imt 160 cm?

oi, o aš net nepaskaičiau,kad čiužinys atskirai doh.gif kažin kaip jis ten prisitvirtina, kad kilojant nečiuožinėtų g.gif

mums tai tik 160cm lova telpa, tai didesnės net nesvarstom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2014 11 06, 11:51)
Ir as prisidesiu prie Tekos su klausimais apie Malm tachta  blush2.gif Mes irgi zvalgomes i tokia arba Malm su stalciais. Bet as kaip supratau ten ciuzini reikia atskirai rinktis, tik groteles jau buna komplekte  g.gif
Ir dar kas turit... kokio plocio turit lova? Galvoju ar renkantis 180 cm nebus per daug del atvertimo mechanizmo tvirtumo ir pacios lovos tvirtumo  g.gif Gal verciau imt 160 cm?

mes turime su stalčiais, plotis 140 cm. kiek pamenu, tai groteles atskirai ir i kaina neieina. ciuziny pirkom ne is ikejos. stalciuose vietos mažoka mano manymu
Atsakyti
Ar ikejoj buna 180 lovu? Man atrodo placiausios 160 . Nes kai as ieskojau 180 , teko pasirinkti ne ikejine, nieko joje neradau.
Cuziniai turi eiti atskirai, jie dedasi ant groteliu.

P.s. apziurejau internete - pasirodo atsirado ikejoj ir 180 cm lovu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 lapkričio 2014 - 13:25
Bet kaip įdomiai prie tos tachtos parašyta, kokie čiužiniai tinka, bet tokių nerandu, bent jau psl ikejos.
Atsakyti
Gal kuri galite palyginti kaledines eglutes biggrin.gif Ar tos didziosos tokios pat grazios kaip pernai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 11 06, 09:38)
aha, su čiužiniu, tai kad man rodos ji be čiužinio ir nebūna. ar būna?  g.gif aš kažkaip galvojau,kad tas čiužinys jau "prilipdytas" prie tos tachtos
nu tai  drinks_cheers.gif o kiek laiko naudojatės? čiužinys buvo prie jos, ar galima buvo rinktis kokį norit?

aš neplanuoju ten kilot kasdien, galvoju ten dėt rečiau naudojamus daiktus, ar nesezoninius rūbus.

ta lova yra be ciuzinio, mes dejome sena, kur jau turejome. Naudojames nuo geguzes gal men. Pas mane panasus daiktai sudeti po ja drinks_cheers.gif

QUOTE(Teka @ 2014 11 06, 12:00)
oi, o aš net nepaskaičiau,kad čiužinys atskirai  doh.gif  kažin kaip jis ten prisitvirtina, kad kilojant nečiuožinėtų g.gif

kazkaip specialiai niekaip ir nesitvirtina, jis taip zemiau dedasi, tada nuo lovos toks bortelis truputi eina, man net minties nebuvo, kad gali ciuozinet blush2.gif niekas ten neciuozia, na nebent ciuzinys butu mazesnis, tai tada gal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 11 06, 09:38)
aha, su čiužiniu, tai kad man rodos ji be čiužinio ir nebūna. ar būna?  g.gif aš kažkaip galvojau,kad tas čiužinys jau "prilipdytas" prie tos tachtos
nu tai  drinks_cheers.gif o kiek laiko naudojatės? čiužinys buvo prie jos, ar galima buvo rinktis kokį norit?

ta lova yra be ciuzinio, mes dejome sena, kur jau turejome. Naudojames nuo geguzes gal men. Pas mane panasus daiktai sudeti po ja drinks_cheers.gif

QUOTE(Teka @ 2014 11 06, 12:00)
oi, o aš net nepaskaičiau,kad čiužinys atskirai  doh.gif  kažin kaip jis ten prisitvirtina, kad kilojant nečiuožinėtų g.gif

kazkaip specialiai niekaip ir nesitvirtina, jis taip zemiau dedasi, tada nuo lovos toks bortelis truputi eina, man net minties nebuvo, kad gali ciuozinet blush2.gif niekas ten neciuozia, na nebent ciuzinys butu mazesnis, tai tada gal smile.gif

pas mus ji yra 140 cm, gal didesniu gabaritu ir sunkiau butu atkelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2014 11 06, 12:51)

Visada skaitytkite aprasa daikto, ten buna parasyta, kas priklauso, o kas ne, ir del ciuziniu ir groteliu bus info 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas interjeras -Ikea
Atsakyti
Gal kas turite malm kosmetini staliuka, jo ilgis deklaruojamas 120, taciau man truksta 1.5 cm isprausti tarp savo kriaukliu, gal realus ilgis yra kiek trumpesnis? Gal galite pamatuoti blush2.gif
Atsakyti
Planuojam keisti valgomojo zoną, tai prireikė atsiliepimų ax.gif
Gal turit ir galit pagirti/papeikti stalą DOCKSTA (nepigus zaraza biggrin.gif ) ir kedes IKEA PS 2012? bigsmile.gif

user posted image
http://www.ikea.com/...ucts/S69932061/

Vakar buvau IKEA, tai negavau raudonų DVALA pagalvių užvalkalų verysad.gif Jei kuri pamatysit, kad atsirado, garsiai šaukit wink.gif

user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/80149969/

Dar sužinojau, kad šie baltos spalvos šviestuvai išimami iš prekybos unsure.gif
user posted image
Gal kam naudinga bus, tai keli vnt. buvo išpardavimų skyrelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 09 lapkričio 2014 - 22:46