QUOTE(gitulia @ 2014 11 05, 16:30)
O lova buvo su ciuziniu kai kilnojot? Turiu tokio principo ne ikejine lova, tai man labai patogu ir daug visko telpa i deze
aha, su čiužiniu, tai kad man rodos ji be čiužinio ir nebūna. ar būna? aš kažkaip galvojau,kad tas čiužinys jau "prilipdytas" prie tos tachtos
QUOTE(Ainoa @ 2014 11 05, 17:13)
mes turim, naudojames kelis menesius ir atsidziaugt negaliu. Pakelt aisku sunkoka, bet tik pradzioj, taip kilstelt reikia, paskui pati atsikelia ir uzspaust panasiai, nors dabar esu su dideliu pilvu, tai dazniau vyro prasau pakelt, bet ir pati keliau ne karta siaip tas mechanizmas man atrodo gan rimtas, o kaip laikys tik laikas parodys ir aisku kaip daznai ja kilnosit. As kasdien nekilnoju, susidejus ten ne kasdieninio naudojimo daiktus, bet vietos, tai tikrai daug, ypac, kai pries sita turejom visiskai panasia, tik be jokios dezes, tai nepatogu siaubas
Pirkom sita atkeliama, del tos pacios priezasties, kad vienoj pusej nebutu buve vietos stalciam atsidaryt, o ir vietos po sita man atrodo daug daugiau nei, kad stalciuose butu zodziu as uz
Pirkom sita atkeliama, del tos pacios priezasties, kad vienoj pusej nebutu buve vietos stalciam atsidaryt, o ir vietos po sita man atrodo daug daugiau nei, kad stalciuose butu zodziu as uz
nu tai o kiek laiko naudojatės? čiužinys buvo prie jos, ar galima buvo rinktis kokį norit?
reiks dar nuvaryt pakilot
aš neplanuoju ten kilot kasdien, galvoju ten dėt rečiau naudojamus daiktus, ar nesezoninius rūbus.