QUOTE(Teka @ 2014 11 05, 09:05)
Kas turit tokią dvigulę tachtą
http://www.ikea.com/...ducts/90249869/ ? Kaip naudojas/kilojas? Ar patogu? Kilojau parduotuvėj, tai taip sunkiai kelias, leidžias irgi sunkokai, nevienodai, taip paspaust reikia, kad lygiai nusileistų...
Galvoju ar geriau tokią tachtą ar visgi lovą su dėžėm? Bet dar klausimas ar galima pirkt, kad dėžės būtų vienoj lovos pusėj? Nes kita pusė labai arti lango, ten vistiek tos dėžės sunkiai išsitrauktų...
mes turim, naudojames kelis menesius ir atsidziaugt negaliu. Pakelt aisku sunkoka, bet tik pradzioj, taip kilstelt reikia, paskui pati atsikelia ir uzspaust panasiai, nors dabar esu su dideliu pilvu, tai dazniau vyro prasau pakelt, bet ir pati keliau ne karta
siaip tas mechanizmas man atrodo gan rimtas, o kaip laikys tik laikas parodys ir aisku kaip daznai ja kilnosit. As kasdien nekilnoju, susidejus ten ne kasdieninio naudojimo daiktus, bet vietos, tai tikrai daug, ypac, kai pries sita turejom visiskai panasia, tik be jokios dezes, tai nepatogu siaubas
Pirkom sita atkeliama, del tos pacios priezasties, kad vienoj pusej nebutu buve vietos stalciam atsidaryt, o ir vietos po sita man atrodo daug daugiau nei, kad stalciuose butu
zodziu as uz