Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(Louhi @ 2014 10 23, 08:50)
Dėl tų, pačių pigiausių, tai mano nuomone jos daugiau trumpam naudojimui, svečiams, ar studentams, nes gana greitai apsivelia, susibumbuliuoja  ax.gif Turim kitas, brangesnes, tai patenkinti  wub.gif Va šios patiko:

mes ta su sinusoidem irgi turim, superine, naudojam pastoviai, niekas nesusibumbulavo. O pirkau kaip pakaitine, ekstriniam atvejam,bet ... As labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi ta patalyne tik vyro patalui skirta, tai dvieju komplektu naudojimui uztenka, o kai reiks pereiti prie siltesnes antklodes ir nebenaudosime, nes turimt tokia viena antklode dvigule, su kuria man per salta miegot, o vyras vis tiek visa ant saves susuka doh.gif bet kol kas niekas nesusiburbuliavo. Aisku nera tankus audinys, bet as patenkinta devejimusi. Reikia dar amzinas patalynes is kraicio sudeveti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 10 23, 08:41)
mes ta su sinusoidem irgi turim, superine, naudojam pastoviai, niekas nesusibumbulavo. O pirkau kaip pakaitine, ekstriniam atvejam,bet ... As labai patenkinta  thumbup.gif

QUOTE(Alchemie @ 2014 10 23, 13:01)
Kadangi ta patalyne tik vyro patalui skirta, tai dvieju komplektu naudojimui uztenka, o kai reiks pereiti prie siltesnes antklodes ir nebenaudosime, nes turimt tokia viena antklode dvigule, su kuria man per salta miegot, o vyras vis tiek visa ant saves susuka doh.gif bet kol kas niekas nesusiburbuliavo. Aisku nera tankus audinys, bet as patenkinta devejimusi. Reikia dar amzinas patalynes is kraicio sudeveti biggrin.gif  doh.gif

Na,teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad šių metų pigiausios patalynės nebandžiau blush2.gif Bet pernai ir užpernai pirkau. Gal pagerėjo kokybė? g.gif

Ne į temą, na bet kaip man šita kėdė patinka wub.gif

user posted image
Gal kuri turit ir galit parašyti atsiliepimą? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 23 spalio 2014 - 13:21
QUOTE(Louhi @ 2014 10 23, 14:19)
Na,teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad šių metų pigiausios patalynės nebandžiau  blush2.gif Bet pernai ir užpernai pirkau. Gal pagerėjo kokybė?  g.gif
Ne į temą, na bet kaip man šita kėdė patinka  wub.gif

nu va dabar kaip parašei tai galvoju, gal ir nuo gamintojo priklauso. Vistiek svarbu koki audini naudoja. maniske pirkta UK pora metu atgal.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 10 23, 13:31)
nu va dabar kaip parašei tai galvoju, gal ir nuo gamintojo priklauso. Vistiek svarbu koki audini naudoja. maniske pirkta UK pora metu atgal.

Aš tai lenkijoj pirkau, todėl manau tikrai gali skirtis wink.gif
Atsakyti
O gal kas turit tokia sofkute (jei ja sofkute galima pavadinti). Uzvakar nusipirkom Stuvos sistemu, Trofast... Ir sia sofkute nuziurejau del kainos ir dydzio. Pamastem kad vaiku zaidimu kambario neuzgriozdintu g.gif O reikalui esant ir drauges galetupriimti permiegoti smile.gif Tik idomu ar atlaikys ji vaiku sokinejimus g.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10087106/

Jei i vaiku kambari netiktu spalviskai tai i mini darbo kambariuka imesciau. Butu kur skalbinius susimesti biggrin.gif blush2.gif Man i vaiku zaidimu kambari reikia kazko neauksto, nes kitaip nebesiziuri tapetai. Tai turim viena sofkute lyg ir tinkancia bet reikia tada gobelena pertraukti nes visiskai dabartinis nesiziuri, o kaina analogiska kaip tos ikea sofkutes. Tai sakau gal vaikams sia, o ana parsivezt i darbo kambariuka g.gif
Atsakyti
o mes turim prieš pusmetį lietuvos ikea nupirkę tokią pigią patalynę. Dažnai skalbiam, bet niekas nesiburbuliuoja. Labai greit džiūna (kas mums labai aktualu, nes užsiimam patalpų nuoma)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 10 23, 15:20)
O gal kas turit tokia sofkute (jei ja sofkute galima pavadinti). Uzvakar nusipirkom Stuvos sistemu, Trofast... Ir sia sofkute nuziurejau del kainos ir dydzio. Pamastem kad vaiku zaidimu kambario neuzgriozdintu  g.gif  O reikalui esant ir drauges galetupriimti permiegoti smile.gif Tik idomu ar atlaikys ji vaiku sokinejimus  g.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10087106/

Jei i vaiku kambari netiktu spalviskai tai i mini darbo kambariuka imesciau. Butu kur skalbinius susimesti biggrin.gif  blush2.gif  Man i vaiku zaidimu kambari reikia kazko neauksto, nes kitaip nebesiziuri tapetai. Tai turim viena sofkute lyg ir tinkancia bet reikia tada gobelena pertraukti nes visiskai dabartinis nesiziuri, o kaina analogiska kaip tos ikea sofkutes. Tai sakau gal vaikams sia, o ana parsivezt i darbo kambariuka  g.gif

vargana ta sofkutė. jei tik aš sėdėčiau tai gal ir nieko būtu, bet kai sunkiasvoris vyras prisėda tai visa įdumba išsikreivina kažkaip. Dar kai nematom vaikai pašokinėja, tai labai nebekaip atrodo
Atsakyti
nežinau, o mums normaliai ta sofkutė, turime dvi, visi sėdinėja, šokinėja vaikas ir t.t. beje, ant jos išvyniotos mano vaikas mokinosi ropoti, labai pravertė. nes šiaip išskleidus miegoti ant žemės tai man nepatiktų. nebent svečius suguldyti
Atsakyti
o man šita susitraukė verysad.gif net nežinau kodėl blink.gif pirkau 2m X 2m ir pasitraukė ganėtinai nemažai blink.gif nors viską skalbiu 40 C temp.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2014 10 24, 14:29)
o man šita susitraukė verysad.gif  net nežinau kodėl  blink.gif pirkau 2m X 2m ir pasitraukė ganėtinai nemažai  blink.gif nors viską skalbiu 40 C temp.

gal dziovyklej dziovinote? siaip neturetu labai daug trauktis, o jose ir siaip laisvumo palikta.
Atsakyti
Merginos, o realu tiketis didesniu kalediniu nuolaidu Ikejoj? Reiktu poros lovu, dar paxiaus... kazi ar pavyktu sutaupyt dar laukiant? g.gif
Atsakyti