LT puslapyje jos nėra, įdomu, ar yra Vilniaus parduotuvėje? Gal kas matėte?
QUOTE(nikute @ 2014 10 21, 14:09)
LT puslapyje jos nėra, įdomu, ar yra Vilniaus parduotuvėje? Gal kas matėte?
graži kokia kaip tikra būtume tikrai ėmę bet tokios deja nebuvo
QUOTE(Ducky @ 2014 10 21, 13:16)
graži kokia kaip tikra būtume tikrai ėmę bet tokios deja nebuvo
Reiks ieškoti Lenkijoje tada tokios, jei čia nėra.
QUOTE(nikute @ 2014 10 21, 14:18)
Reiks ieškoti Lenkijoje tada tokios, jei čia nėra.
jau pračekinau pas lenkus irgi nėra
QUOTE(Ducky @ 2014 10 21, 13:20)
jau pračekinau pas lenkus irgi nėra
Anądien žiūrėjau, Krokuvoj buvo
Aš vėl dėl tos eglės. O gyvai niekas nėra matęs Lenkijoje, ar parduotuvėje yra, ar ne? Žinoma, retas kas važiuoja eglių tokion tolybėn
O kaip reikalai su patalyne?ar kad esate pirke kokie atsiliepimai
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 22, 09:51)
Turiu, man patinka. Net labai. Satininės nemėgstam, bet kita - gerai.
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 22, 09:51)
turiu dvi, sita pigi, gal 30 lt komplektas kainuoja, kolkas skalbiau tik viena karta, viskas ok , tik apacioje, kur isivelka jinai neturi jokiu knopkyciu ar kitokio uzsegimo ir truputi svieciasi, jei vilktumet ne balta i vidu
kita tokia, tai siaip labai patinka, bet knopkytes nelabai stipriai laiko, kartais tymptelejus smarkiau atsisega
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 22, 10:51)
ikejos patalynes pacios geriausios patalynes kiek esu isbandzius. Nu tikrai ir skalbiasi gerai, ir devisi, ir minkstos. neturiu priekaistu. Galetu greiciau susidevet, norisi atsinaujinti, bet negi ismesi gera daikta
Pirkau ta pigia, nes turim viena dvigule antklode vyrui visi kiti seimoje miega viengulem, tai nesinorejo labai dayžug ir labai brangios patalynes, tiesiog poros komplektu pakeitimui. Tai is senesniu, dar lenkisku laiku turiu panasia su gelytem ir sita su sinusoidem super gerai devisi ir kaina labai patinka
Aciu merginos uz atsiliepimus,reiks pirkti tuomet
QUOTE(Alchemie @ 2014 10 22, 13:31)
Pirkau ta pigia, nes turim viena dvigule antklode vyrui visi kiti seimoje miega viengulem, tai nesinorejo labai dayžug ir labai brangios patalynes, tiesiog poros komplektu pakeitimui. Tai is senesniu, dar lenkisku laiku turiu panasia su gelytem ir sita su sinusoidem super gerai devisi ir kaina labai patinka
Dėl tų, pačių pigiausių, tai mano nuomone jos daugiau trumpam naudojimui, svečiams, ar studentams, nes gana greitai apsivelia, susibumbuliuoja Turim kitas, brangesnes, tai patenkinti Va šios patiko:
Ir dar kelias turim, bet jau dauguma iš prekybos išimtos. Siūlyčiau orientuotis, kad audinio tankis būtų ne mažesnis 140