Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 10 19, 10:55)
ir aišku ta nemokama kava arbata darbo dienomis man labai patinka  ax.gif

ar reikia kažką pirkti iš maisto,kad jos atsigerti?
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu apie siuos IKEA ciuzinius? Renkames dvigulei lovai.

ciuzinys Nr. 1

ciuzinys Nr. 2

Galvoju, kuri geriau imti ar ikea, ar gemema ciuzini.

Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 10 19, 14:42)
ar reikia kažką pirkti iš maisto,kad jos atsigerti?

nereikia, jeigu turit ikea family, paimat puodelį, paduodat kasoje ikea family ir sakot, kavos ir turėtų būti nulis smile.gif nors aš vis tiek dar pyrago paimu, nes ką, už 2,99 lt dienos pyragas ir kava tai super pasiūlymas
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 10 17, 16:18)
o kaip ji atrodo? blush2.gif

aš nusipirkau tokią visiškai nedidelė, pats tas mums šiuo metu, kai dar nėra vaikų smile.gif tačiau iš pradžių galvojau apie šią tačiau gyvai ji pasirodė negraži, mažokai šakų turi. O ši labai gražiai atrodė, bet mums per didelė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(airv @ 2014 10 18, 13:36)
Gal kas turi tokią sofą-lovą? Įdomu atsiliepimai.

Bus svetainėje (maža ji pas mus), miegojimui nenaudosime (tik svečiams)

turim beveik metus, patenkinti. Teko ir miegoti - priekaištų neturim, na gal truputį tos pagalvės sukrito nuo sėdėjimo, bet manau ne problema būtų kokiu nors užpildu nuo pagalvės papildyti ax.gif ,
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2014 10 19, 11:30)
va taip va ir atrodo - http://clip2net.com/s/j79sZt

Visi kas ateina puola ciupint ir galvoja, kad tikra, ji net kvapa eglutes turi smile.gif Bent jau seniau turedavo smile.gif

aha visi kas prieina girdėjom šneka, o čia tikra biggrin.gif deja nekvepia verysad.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif peržvelkit biggrin.gif
http://www.kvik.lt/1...ikeaos.nelaimiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 spalio 2014 - 16:26
su desrainiu ten gerai biggrin.gif o kitko kazkaip nesupratau...jei ciuzinys netinka lovai, tai zioplas pirkejas, kad nepasimatavo, kokio plocio reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 10 20, 18:09)
su desrainiu ten gerai biggrin.gif o kitko kazkaip nesupratau...jei ciuzinys netinka lovai, tai zioplas pirkejas, kad nepasimatavo, kokio plocio reikia doh.gif

Nu, man irgi taip pasirodė. Namudinis foto rinkinukas.
Ir kad lentynos krinta gal ne visada Ikea kalta, o tas, kas surinkinėjo.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 10 20, 16:23)

Nesąmonės irnesakyk.gif
Atsakyti
As tiesa pasakius tai nesupratau...na ten kai surinkta spinta ir i masina netilps, buna tokiu expromptu pirkiniu doh.gif bet visi su lentynomis variantai, ypac su Billy ar Hemnes, kad stiklai suduzo...nu tiesa pasakius, niekada gyvenime nekrauciau i pacia apatine lentyna tauriu blink.gif ir butent tokie visokie paramstymai sofos su malka, tai man nutiko su plokstiniasi ale baldu rojaus ar tarybiniais senais baldais...
Atsakyti
nesamone ten kazkokia, paziurejau pradzia ir isjungiau.
Atsakyti
Ar tokią eglę kas turite? Kaip ji?
Ta mažiukė vazone man labai patiko. Visi čiupinėja, kai pamato.
user posted image
Atsakyti
turi kaimynai, labai grazi.
Atsakyti