Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(katanelis @ 2014 10 16, 16:36)
Gal kas turit tokią vaikišką lovą?
http://www.ikea.com/...PE157668_S4.JPG
Ieškau savo vaikiukui, kuriam bus du metukai. Galvoju iki kokio amžiaus ir svorio (maždaug) užtektų tokios lovos? Ar išeitų šalia prigulti jeigu prireiktų, dar sulaužysim  lotuliukas.gif ? g.gif

turim tokia balta. Dukra 7 metu, ugis 130 dar puikiausiai guli. Prigulti salia trumpam tikrai galima isbandem, atlaiko ir mane ir dukra, o karta ir vyras isbande.
Atsakyti
Ikea jau Kaledos lotuliukas.gif gal ankstoka a?
Atsakyti
nu kad normaliai. vakar nusipirkau tas kalėdines kepimo formeles, dėl kurių klausiau, ar popierinės, kurią nors dieną nuvažiuosiu ramiai girliandų apžiūrėti, nes patirtis sako, kad pačių gražiausių jau pernai lapkričio viduryje nebuvo wink.gif kaip ir vyniojamo popieriaus
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 10 16, 15:36)
Laba 4u.gif
Gal kas turit tokią vaikišką lovą?

mes tokia turejom, prisimenu su nostalgija. Labai grazi, neastriais kampais, puiki vaikui. Pati irgi pakrisdavau, atsisesdavom visi keturi ir nesuluzdavo smile.gif
Atsakyti
Dėkoju Forgete ir silke:) už atsakymus, man ji taip krito ,,į akį", kad manau jog bus vaikučio kambaryje wub.gif
Jau Ikea Kalėdos??? bigsmile.gif seniai buvom, reiks kada nulėkti smile.gif bet bais bijau, nes tada visko man ten reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 10 17, 09:53)
Dėkoju Forgete ir silke:) už atsakymus, man ji taip krito ,,į akį", kad manau jog bus vaikučio kambaryje  wub.gif
Jau Ikea Kalėdos???  bigsmile.gif seniai buvom, reiks kada nulėkti  smile.gif bet bais bijau, nes tada visko man ten reikia doh.gif  lotuliukas.gif

tai jum gerai, nes man realiai tai nieko nereikia, o visko noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 17, 08:40)
Ikea jau Kaledos lotuliukas.gif gal ankstoka a?

Tai jau gal kokia gera savaitė kaip yra Kalėdinių prekių blush2.gif
Va ką patys rašo:
"Psss... žinome, kad kiek ankstoka, bet tiek daug ir gražaus visko turime! Tavo Kalėdos prasideda su IKEA"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 10 17, 11:50)
Tai jau gal kokia gera savaitė kaip yra Kalėdinių prekių  blush2.gif
Va ką patys rašo:
"Psss... žinome, kad kiek ankstoka, bet tiek daug ir gražaus visko turime! Tavo Kalėdos prasideda su IKEA"

važiuosiu eglutės, kurios pernai negavau thumbup.gif tik negaliu apsispręst ar noriu tos mažosios ar didesnės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 17 spalio 2014 - 12:12
QUOTE(Ducky @ 2014 10 17, 13:12)
važiuosiu eglutės, kurios pernai negavau  thumbup.gif  tik negaliu apsispręst ar noriu tos mažosios ar didesnės  g.gif

o kaip ji atrodo? blush2.gif
Atsakyti
Na man tai per anksti doh.gif kas iesko prekiu tam tuomet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 17, 17:16)
Na man tai per anksti doh.gif  kas iesko prekiu tam tuomet thumbup.gif

Švenčių smagumas - jų laukimas ir pasiruošimas. Kalėdos juk tik kelios dienos. Man patinka wub.gif Nors namų dar nepuošiu, bet tą smagų, virpinantį Kalėdų laukimą jau jaučiu wub.gif

Ar ryt eisite į IKEA seminarą "10 minučių - ir miegamasis kitoks"? Aš užsirašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 17 spalio 2014 - 22:32
Gal kas turi tokią sofą-lovą? Įdomu atsiliepimai.
user posted image
Bus svetainėje (maža ji pas mus), miegojimui nenaudosime (tik svečiams)
Atsakyti