Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

Sakykit mus domina drabuzines iranga. Kadangi IKEA gyvai Vilniuje buvau tik 2 kartus (esam is Siauliu) tai gal priminsit kaip vadinasi drabuzines irangos sistema ir ar ji verta demesio? Ar atlaiko svorius? Galvoju gal pigiau butu nei pagal individualu uzsakyma. Beto dabar Ikea psl radau kazkokius ALGOT bet man rodos parduotuveje maciau kazkokius su rudais stalciais irgi stelazu principu . Aciu visiems kurie pakomentuos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 10 03, 11:29)
Sakykit mus domina drabuzines iranga. Kadangi IKEA gyvai Vilniuje buvau tik 2 kartus (esam is Siauliu) tai gal priminsit kaip vadinasi drabuzines irangos sistema ir ar ji verta demesio? Ar atlaiko svorius? Galvoju gal pigiau butu nei pagal individualu uzsakyma. Beto dabar Ikea psl radau kazkokius ALGOT bet man rodos parduotuveje maciau kazkokius su rudais stalciais irgi stelazu principu . Aciu visiems kurie pakomentuos wink.gif

ALGOT turim lentynas, tuos metalinius (krepšinius) stalčius. man uždaroj drabužinėj visai gerai, sutalpinau nemažai visko. pas mus tokio tipo , tik aš papildomai lentynų dasidėjau ir platesnes dėjaus. bet man patiko, kad gali dėliotis kaip nori ir ką nori
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 10 03, 11:00)
ALGOT turim lentynas, tuos metalinius (krepšinius) stalčius. man uždaroj drabužinėj visai gerai, sutalpinau nemažai visko. pas mus tokio tipo , tik aš papildomai lentynų dasidėjau ir platesnes dėjaus. bet man patiko, kad gali dėliotis kaip nori ir ką nori

O kokybe gera? Atlaiko svorius, nes noriu irgi nemazai prikrauti smile.gif Beja ar galima i juos deti kelniu kabyklas, stalcius su tais visokiais skirtukais dirzams? Pas mus irgi bus uzdara patalpa salia miegamojo. Noriu kokiu 10 stalciu, per viena siena vien kabyklu 2 aukstais ir prie trecios sienos kelniu kabyklu ir lentynu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2014 10 03, 09:27)
pigiau tai gerokai, jei net ir pilna kaina lenku pigesne, nei musu. Pvz stalcius 100x58cm pas mus 100lt, pas juos 90 zlotu. Su nuolaida 45 zlotai...

Tik tiek, kad nespes tie berniukai nupirkt, vieni vaziuoja spalio 16 tik schmoll.gif

Ir aš pas zumius užsakau vis ax.gif Mačiau, kad tik 10.16 važiuoja, bet gal liks iki 11.16? Kita vertus, gal jei visos užsakymus susiųsim, gal ir anksčiau važiuotų? bigsmile.gif

QUOTE(zebriuk @ 2014 10 03, 09:42)
Lenkijoj si akcija iki lapkricio 16 d.

Iškart bėgau žiūrėt iki kada akcija, kad dar speciau gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 10 03, 12:05)
O kokybe gera? Atlaiko svorius, nes noriu irgi nemazai prikrauti smile.gif Beja ar galima i juos deti kelniu kabyklas, stalcius su tais visokiais skirtukais dirzams? Pas mus irgi bus uzdara patalpa salia miegamojo. Noriu kokiu 10 stalciu, per viena siena vien kabyklu 2 aukstais ir prie trecios sienos kelniu kabyklu ir lentynu  g.gif

prie lentynų parašyta, kiek jos atlaiko, ta didžiausia 60x58cm iki 34kg. tų paprastų stalčių, man rodos, čia nėra, va pažiūrėkit, kas įeina į algot sistemą
Atsakyti
Norėčiau pirkti tokią spintą http://www.ikea.com/...ducts/90121762/, bet kažkaip įtartinai pigi atrodo, gal kas yra ją apžiūrėjęs ar turi. Ar laikys nors kiek, ar labai persišviečia? Pati esu ne iš Vilniaus. Ačiū.
Atsakyti
Durys is plastiko, toks na sakysim ner labai ilgaamzis daiktas, ziurint kam naudosit ir kur. Pries tai buvo kitokios spintos, kur durys kaip fanieros laksto storumo, stovi dukros kambaryje ir jau sekmingai tris metus atitarnavo, ir kazkokiu luzimu, ar bed ner, nors vaika ten slepyniu zaidzia doh.gif
Atsakyti
O kaip STUVA kokybe? Laiko gerai? Beja ar siuo metu prekyboje STUVA turi tik vienos rusies dureles? Nes google randu dar kitokio stiliaus, kurio gal labiau noreciau...
Atsakyti
Kokybe man labai patinka, o kitokiu dureliu riek ziuret lenkuose, bet jei su rankenelem, o ne su ispjovimais, tai, atrodo, kad iseme is prekybos jau su rankenelem verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas pirko tokią lovą? Kaip kokybė? 4u.gif
http://www.ikea.com/...ducts/40180565/
Atsakyti
Neturim, bet kiek bandziau parduotuveje, pasirode toks, na nebent baldas i soda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 10 04, 18:26)
Kokybe man labai patinka, o kitokiu dureliu riek ziuret lenkuose, bet jei su rankenelem, o ne su ispjovimais, tai, atrodo, kad iseme is prekybos jau su rankenelem verysad.gif

Aciu 4u.gif Aha tos su rankenelem domina... tokia romantiskesne ta Stuva pasidaro smile.gif Noriu i mergyciu miegamaji.
Atsakyti