Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(Teka @ 2014 09 23, 08:05)
1. mes turim šį miegamajam ant lubų ir bra tokius ant sienų, man patinka

2. o toks man asmeniškai nepatiko. kai žiūrėjau internete, patiko, važiavau būtent jo pirkt, bet gyvai pamačius, apsigalvojau. man ta plastmasė tokia pigi pasirodė

Viskas susiveda į posakį "skonio reikalas" blush2.gif Man pvz. šie bra nelabai, bet gi todėl visokių šviestuvų ir reikia, kad visi galėtų rasti sau patinkantį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 09 23, 10:50)
Viskas susiveda į posakį "skonio reikalas"  blush2.gif Man pvz. šie bra nelabai, bet gi todėl visokių šviestuvų ir reikia, kad visi galėtų rasti sau patinkantį wink.gif

be abejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Namai iš IKEA live žurnalo viršelio. Beveik viskas iš IKEA, bet kaip gerai atrodo wub.gif Mėgstu IKEA wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 23 rugsėjo 2014 - 09:59
ten pirmoje foto berods SÖDERHAMN serijos sofutis?
nerealiai man jie visi gražūs, bet kai esu bedarbė, tai ai, tik padūsauju nuo tokių kainų
Atsakyti
Labas, man visai patiko sis sviestuvas cia is kompo, gyvai dar nemacius, bet jau senokai apziurineju as ji. Idomu kaip jis apsviecia?
Teka, kokia jusu kambario kvadratura? Ir kokio galingumo lempute dejote?

O tuos bra cia maciau, na galetu buti jie matiniai, bet siaip man ju kaina ir grozis visai patiko.
Louhi, o kodel jums jie nepatiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 25 rugsėjo 2014 - 09:48
QUOTE(Amelita @ 2014 09 25, 10:47)
Labas, man visai patiko sis sviestuvas cia is kompo, gyvai dar nemacius, bet jau senokai apziurineju as ji. Idomu kaip jis apsviecia?
Teka, kokia jusu kambario kvadratura? Ir kokio galingumo lempute dejote?

O tuos bra cia maciau, na galetu buti jie matiniai, bet siaip man ju kaina ir grozis visai patiko.

apie 12-13kv. dėjau vieną, gal 75w tų senų matavimų, bet šviesos mažoka, gan tamsu, jei kažką daryt, man kai nėra poreikio ryškiai šviesai miegamajam, tai pakanka.

ta prasme "matiniai". tai jie ir nėra skaidrūs, jie tokie patys, kaip tas ant lubų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 rugsėjo 2014 - 10:03
QUOTE(Teka @ 2014 09 25, 11:03)
apie 12-13kv. dėjau vieną, gal 75w tų senų matavimų, bet šviesos mažoka, gan tamsu, jei kažką daryt, man kai nėra poreikio ryškiai šviesai miegamajam, tai pakanka.

ta prasme "matiniai". tai jie ir nėra skaidrūs, jie tokie patys, kaip tas ant lubų

Musu miegamasis maziukas. Apie 9-10 kv m. Gal uztektu tokios lempos. ax.gif

As noreciau matinio, o ne blizgaus to metaliuko kur bra kabinas ant sienos. Ikea foto jos geriau atrodo matinio metalo, o realybej blizgaus.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 09 25, 09:47)

Ne mano stilius, mėgstu skandinavišką minimalizmą wink.gif Nieko prieš juos neturiu, tiesiog - "ne mano".
Papildyta:
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 09 25, 09:11)
ten pirmoje foto berods SÖDERHAMN serijos sofutis?
nerealiai man jie visi gražūs, bet kai esu bedarbė, tai ai, tik padūsauju nuo tokių kainų

Aha, šita sofa wink.gif Ir man graži ta serija wub.gif Ikėjoj su vyru pasėdėjom, išbandėm, patiko, bet kaina stabdo (nors abu ir dirbam) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 09 25, 11:31)
Musu miegamasis maziukas. Apie 9-10 kv m. Gal uztektu tokios lempos.  ax.gif

As noreciau matinio, o ne blizgaus to metaliuko kur bra kabinas ant sienos. Ikea foto jos geriau atrodo matinio metalo, o realybej blizgaus.

na o kam miegamajam ryški šviesa? Man ir tokios pakanka sakau, bet ką aš ten veikiu - lovą pakloju, paimu ką, pasidedu biggrin.gif

aaa, supratau, peršalo smegenėlės, nedaėjo, kad apie metalą kalbat doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 rugsėjo 2014 - 11:47
Sveikutes, norejau pasiklausti. gasl kartais turite virtuveje kuriuos nors indus biriems produktams. radau dvejus, gal galit pasakyti, kurie vertesni?

http://www.ikea.com/...ducts/90176976/
ar
http://www.ikea.com/...ducts/80066718/
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2014 09 25, 14:51)
Sveikutes, norejau pasiklausti. gasl kartais turite virtuveje kuriuos nors indus biriems produktams.  radau dvejus, gal galit pasakyti, kurie vertesni?

http://www.ikea.com/...ducts/90176976/
ar
http://www.ikea.com/...ducts/80066718/

Turiu is 2 nuorodos, is tos serijos, labai faini, kokybiski, tvirti.
Atsakyti
Negalejsu nepasidalinti Ikejiniu vaikisku virtuvyciu groziu ir ideju pavyzdziais
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 26 rugsėjo 2014 - 08:19