Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

Kodel medzio spalvos turim stala sunui Galant, reguliuojamo aukscio, Pax spinta, paskui Trofast lentyna, ir tiesa lova ne Ikejine, bet irgi medzio spalvos, dar turi jis lentynas Traby, bet ju jau neber pardavime
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2014 09 21, 22:19)
Sveikos,
Kaip tik ruosiames sunui irengineti kambari. Ale Ikejoj vyrauja balta spalva  doh.gif o jaunuoliui, kazin, nemergaitiska spalva  g.gif Juodos nenoriu, o medzio spalvos nelabai pasirinkimo yra  doh.gif Kambarys nedidelis, tai ir baldu norim, kad neuzgriozdintu.

man tai neatrodo balta spalva nei mergaitiška nei berniukiška, viskas priklausys nuo to, su kuo ją derinsit.

pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trixy: 21 rugsėjo 2014 - 21:50
QUOTE(trixy @ 2014 09 21, 21:47)
man tai neatrodo balta spalva nei mergaitiška nei berniukiška, viskas priklausys nuo to, su kuo ją derinsit.

pvz

drinks_cheers.gif As iegi galvoju, kokius ryskesnius berniukiskus akcentus sudeti: kilima, tapetus, kokias interjero detales, sedmaisi... Nes dabar, kur pasiziuri i interjerus, tai laaabai daug kur balta balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 09 21, 21:02)

visgi tokia per plati, kambarys per mažas.

QUOTE(Alchemie @ 2014 09 21, 21:04)
Turim tokia juoda, tai vyras mano placiu peciu190cm normaliai telpa ir pamiega kartais toje lovoje, nors ji skirta sveciams. Tikrai plocio uztenka,tik mes emem storsnius ciuzinius, delto j aukstoka iseina, kai jie sukrauti vienas ant kito.
Paziurekit. Malm http://www.ikea.com/...ucts/S29011507/
http://www.ikea.com/...ducts/00228705/
http://www.ikea.com/...ducts/30219766/

na va ta malm 90cm, vis ne 80cm biggrin.gif jis visdada miegojo 90cm, ir dabar miega ant 90cm čiužinio, telpa, o tas 80cm, kai pagalvoji tik 10cm mažiau, bet man atrodo taip mažai doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Louhi @ 2014 09 21, 21:18)
Šiandien vėl buvom IKEA, tai atsiėmėm katalogą su savo nuotrauka. Labai keista save matyti ant viršelio, bet bus smagu prisiminti  biggrin.gif

tai kad ant viršelio nėra žmonių. ar ten namai jūsų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 22, 09:15)
tai kad ant viršelio nėra žmonių. ar ten namai jūsų? biggrin.gif

Namai ne mūsų, o va mes gulim toje lovoje ir visa tai ant IKEA katalogo viršelio tongue.gif

Čia ne aš, bet esmė bus aiški wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 22 rugsėjo 2014 - 09:35
reikės ir man nuvažiuoti paimti katalogo su savo foto smile.gif visa šeima buvom sugriuvę į lovą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 09 22, 09:49)
reikės ir man nuvažiuoti paimti katalogo su savo foto smile.gif visa šeima buvom sugriuvę į lovą thumbup.gif

Kai mes buvom (rugsėjo 6 d. berods), tai viena labai smagi šeimyna buvo su dviem vaikais ir net juodu šuniuku sugriuvę į lovą biggrin.gif Atrodė nerealiai wub.gif Gal čia jūs buvot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 09 22, 10:32)
Namai ne mūsų, o va mes gulim toje lovoje ir visa tai ant IKEA katalogo viršelio  tongue.gif

Čia ne aš, bet esmė bus aiški wink.gif

thumbup.gif aaaa biggrin.gif aš pažiūrėjau į savo katalogą, ten tuščia, tai ir galvoju, iš kur ten kas save mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 09 22, 10:01)
Kai mes buvom (rugsėjo 6 d. berods), tai viena labai smagi šeimyna buvo su dviem vaikais ir net juodu šuniuku sugriuvę į lovą biggrin.gif Atrodė nerealiai  wub.gif Gal čia jūs buvot?  bigsmile.gif

mes su dviem vaikais, bet šuns dar neturim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 09 21, 21:18)
Užmačiau naujų prekių, bet ne visos jos IKEA psl. yra. Va, man šitie staliukai SVALSTA patiko  wub.gif Komplektukas - 199 Lt. Sakyčiau labai tinka prie POANG fotelių wink.gif

Sakykit, o gal tokie staliukai yra ir kitokių spalvų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2014 09 22, 14:35)
Sakykit, o gal tokie staliukai yra ir kitokių spalvų? g.gif

Tik tokie, beržo medienos, o kitokių nemačiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 09 23, 07:53)
Nusipirkom balta rasomojo stalo stalvirsi, baltas reguliuojamo aukscio kojas ir pilka alex spintele. susidejom, i kambari susistatem ir visiskai man jie netinka doh.gif ir taip ir taip ziuriu, nu netinka... unsure.gif

o kas jum netinka? Pas mane tas pats tik spintele balta, nu man labai patinka.
Atsakyti