Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(Teka @ 2014 09 21, 19:31)
Ar kas turit tokią lovą?
Nelabai suprantu, kaip iš jos gali pasidaryt tokia. Juk jei čiužinys 80cm, dvigulės nepadarysi, jei čiužinys platesnis, nepadarysi viengulės... Ar čia gali pirkt ir tokį ir tokį? Bet tai kodėl prie info parašyta, kad lovos čiužinio plotis 80cm? Kažkokie vėjai arba aš vėl kažko nesuprantu.

du ciuziniai reikalingi dvigulei, kurie susideda vienas ant kito. http://www.youtube.c...h?v=kCM6XnxUkT4
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 21, 19:31)
Ar kas turit tokią lovą?
Nelabai suprantu, kaip iš jos gali pasidaryt tokia. Juk jei čiužinys 80cm, dvigulės nepadarysi, jei čiužinys platesnis, nepadarysi viengulės... Ar čia gali pirkt ir tokį ir tokį? Bet tai kodėl prie info parašyta, kad lovos čiužinio plotis 80cm? Kažkokie vėjai arba aš vėl kažko nesuprantu.

Paziurekit surinkimo instrukcijos 16 ir 24 psl., ten aiskiai matomas lovos veikimo principas:
http://www.ikea.com/...5359-15_pub.PDF

Cia reikia 2vnt 80 cm plocio ciuziniu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai bigsmile.gif instrukcijų niekad neskaitau blush2.gif , bet matau, kad reik pradėt doh.gif

Bet tai 80cm tai labai jau siaura lova gautųs g.gif o dviguba ir per plati ir su tarpu. Mes jaunuoliui miegot ieškom kažko, kad su patalynės dėžėm būtų ir pagalvėlių pridėjus dieną sėdėt būtų galima
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 21, 20:05)
Ačiū labai  bigsmile.gif instrukcijų niekad neskaitau blush2.gif , bet matau, kad reik pradėt  doh.gif

Bet tai 80cm tai labai jau siaura lova gautųs g.gif o dviguba ir per plati ir su tarpu. Mes jaunuoliui miegot ieškom kažko, kad su patalynės dėžėm būtų ir pagalvėlių pridėjus dieną sėdėt būtų galima

Nebutina skaityt instrukciju mirksiukas.gif - tiesiog man kazkaip paprasciau pasirode parodyti lovos veikimo principa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 21, 20:05)
Ačiū labai  bigsmile.gif instrukcijų niekad neskaitau blush2.gif , bet matau, kad reik pradėt  doh.gif

Turim tokią. Dukra miega(1.60 ūgio). Jai ji labai patogi,ant dviejų vienas ant kito sudėtų čiužinių,visai nemažai vietos. Żinoma,nuėmus pagalves mirksiukas.gif . Dieną prideda pagalvių( 6 vnt),tai visai patogi sofa patampa. Stalčiai itin talpūs. Vienas trūkumas- ta apatinė dalis traukosi nelabai patogiai. Tad, jei retai tenka lovikę transformuoti į dvigulę,tai visai geras pasirinkimas. Man ji graži labai. Bet ji tokia...mergaitiška gal... Mačiau,kad yra tokia pat juoda. Vat jaunuoliui tokia gal labiau tiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 09 21, 20:16)
Turim tokią. Dukra miega(1.60 ūgio). Jai ji labai patogi,ant dviejų vienas ant kito sudėtų čiužinių,visai nemažai vietos. Żinoma,nuėmus pagalves mirksiukas.gif . Dieną prideda pagalvių( 6 vnt),tai visai patogi sofa patampa. Stalčiai itin talpūs. Vienas trūkumas- ta apatinė dalis traukosi nelabai patogiai. Tad, jei retai tenka lovikę transformuoti į dvigulę,tai visai geras pasirinkimas. Man ji graži labai. Bet ji tokia...mergaitiška gal... Mačiau,kad yra tokia pat juoda. Vat jaunuoliui tokia gal labiau tiktų  4u.gif

na dėl mergaitiškumo nesutikčiau, priklauso kokias pagalvėles dieną ir lvoatiesę patiesi smile.gif
mane neramina tas plotis - 80cm... nu tookia siaura atrodo
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 21, 20:32)
na dėl mergaitiškumo nesutikčiau, priklauso kokias pagalvėles dieną ir lvoatiesę patiesi smile.gif
mane neramina tas plotis - 80cm... nu tookia siaura atrodo

Vat,ir dėl pločio ji man prie mergaitiškų smile.gif . Dukrai,o ir man kartais,ji visai patogi miegoti. O mano jaunuolis,tai miega 1.40 pločio lovoje,ir ji visa pilnai užimta. Plačiai miega vaikinas biggrin.gif . Tai gal čia nuo miegojmo įpročių labiau priklauso. O dėl lovatiesių,tai sutinku- kokią juodai baltą geometrinių raštų užtiesus,galima visai pakeisti lovos įvaizdį biggrin.gif .
Mes,kai rinkomės,tai gulinėjom parduotuvėj smile.gif . Taip ir įsitikinom,kad pakaks tokio pločio.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 09 21, 20:42)
Vat,ir dėl pločio ji man prie mergaitiškų smile.gif . Dukrai,o ir man  kartais,ji visai patogi miegoti. O mano jaunuolis,tai miega 1.40 pločio lovoje,ir ji visa pilnai užimta. Plačiai miega vaikinas  biggrin.gif . Tai gal čia nuo miegojmo įpročių labiau priklauso. O dėl lovatiesių,tai sutinku- kokią juodai baltą geometrinių raštų užtiesus,galima visai pakeisti lovos įvaizdį biggrin.gif .
Mes,kai rinkomės,tai gulinėjom parduotuvėj smile.gif . Taip ir įsitikinom,kad pakaks tokio pločio.

*****, bet tai negali tokių lovų padaryt platesnių. ne tokių iš dviejų čiužinių, o normalių...
O gal ką platesnio matėt, ko aš nemačiau? kad su dėžėm būtų.
o kokioj jūsų jaunuolis miega?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 21, 20:52)
*****, bet tai negali tokių lovų padaryt platesnių. ne tokių iš dviejų čiužinių, o normalių...
O gal ką platesnio matėt, ko aš nemačiau? kad su dėžėm būtų.
o kokioj jūsų jaunuolis miega?

http://www.ikea.com/...937/#/S79902935
4u.gif
Atsakyti
Turim tokia juoda, tai vyras mano placiu peciu190cm normaliai telpa ir pamiega kartais toje lovoje, nors ji skirta sveciams. Tikrai plocio uztenka,tik mes emem storsnius ciuzinius, delto j aukstoka iseina, kai jie sukrauti vienas ant kito.
Paziurekit. Malm http://www.ikea.com/...ucts/S29011507/
http://www.ikea.com/...ducts/00228705/
http://www.ikea.com/...ducts/30219766/
Atsakyti
Šiandien vėl buvom IKEA, tai atsiėmėm katalogą su savo nuotrauka. Labai keista save matyti ant viršelio, bet bus smagu prisiminti biggrin.gif

Nusipirkom RODTOPPA antklodę, ypač šiltą, nes labai norėjau žiemai šiltesnės. Gera sudėtis tiek užvalkalo medžiagos, tiek užpildo. Žiūrėsim kaip ji tarnaus. Šiaip nepigi, bet norėjau pabandyt blush2.gif

Užmačiau naujų prekių, bet ne visos jos IKEA psl. yra. Va, man šitie staliukai SVALSTA patiko wub.gif Komplektukas - 199 Lt. Sakyčiau labai tinka prie POANG fotelių wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 21 rugsėjo 2014 - 20:23
QUOTE(lietinga @ 2014 09 21, 19:16)
Turim tokią. Dukra miega(1.60 ūgio). Jai ji labai patogi,ant dviejų vienas ant kito sudėtų čiužinių,visai nemažai vietos. Żinoma,nuėmus pagalves mirksiukas.gif . Dieną prideda pagalvių( 6 vnt),tai visai patogi sofa patampa. Stalčiai itin talpūs. Vienas trūkumas- ta apatinė dalis traukosi nelabai patogiai. Tad, jei retai tenka lovikę transformuoti į dvigulę,tai visai geras pasirinkimas. Man ji graži labai. Bet ji tokia...mergaitiška gal... Mačiau,kad yra tokia pat juoda. Vat jaunuoliui tokia gal labiau tiktų  4u.gif

Sveikos,
Kaip tik ruosiames sunui irengineti kambari. Ale Ikejoj vyrauja balta spalva doh.gif o jaunuoliui, kazin, nemergaitiska spalva g.gif Juodos nenoriu, o medzio spalvos nelabai pasirinkimo yra doh.gif Kambarys nedidelis, tai ir baldu norim, kad neuzgriozdintu.
Atsakyti