Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(Forgete @ 2014 09 14, 22:18)
sandelyje matete ar kur?

salėj tai tikrai, bet man atrodo ir sandėly tikrai buvo, nes ieškojau ratukų tai kėdei, tai ir kėdės man šmėžavo
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 09 14, 23:19)
salėj tai tikrai, bet man atrodo ir sandėly tikrai buvo, nes ieškojau ratukų tai kėdei, tai ir kėdės man šmėžavo

ar tai kedei yra ratuku atskirai geresniu pirkti? kazkaip ikea.lt nerandu. Buvo dar toks skaidrus ant stalo patiesti tai irgi nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 14, 23:27)
ar tai kedei yra ratuku atskirai geresniu pirkti? kazkaip ikea.lt nerandu. Buvo dar toks skaidrus ant stalo patiesti tai irgi nerandu  doh.gif

buvo atskirai pirkt ratukai kietai grindų dangai, nes tiek kur prie kėdės jie tinkami tik minkštai. Bet tuos kietai vasarą išiminėjo iš prekybos ir žadėjo, kad po kažkiek laiko nauji atsiras, tai vat aš jų ir ieškojau.

O ant stalo patiest (jei įsivaizduoju tą patį, ką ir jūs), tai buvo po 9,99 Lt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 09 14, 23:31)
buvo atskirai pirkt ratukai kietai grindų dangai, nes tiek kur prie kėdės jie tinkami tik minkštai. Bet tuos kietai vasarą išiminėjo iš prekybos ir žadėjo, kad po kažkiek laiko nauji atsiras, tai vat aš jų ir ieškojau.

as maciau prie kasu kazkoki uz 14.99. gal dydis kitoks. na reiks ryt geriau pasiziureti.
Atsakyti
Tie permatomi, kur ant stalo tiesti, tai buvo sudėti tam skyriuj, kur stalai, stalviršiai, kojos ir pan netoli nuo darbuotojų "stovo" biggrin.gif na kur darbuotojai su kompu stovi tame skyriuje smile.gif

o tos stalinės lempos labai kaista? mums irgi reikia, bet galvoju, ar būna tokių, kur nekaista?

mes nupirkome kėdę su ratukais (nerandu puslapy unsure.gif ), tai man biškį baisu dėl mūsų masyvo grindų, kaži jie labai subraižys jas? buvo ten toks patiesalas permatomas ant grindų, bet man jis toks nelabai, per pusę kambario gautųsi, o ir vaizdas neypač, kad ir permatomas, tai vat ir nežinau, ar palikt be nieko, ar gal ratukai būtų kokie kitokie geresni
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 09 14, 22:31)

ant stalo patiest už 9,99 yra baltas, skaidrus man atrodo brangiau kainavo...
tu kedžių buvo tikrai vakar sandėlyje, aš vis vaikui nenuperku kėdės, galvoju, ar tokios pakaktų, nes jis nori? bet man pačiai ji labai nepatogi atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 09 15, 09:06)
ant stalo patiest už 9,99 yra baltas, skaidrus man atrodo brangiau kainavo...
tu kedžių buvo tikrai vakar sandėlyje, aš vis vaikui nenuperku kėdės, galvoju, ar tokios pakaktų, nes jis nori? bet man pačiai ji labai nepatogi atrodo g.gif

kaimynų vaikai turi, tai buvau parnesus saviskiam. labai patiko. tik tie ratukai labai nekokybiski.
Atsakyti
Sveikutes,

Pasidalinkit koks Ikea parduotuves planas, kiek aukstu, ir kaip su vezimu ar galima normaliai pravaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Žuolė @ 2014 09 15, 11:07)
Sveikutes,

Pasidalinkit koks Ikea parduotuves planas, kiek aukstu, ir kaip su vezimu ar galima normaliai pravaziuoti?

Du aukstai, vezimam veikia liftas. Ateinate uzkylate i antra be vezimo, o virsuje pasiimsite vezima.

Blem nera mano kavinuko. Skambinau i ikea, ieskojo, sake nera. Greiciausiai pasieme eje paskui, o paskui ejo baltarusiai sad.gif 50lt ale vistiek gaila.
Atsakyti
QUOTE(Žuolė @ 2014 09 15, 11:07)
Sveikutes,

na plano jums nenupiešim biggrin.gif du aukštai, su vežimu galima, nes yra liftas
Atsakyti
Su vezimu savu vaziuojant, man atrodo reikia kilti liftu, o siaip vaikus i Ikejimius vezimus sodina, arba isikelia lopsiuka, jei mazas vaikiukas. Aukstai 2
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Jei liftas yra tai reiskia be problemu.

QUOTE(Teka @ 2014 09 15, 10:13)
na plano jums nenupiešim biggrin.gif

A kodėl, visai norėčiau pamatyti biggrin.gif
Atsakyti