Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

Aš tikėjaus, kažko panašaus, kaip kad merginos įkelia savo interjerus, nuotraukas...Kažko artimesnio lietuviškai buičiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 09 12, 12:36)
Aš tikėjaus, kažko panašaus, kaip kad merginos įkelia savo interjerus, nuotraukas...Kažko artimesnio lietuviškai buičiai  lotuliukas.gif

Nu aš suprantu, kad čia ir yra žmonių interjerai su IKEA baldais ir aksesuarais, na, tik ne lietuvių blush2.gif Bet juk net šioje temoje buvo siūlymas fotkint lietuvaičių namus šiam žurnalui, bet matyt nelabai kas atsiliepė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 09 12, 13:06)
Nu aš suprantu, kad čia ir yra žmonių interjerai su IKEA baldais ir aksesuarais, na, tik ne lietuvių  blush2.gif Bet juk net šioje temoje buvo siūlymas fotkint lietuvaičių namus šiam žurnalui, bet matyt nelabai kas atsiliepė smile.gif

4u.gif 65psl.yra siek tiek Lietuvos smile.gif O man patiko matyti realius zmoniu namus visame pasaulyje,nebutinai tik Lietuvos,nes daugiau ivairoves smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal galėtumėte parašyti telefono numerį, kuriuo paskambinti ir klausti ar yra prekė parduotuvėje? Ar savaitgaliais kažin atsilieps? Kontaktuose duotas telefonas tik darbo dienom.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 09 13, 08:46)
Labas rytas, gal galėtumėte parašyti telefono numerį, kuriuo paskambinti ir klausti ar yra prekė parduotuvėje? Ar savaitgaliais kažin atsilieps? Kontaktuose duotas telefonas tik darbo dienom.

as skambinau darbo diena, darbo laiku

Atsakyti
merginos kokias turite stalines lempas. Reikia pirmokui prie rašomo stalo išrinkti smile.gif
Atsakyti
turiu patį gražiausią ever šviestuvą, štai tokį wink.gif

user posted image
Atsakyti
o faina.

Tiesa dar vaikiskas kedes rekomenduokite . Norejau tokios, bet ekspozicijoje raso, kad sandely nera. O va internetinej raso jog yra ir visai nemazai doh.gif http://www.ikea.com/...0894/#/40214117

6dieni kasoj palikau kavinuka, tiek susinervinau grizus sad.gif Ryt vaziuoju, gal dar pavyks atgauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 14, 21:07)
o faina.

Tiesa dar vaikiskas kedes rekomenduokite . Norejau tokios, bet ekspozicijoje raso, kad sandely nera. O va internetinej raso jog yra ir visai nemazai  doh.gif  http://www.ikea.com/...0894/#/40214117

6dieni kasoj palikau kavinuka, tiek susinervinau grizus sad.gif Ryt  vaziuoju, gal dar pavyks atgauti  doh.gif

nu šiandien jų tikrai buvo
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 09 14, 22:18)
nu šiandien jų tikrai buvo

sandelyje matete ar kur?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 14, 19:32)
merginos kokias turite stalines lempas. Reikia pirmokui prie rašomo stalo išrinkti smile.gif

Musiske tokia: lempa

As patenkinta, vaikas irgi. Tas kotas tvirtas, nesilanksto pats nuo svorio (maksimine turejom, tai nulinkdavo doh.gif ). Ir tas metalas sukasi aplink lempute, t.y. Galima reguliuoti sviesos krypti nesukiojant koto biggrin.gif ai, nemoku paaiskint, bet gal supratot biggrin.gif
Atsakyti
dekui sazininga 4u.gif

Ar kam nors veikia pax planavimo sistema? http://www.ikea.com/...shplanners.html
Atsakyti