Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(Deme @ 2014 08 27, 16:08)
Truputi apsipirkom Ikejoj smile.gif Rodaus ka sustatem per savaitgali smile.gif

Tikrai gražu 4u.gif Ir sofkutės Hagalund svetainėje labai įsipaišo, nors ekspozicijoj jos nelabai atrodė. Super 4u.gif
Atsakyti
Deme, labai gražu wub.gif

Mane jau nervina tas psl pertvarkymas doh.gif kokių prekių beprisireikia, visų nerodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 08 27, 16:08)

Kaip vadinas si spinta? Ikea puslapis normaliai neveikia..Nesigauna paziuret.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 08 27, 16:43)
Deme, o indauja Hemnes? Aš mastau apie tokia tik pilkai ruda. Kaip jum, ar ne minksta mediena? g.gif

Indauja hemnes. Dar mazai naudojam, bet is paziuros mediena kaip hemnes komodos ar staliuko. O ju mediena tai tragiska. Nepraejo nei metai, o visa isdauzyta, nudauzyta. Ciut uzkliuvi ir jau zyme lieka.
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 08 27, 16:50)
Kaip vadinas si spinta? Ikea puslapis normaliai neveikia..Nesigauna paziuret.

Krepselio neberodo. O duru pavadinimo nebepamenum, bet lyg is b raides
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 08 27, 16:54)
Indauja hemnes. Dar mazai naudojam, bet is paziuros mediena kaip hemnes komodos ar staliuko. O ju mediena tai tragiska. Nepraejo nei metai, o visa isdauzyta, nudauzyta. Ciut uzkliuvi ir jau zyme lieka.

Tai nekas... O kodel indauja pirkot jei zinot kad prasta kokybe? Kaina tai nemaza jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 08 26, 07:32)
Užmesiu akį wink.gif

Va pas skandinavus kokių IKEA serijų yra (o gal bus? nemoku aš švediškai) smile.gif

Kaip viskas gražu wub.gif Tokių fotelių mano tėvai dar nuo sovietmečio turi, medinė dalis praktiškai identiška biggrin.gif reiktų gal parsivežti ir susitvarkyti. Bet tas staliukas su auksinėm kojom iš viso fantastiškas wub.gif Gal kas iš Švedijos veža ikea? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 08 26, 08:32)
Va pas skandinavus kokių IKEA serijų yra (o gal bus? nemoku aš švediškai) smile.gif

Man šitas fotelis su mediniais porankiais patinka  wub.gif

Na, pas mamą beveik tip-top tokie. bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/80275811/
Na, tik porankiai ne įstriži.
Kokių gal 70-ų gimimo doh.gif lotuliukas.gif
Ir staliukas toks plonakojis kažkur tikriausiai dar mėtosi rolleyes.gif
Nors imk ir kurk "modernišką - antikvarinį" interjerą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2014 08 27, 17:20)
Tokių fotelių mano tėvai dar nuo sovietmečio turi, ...

Nu bet ir sutampa mintys doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Ilka* @ 2014 08 27, 17:20)
Bet tas staliukas su auksinėm kojom iš viso fantastiškas  wub.gif  Gal kas iš Švedijos veža ikea?  bigsmile.gif

Jei jau patinka toks stilius, yra pas tėvus, tai tik susitvarkyt, susirast kas tas kojas "auksu" apkaltų. Ko gero, pigiau išeis, nei iš Švedijos gabentis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 27 rugpjūčio 2014 - 16:35
QUOTE(geggle @ 2014 08 27, 17:14)
Tai nekas... O kodel indauja pirkot jei zinot kad prasta kokybe? Kaina tai nemaza jos ax.gif

Del grozio ir su mintim, kad maziau naudosim tai gal taip nenunaudosim :-)
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 27, 17:37)
Na, pas mamą beveik tip-top tokie. bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/80275811/
Na, tik porankiai ne įstriži.
Kokių gal 70-ų gimimo  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir staliukas toks plonakojis kažkur tikriausiai dar mėtosi  rolleyes.gif
Nors imk ir kurk "modernišką - antikvarinį" interjerą  biggrin.gif
Papildyta:

Nu bet ir sutampa mintys  doh.gif  biggrin.gif

saugokit, nes tikrai atsiras kas nupirks - fotostudijos, salonai ir pan. Tas stiliukas labai grizta madon 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 27, 16:49)
Mane jau nervina tas psl pertvarkymas doh.gif kokių prekių beprisireikia, visų nerodo doh.gif

Šita pačia proga noriu pasiteirauti, gal kas matėte, ar parduotuvėje tebėra neperšlampamų apsaugų čiužiniams – ne tų mažyčių kūdikiškų patiesaliukų (juos ir dabar svetainėje rodo), bet didelių kaip paklodė su guma arba tvirtinamų per kampus? Ar jų būna 80 cm pločio čiužiniams? (Kuo labai abejoju, kai ikea standartas – 90 cm verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 08 27, 15:41)
Uzgriozdina... pries tai turejom apvalu, bet mazesni tai namuos vaizdelis geresnis buvo, na bet konfortas valgyt prie naujo stalo daug didesnis :-) vietos ir gelytei uztenka :-)

As ji noriu pries sofa ir fotely statyt. Is kitos puses pora kedziu...
Esme kad irgi pasiilgau normalaus valgomojo stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 08 27, 18:39)
Šita pačia proga noriu pasiteirauti, gal kas matėte, ar parduotuvėje tebėra neperšlampamų apsaugų čiužiniams – ne tų mažyčių kūdikiškų patiesaliukų (juos ir dabar svetainėje rodo), bet didelių kaip paklodė su guma arba tvirtinamų per kampus? Ar jų būna 80 cm pločio čiužiniams? (Kuo labai abejoju, kai ikea standartas – 90 cm verysad.gif )

Jeigu šitą turit galvoj, tai jų yra, bet būtent ikėjinių dydžių.
Atsakyti