beje, seno modelio biliai išparduodami už 79 lt
šiaip juk kainuoja 129, aš pirkau už 99 ir tai galvojau, kad nerealiai pasisekė, imčiau dar kelis kaip prancūziškus batonus, ale bet į mašiną netelpa
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 07 29, 08:37)
šiaip juk kainuoja 129, aš pirkau už 99 ir tai galvojau, kad nerealiai pasisekė, imčiau dar kelis kaip prancūziškus batonus, ale bet į mašiną netelpa
sveiki, aciu uz gera zinia. Gal pastebejote ar yra taip pat ir paaukstinimai isparduodami? O isparduodami tame ispardavimu skyrelyje netoli kasu?
Dar karta dekui
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 07 29, 09:37)
o tai Billy keičia? Kas dabar bus vietoje jo? Na taip norėjau, o dabar jau negausiu
laba diena, apsiprekinom ir mes prieš porą dienų ikejoj. ėmėm vaikams flaxa lovas, dar kilima nusipirkom fainą, bet jo nerandu puslapyje... ir dar godmorgon spintelę pilką pasiėmėm į vonią, nes taip pat nuolaida
QUOTE(auksine @ 2014 07 29, 13:49)
... ir dar godmorgon spintelę pilką pasiėmėm į vonią, nes taip pat nuolaida
puslapy sena kaina Gal ne paslaptis, kokia nuolaida? Ir ar tik pilkom?
paaukštinimų būtent tiems biliams nėra
naujas biolis yra tas, kuris rodomas ekspozijoje ir parduodamas už 129, man sakė konsultantas, kad niekas pernelyg nepasikeitė, tik tarkim baltos atspalvis yra kažkokie tie mistiniai paapvalinimai kampų padaryti. plika akimi aš skirtumo nematau, bet sako, sudėjus seną baltą ir naują baltą skirtumas gali matytis
seni akcijiniai biliai sudėti prie kasų
naujas biolis yra tas, kuris rodomas ekspozijoje ir parduodamas už 129, man sakė konsultantas, kad niekas pernelyg nepasikeitė, tik tarkim baltos atspalvis yra kažkokie tie mistiniai paapvalinimai kampų padaryti. plika akimi aš skirtumo nematau, bet sako, sudėjus seną baltą ir naują baltą skirtumas gali matytis
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 07 29, 21:01)
paaukštinimų būtent tiems biliams nėra
Aciu.
Reikes dar palaukti nuolaidu paaukstinimams
Jei kas ieškote roletų kurie tikrai užtemdintų kambary rekomenduoju ritinini temdantį roleta iš Ikea. 100% nepraleidžia saulės šviesos, labai kokybiškas, tvirtas montavimas.
QUOTE(Bonaqua @ 2014 07 29, 21:27)
Jei kas ieškote roletų kurie tikrai užtemdintų kambary rekomenduoju ritinini temdantį roleta iš Ikea. 100% nepraleidžia saulės šviesos, labai kokybiškas, tvirtas montavimas.
O kaip montuojasi prie lango ar prie sienos ?
Šiandien ištraukiu ikea keptuvę iš indaplovės, o ten teflonas atšokęs, nuo ten kur kniedė rankenai,kaži ką daryt? Dar geriau, verdu bulves, puspilniam puode ir vėlgi per tą kniedę iš lauko pusės vanduo bėga kiba visą rinkinį reiks nešt pakeist?
QUOTE(a79 @ 2014 07 29, 18:46)
puslapy sena kaina Gal ne paslaptis, kokia nuolaida? Ir ar tik pilkom?
pilkom ir raudonom su veidrodinėm durim, 199 berods kainavo, sudėta išpardavimų kampelyje, bet daug naujų pakuočių