Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(Irreelle @ 2014 08 25, 15:55)
Kazkur reklamoje maciau, kad parduotuveje bus nuo rugsejo men. Kaunas zinau kad gavo, o as Vilniuje irgi negavau  schmoll.gif

Ir aš Kaune gavau. Bet, matyt, šeštadienį įmetė į pašto dėžutę, tai šiandien kiaurai šlapią, susisukusį parnešė vyras. Dabar džiovinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 25, 14:00)
nu bet tai rašiau adresą, kaip family narys ir pan.. ai nu ir nereik, apsieisiu smile.gif tik man keista, kad aš ir pačioj ikejoj nemačiau. gal nemoku ieškot

Truputuką papainiojot, tiems, kas atnaujino savo duomenis, atsiųs Ikea live žurnalą, o apie katalogą nebuvo kalbos wink.gif

QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 08 25, 15:14)
Šeštadienį pačioj IKEA tikrai nebuvo. Konsultantė sakė, kad bus šią savaitę.

Kai buvau katalogo pristatyme, sake, kad parduotuvėje katalogai nuo rugsejo bus dalinami. Mes pristatymo metu gavom katalogą ir į pašto dėžutę dar, bet kažkaip šiemet manęs jis nekabina, trūksta kažko man... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 08 24, 19:02)
Nesuprantu, ar čia ikejos psl kažkas daros, ar čia tiek prekių nebėra? blink.gif virtuvės maišytuvų nėra, stalviršių raš.stalams labai mažai...

Ir as pasigedau daugelio prekiu unsure.gif Buvau susidejus i pirkiniu sarasa, bet daugiau nei puse visai neberodo: pagalviu, anklodziu, patalynes. Matyt eilini karta IKEA psl. grybauja doh.gif Nu labai tikiuosi, nes tik issirinkau antklode, o ziurek jos jau ir neber doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 25 rugpjūčio 2014 - 19:43
manęs katalogas šiemet irgi kažkodėl nedžiugina, neįtikėtina, aš, didysis ikėjos fanas perverčiau keletą puslapių ir numečiau šalin, tipo, kada nors... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 08 25, 19:54)
Ir as pasigedau daugelio prekiu  unsure.gif Buvau susidejus i pirkiniu sarasa, bet daugiau nei puse visai neberodo: pagalviu, anklodziu, patalynes. Matyt eilini karta IKEA psl. grybauja  doh.gif  Nu labai tikiuosi, nes tik issirinkau antklode, o ziurek jos jau ir neber  doh.gif

Greičiausiai yra. Ir iš mano pirkinių sąrašo netikėtai dingo kelios prekės, bet aš jas sėkmingai savaitgalį nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti gal zinote ismatavimus sito dalyko http://www.houzz.com...odern-shoeracks
Ir sito kelniu laikiklio http://charlestoncra...08/img_0982.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 25 rugpjūčio 2014 - 22:29
QUOTE(geggle @ 2014 08 25, 13:46)
O kaip kokybe? ax.gif Aisku nera ko labai noreti kai tokia kaina, bet, kad tvirtas stalas butu ir stalciukai graziai darinetusi tai norisi smile.gif

turime metus laiko tokį stalą jokių priekaištų tik pas mus stalviršis ilgas dviem vaikams. stalčiukai darinėjasi be problemų.
Atsakyti
QUOTE(@st@ @ 2014 08 25, 21:39)
Greičiausiai yra. Ir iš mano pirkinių sąrašo netikėtai dingo kelios prekės, bet aš jas sėkmingai savaitgalį nusipirkau  smile.gif

Šiandien po darbo lėksiu į IKEA ir patikrinsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 08 26, 07:53)
Šiandien po darbo lėksiu į IKEA ir patikrinsiu  cool.gif

uzmesk aki ar yra vaikiskos (didesniems vaikams) patalynes su traukinukais. buvo dvejos, dar cia apkalbejom. Pasisaukiau vaikus sakau - rinkites, pirksim. Atidarau, o puslapy nieko ner biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 08 26, 07:01)
uzmesk aki ar yra vaikiskos (didesniems vaikams) patalynes su traukinukais. buvo dvejos, dar cia apkalbejom. Pasisaukiau vaikus sakau - rinkites, pirksim. Atidarau, o puslapy nieko ner biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Užmesiu akį wink.gif

Va pas skandinavus kokių IKEA serijų yra (o gal bus? nemoku aš švediškai) smile.gif
http://www.ikea.com/...ions/index.html

Man šitas fotelis su mediniais porankiais patinka wub.gif
user posted image

Va dar užmačiau IKEA 2015 naujienas, tai gražūs, net sakyčiau labai, šviestuvai staliniai bus, ypač tas , kurio nesimato gerai wub.gif Kaina irgi tokia nebloga... rolleyes.gif Nors neaišku ar pas į LT mus atkeliaus g.gif
user posted image

Kam ciekava, čia daugiau yra: http://www.trendstef...ter-infor-2015/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 26 rugpjūčio 2014 - 07:42
oi tas foteliukas wub.gif dar jis ir draugę pirmam foto turi - dvivietę ar trivietę sofikę. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 08 26, 08:53)
Šiandien po darbo lėksiu į IKEA ir patikrinsiu  cool.gif

ir ar su mašinėlėmis berniukiškas komplektas yra? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki Ikea myletojai. Mane irgi labai domina Ikea asortimentas vaiku kambariams. Labai noriu, kad pasidalintumete mintimis apie Stuva baldu kokybe. Ar patvarus, ar susirenka normaliai, nekliba ir tt? Musu siena su skliautu (trikampio formos), tad labai sunku issirinkti baldus,kokiu isties noreciau... Baldininkas paskaiciavo kiek kainuotu jei jis darytu is dazydos MDF plokstes, tai panasu, kad gaunasi gerokai brangiau nei is Ikea kazka prisiderinti. reikia sistemu rubams (bus dvieju mergyciu miegamajame). Lovytes is Berry baldu baltos medines (augancios). tad ieskau kazko kas tiktu...
Atsakyti