Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

Nuvažiavom šiandien užsisakyti virtuvės ir gavome šoką - Bodbyn durelės išimtos iš prekybos. Ale sutrikusi jų gamyba ir dėl kažkokių priežasčių tik po pusmečio/metų bus aišku ar jos grįš į prekybą blink.gif nu bliamba.. net ašarą nubraukiau blush2.gif

Kaip tos Laxarby durelės? ar nesikleckina labai? Gal kas ąžuolinį jų stalviršį jau naudojate ir galėtumėt parašyti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 24 rugpjūčio 2014 - 01:01
QUOTE(Tiupis @ 2014 08 24, 01:59)
Nuvažiavom šiandien užsisakyti virtuvės ir gavome šoką - Bodbyn durelės išimtos iš prekybos.

Kaip tos Laxarby durelės? ar nesikleckina labai?

Mes irgi Bodybinus dar svarstėm, ogi žiūrim - nebėra jų, nei virtuvės ekspozicijose, nei kitur. Renkamės Grytnas, tikimės, kad šie nedings biggrin.gif
Laxarby atsisakėm dėl nepraktiškumo - turim dabar namuose panašią medinę virtuvę, tai vargas vargas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 08 23, 23:42)
Šitas variantas tikrai labai geras, porą puslapių atgal kaip tik mečiau nuotraukas http://www.ikea.com/...ucts/S39932699/
Galima pasirinkti kokį nori stalviršio dydį. Pas mane pats mažiausias ir su rožinėm kojom biggrin.gif Labai gerai toks stalas, būčiau norėjusi mokykliniais laikais tokį turėti.

kokio pločio pas Jus su stalčiais?
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 08 23, 19:07)
Įmetu žadėtąjį be savaitės pirmokės stalą už 270 wink.gif

o kokie sutvirtinimai tarp lentynų ir stalo?Iš Ikea?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 08 24, 13:49)
o kokie sutvirtinimai tarp lentynų ir stalo?Iš Ikea?

Taip.
Atsakyti
Sakykit, o šioje MANDAL lovoje visai nėra jokio kraštelio ant rėmo čiužiniui, kad nors kiek jį prilaikytų, kad jis nečiuožinėtų?
Papildyta:
Nesuprantu, ar čia ikejos psl kažkas daros, ar čia tiek prekių nebėra? blink.gif virtuvės maišytuvų nėra, stalviršių raš.stalams labai mažai...

beje, ar kas nors gavot jau naują katalogą? nes aš nei gavau, nei ikejoj mačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 24, 19:51)
Sakykit, o šioje MANDAL lovoje visai nėra jokio kraštelio ant rėmo čiužiniui, kad nors kiek jį prilaikytų, kad jis nečiuožinėtų?

nėra jokio, tik ant grotelių klijuojamos tokios juostelės panašios kaip švitrinio popieriaus. Bet vistiek kažkiek čiuožinėja, ypač jei paklodė slidesnė
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2014 08 24, 20:02)
nėra jokio, tik ant grotelių klijuojamos tokios juostelės panašios kaip švitrinio popieriaus. Bet vistiek kažkiek čiuožinėja, ypač jei paklodė slidesnė

hm g.gif nes nužiūrėjom šią lovą, bet jei čiužinys pastoviai čiuožinės, tai bus tikrai nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 24, 20:02)
Papildyta:
Nesuprantu, ar čia ikejos psl kažkas daros, ar čia tiek prekių nebėra? blink.gif virtuvės maišytuvų nėra, stalviršių raš.stalams labai mažai...

beje, ar kas nors gavot jau naują katalogą? nes aš nei gavau, nei ikejoj mačiau unsure.gif

gavom gavom jau praeitą savaitę ir aš, ir uošvienė. Kaune čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 24, 19:02)

Gavau į namus, Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2014 08 24, 01:59)
Nuvažiavom šiandien užsisakyti virtuvės ir gavome šoką - Bodbyn durelės išimtos iš prekybos. Ale sutrikusi jų gamyba ir dėl kažkokių priežasčių tik po pusmečio/metų bus aišku ar jos grįš į prekybą  blink.gif nu bliamba.. net ašarą nubraukiau  blush2.gif

QUOTE(flight @ 2014 08 24, 09:57)
Mes irgi Bodybinus dar svarstėm, ogi žiūrim - nebėra jų, nei virtuvės ekspozicijose, nei kitur.

Sveikos, o Lenkijoje ziurejau dar yra Bobdyn.
Tai, jei labai norisi, galima is ten dureles uzsakyti 4u.gif

O katalogo neatnese naujojo dar schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
nu gal dar atneš g.gif arba kas nukosėjo
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 08 23, 23:42)
Šitas variantas tikrai labai geras, porą puslapių atgal kaip tik mečiau nuotraukas http://www.ikea.com/...ucts/S39932699/

Galima pasirinkti kokį nori stalviršio dydį. Pas mane pats mažiausias ir su rožinėm kojom biggrin.gif Labai gerai toks stalas, būčiau norėjusi mokykliniais laikais tokį turėti.

O kaip kokybe? ax.gif Aisku nera ko labai noreti kai tokia kaina, bet, kad tvirtas stalas butu ir stalciukai graziai darinetusi tai norisi smile.gif
Atsakyti