Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 17, 18:15)
Kas yra kašmyro spalva?

Kašmyras - vilnos rūšis. Kaip kad ožiukų, ožkų, avies, kupranugarių, alpakų ir t.t., ir pan. Ją galima balinti arba nudažyti bet kokia spalva. O naturali - balta, juoda ir įvairaus rudumo.

Norėjau panašiai pakomentuoti pasižiūrėjus į spintą, kur kašmyro nuo juodo iki balto, žalio ar rožinio biggrin.gif Bet Amelitos nuorodoje yra gamintojas vieną kriauklės spalvą užvadinęs kašmyrine smile.gif

Ačiū, lyrika 4u.gif Beje, jūsų namai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 08 17, 12:36)
Vakar Ikea tikrai dirbo, bet žmonių palyginus buvo labai mažai. Nusipirkau smulkmenėlę - Alex spintelę po stalu (beje, pagaminta Vokietijoje  thumbup.gif ). Ir padariau mažytį hack'ą su ja biggrin.gif

Sveiki, butu idomu suzinoti ka jus itiesete i tuos stalcius, mes vaikams turime jau metus tokius stalcius tai mergina baisiai istepliojo vidu sokoladais, gumomis doh.gif nupirkau ikejos kilimelius i stalcius bet jie raitosi?o pas jus taip graziai.
Atsakyti
Čia pirktas veltinis smile.gif Norėjau vientisą ruloną nupirkti ir iškloti, bet pasirodo Timari parduotuvės nebėra Panoramoje. Tai nuėjau į Rimi, nusipirkau pakuotę 10 veltinio lapų ir suklijavau su juostele, skirta užuolaidoms palenkti (irgi iš Ikea, bet galima ir kitaip klijuoti/siūti). 30 cm pločio lapas kaip tik užpildo visą stalčiaus plotį, o į ilgį reikia truputį daugiau nei pustrečio.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 08 17, 19:11)
Čia pirktas veltinis smile.gif Norėjau vientisą ruloną nupirkti ir iškloti, bet pasirodo Timari parduotuvės nebėra Panoramoje. Tai nuėjau į Rimi, nusipirkau pakuotę 10 veltinio lapų ir suklijavau su juostele, skirta užuolaidoms palenkti (irgi iš Ikea, bet galima ir kitaip klijuoti/siūti). 30 cm pločio lapas kaip tik užpildo visą stalčiaus plotį, o į ilgį reikia truputį daugiau nei pustrečio.

4u.gif Labai grazi ideja!
Ne i tema biski,bet gal kas zino kur dabar yra Tiimari? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 08 17, 20:11)
Čia pirktas veltinis smile.gif

o po kokiu Ikea stalu įstatėte spintelę?
Atsakyti
Labas, man svarbu geras kranas, kad butu patogu, nesitaskytu ir t.t.

O kriaukles spalva va tokia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2014 08 17, 15:53)
Klausimėlis toms, kas naudojate Hemnes vonios spinteles su kriauklėmis. Ar užtenka kriauklės gylio? Ar patogu? Nesitaško?

man kazkaip uztenka, nesitasko visai. va virtuves kriaukle taskosi(ne is Ikejos, bet tokia standartine, metaline), nors ir gili. o del vonios nera bedu.

as gal dvi atskiras imciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2014 08 17, 21:46)
4u.gif Labai grazi ideja!
Ne i tema biski,bet gal kas zino kur dabar  yra Tiimari? smile.gif

Maciau BIG'e
Atsakyti
user posted image
gal kas komplektavotės matraso lovą? pagrindas ENGERDAL, kojelės ir čiužinys ant viršaus? kokį viršutinį čiužinį rinkotės? ikea siūlo HYLLESTAD, bet nenoriu spyruoklinių, o gal matrasui tik spyruokliniai ir tinka? g.gif

user posted image
ir kas turit KIVIK sofas. pagirkit arba papeikit biggrin.gif

QUOTE(wspring @ 2014 08 13, 17:19)
gal kas turite

na aš sensual esu nusivylus, patį pirmą kartą kepant kibo.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 17, 15:50)
Labas, gal kas turite, gal gyvai matete sias lovas?

lova dvigule Brimnes

mandal

Gal bus kokiu atsiliepimu? Mums reikia lovos, kad butu po ja vieta pasidejimui ir, ir kad nebutu tos lentos uz pagalviu.

Turiu MANDAL apie du metus, nieko blogo negaliu pasakyti, tik gali čiužinys slidinėti tuputį. Mūsiškė stovi nišoje tai niekur toli nenuvažiuoja.

Draugė turi BRIMNES irgi apie 2 m. gera graži, neapsidaužė. Stalčiai gerolai talpesni negu MANDAL ir pati lova aukštesnė. Čiužinys dedamas į rėmą tai laikosi stabiliai.

Aš rinkausi MANDAL nes norėjau natūralaus medžio lovos, draugė norėjo talpesnių stalčių ir, kad būtų balta. Šiaip abi vienodai geros.
Atsakyti
Gal kas turit Hemnes batų spintas? Lt jų nėra, bet Lenkijoje parduoda. Man jos idealiai dėl pločio tiktų, bet ar nebus labai jautrios ir minkštos.

Kurias dar batų spintas rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 08 17, 20:11)

Ačiū
Atsakyti