Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(deimantine+ @ 2015 02 28, 22:19)
tikrai nesamone. yra daug nedrasiu vaiku, kurie tiesiog pradzioj uzsisklende savyje buna, ir per du uzsiemimus jie gali nusprest? kazkaip nusivyliau sita mokykla. per atviru duru dienas vienaip sneka, dabar jau kitaip, nesilaiko zodzio visai. pats kapelionas pasakes buvo, kad yra teveliu kurie jau gavo rekomendacijas ir jos galios(cia pries ta teveliu testavima), tai kazkokia makalyne...

tokia tvarka nekelia pasitikejimo mokykla, aš maniau net neleisiu į ją, nes yra gerų mokytojų ir kitose mokyklose. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 03 01, 09:40)
tokia tvarka nekelia pasitikejimo mokykla, aš maniau net neleisiu į ją, nes yra gerų mokytojų ir kitose mokyklose. ax.gif  4u.gif

ne pirmieji, kur pirmokus pagal testus atsirenka. Pernai tai darė buvusi Purienų mokykla. O Jono Pauliaus irgi apsidraudžia: mokytis nori daugybė vaikų, jau dabar dvi klasės pilnos, geriausiu atveju priims dar 80, kaip paaiškinti tėvams, kodėl pateko ne jų vaikas.

Šiaip Šilainiuose mokyklų ne viena, tik kažkodėl populiarios dvi- Ryto ir Jono Pauliaus. Na Mašiotas, bet ten rinkliavos ne kiekvienam įkandamos.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 03 01, 10:49)
ne pirmieji, kur pirmokus pagal testus atsirenka. Pernai tai darė buvusi Purienų mokykla. O Jono Pauliaus irgi apsidraudžia: mokytis nori daugybė vaikų, jau dabar dvi klasės pilnos, geriausiu atveju priims dar 80, kaip paaiškinti tėvams, kodėl pateko ne jų vaikas.

Šiaip Šilainiuose mokyklų ne viena, tik kažkodėl populiarios dvi- Ryto ir Jono Pauliaus. Na Mašiotas, bet ten rinkliavos ne kiekvienam įkandamos.

ne teste esme, viskas gerai su tuo testu. tik va man asmeniskai kliuna keiciama priemimo tvarka. yra keli teveliai kurie rekomendacijas jau seniau gave. per atviru duru dienas pats kunigas pasake,kad jiems is naujo eit nereikes, nes uzskaitys.( tai koki jiems bala rasys??? ) dar per atviru duru dienas buvo pasakyta, kad bus gyva eile, priims pirmus ~80 uzsirasiusius ir tiems vaikams bus testai. dabar jau vel pasikeite tvarka, pasirodo visus uzrasys( manau kokie 200vaiku bus ), kur juos sutalpins visus ir pratestuos? kaip gali vertint tevus balais jei stoja vaikas? . jei taip keicia viska, tai nenustebciau, jei iki kovo 30 dar keistusi taisykles biggrin.gif . o siaip gabiam vaikui nesvarbu mokyklos reitingas, as pagal save galiu pasakyt, kad mokiaus vienoj kauno mokykloj kurios reitingas vienas zemesniu, bet mano valstybiniu egzu rezultatai 92-100 .
Atsakyti
Na taip, jei po atvirų durų dienos keičia taisykles tai nekas. O ką reiškia dvi klasės pilnos, visiems vaikams galioja tos pačios taisyklės, laikys testus ir broliai sesės ir tėvai. Labai įdomu bus jeigu pasirodys prastai, tai vienas vaikas mokysis šioje mokykloje o kitą teks vežioti? Ir viešo rezultato skelbimo paprastai nebūna. Juk jeigu vaikas pasirodys prastai, jis viešai tarsi nurašomas? Na nors gal čia skaidru?
Privati mokykla, turi teisę elgtis kaip nori. Tik žiūrėsim ar nepritrūks vaikų klasėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikto2010 @ 2015 03 01, 11:31)
Na taip, jei po atvirų durų dienos keičia taisykles tai nekas. O ką reiškia dvi klasės pilnos, visiems vaikams galioja tos pačios taisyklės, laikys testus ir broliai sesės ir tėvai. Labai įdomu bus jeigu pasirodys prastai, tai vienas vaikas mokysis šioje mokykloje o kitą teks vežioti? Ir viešo rezultato skelbimo paprastai nebūna. Juk jeigu vaikas pasirodys prastai, jis viešai tarsi nurašomas? Na nors gal čia skaidru?
Privati mokykla, turi teisę elgtis kaip nori. Tik žiūrėsim ar nepritrūks vaikų klasėse biggrin.gif

Mokyklos puslapyje rašo "Iš viso: 50 būsimųjų pirmokų." http://www.jp2gimnaz...-klas-2015-2016

Pridės kokį balą besimokančių broliams, kaip sakykim LSMU mokykla gydytojų ir seselių vaikams po 2 balus stojant prideda.

Kad pritrūks vaikų, abejoju, apie tai, kad išsilakstys vaikai, neis, jau kalbėjo, kai mokestį įvedė. kažin, kiek atsirado tokių, kurie dėl to į kitą mokyklą perėjo.
Atsakyti
Na man tai parazmai su tai keitimais.......visiškai neturiu noro vest vaiko jau į šią mokyklą ir ne dėl mokesčio ar dėl testo, bet toks šokinėjimas nuomonių ką kalbėjo per atvirų durų dieną ir ka dabar jau rašo......pasako daug....Iš puikybės, kad šnipštas nesigautų wink.gif

Aš nusprenžiau vaiką leisti į milikonnių pradinę, nes mokytoja kompetetinga aplinka šilta, vaikas jaučiasi ženkliai geriau nei jono pauliaus, ir arčiausiai namų.

Mokyklą reikai rinkti pagal mokytoja, ne pagal prestižą wink.gif gerų mokytojų yra visur, kaip ir blogų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 02 kovo 2015 - 08:00
Mamytės, o kur Jūs radot tokią info, kad priėmimą lems testai vaiko ir tėvų, o ne gyva eilė?
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2015 03 02, 10:22)
Mamytės, o kur Jūs radot tokią info, kad priėmimą lems testai vaiko ir tėvų, o ne gyva eilė?

Tai buvo pasakyta per atvirų durų dieną:

pirma gyva eilė, bet dar neužtikrintai, kad patenki, tada vaiko testas, kuris ir lems patenki ar ne 4u.gif

O dabar jau savo puslapyje parašę, kad dvi dienas priiminės visų prašymus, nors prieš tai sakė, tik vieną ir gyva eilė užregustruoja 80 ir viskas, o jau pakeista dabar.

nenustebsiu, kad po mėnesio dar pakeis ka nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 02 28, 09:46)
Mokyklos puslapyje rašo kitaip :
"Prašymai į Kauno Jono Pauliaus II gimnazijos pirmąją klasę bus priimami kovo 30, 31 dienomis nuo 8 iki 17 val. Priimsime visų pageidaujančių prašymus.

Testai visiems būsimiesiems pirmokams vyks balandžio 18d. nuo 9 iki 10.30 val.

Testų rezultatai bus skelbiami balandžio 24 d. gimnazijos interneto puslapyje."

Aišku, nemačiau, kad pakeitė tvarką.

O man nauja tvarka gal ir nieko. Nereikės nuo ryto stovėti po kelias valandas. O ir ne kiekvienas gali stovėti. Daug kur atrenkami mokiniai pagal testus ir nematau čia nieko blogo. O kaip bus taip.
Atsakyti
Idomu, kiek prasymu prieme?
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2015 03 31, 22:22)
Idomu, kiek prasymu prieme?

Kaip suprantu, nešėt. Kaip eilės?
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 03 31, 23:31)
Kaip suprantu, nešėt. Kaip eilės?

As po 10 val buvau, tai keli tik tevai buvo ir mes gavom 83 numeri, o kiek zinau apie 14 val buvo 114 numeris.
Atsakyti