Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(jaki @ 2015 02 25, 10:17)
Sveikos mamytes,

Noriu paklausti ar jau kuri nors buvote ir pildete anketa, kad gauti kunigo rekomendacija? 4u.gif

Buvau, pildžiau biggrin.gif
Kažkaip galvojau, kad daugiau žinau apie tikėjimą, bet po testo vertinimo tegavau 7 balus doh.gif Ir gėda, ir suglumus jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2015 02 25, 17:56)
Buvau, pildžiau  biggrin.gif
Kažkaip galvojau, kad daugiau žinau apie tikėjimą, bet po testo vertinimo tegavau 7 balus  doh.gif Ir gėda, ir suglumus jaučiuosi  ax.gif

O kaip šiemet ta atranka vyks? Sakė, kad visi norintys netelpa, tai darys atranką. Broliams/sesėms liko pirmenybė?
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 02 25, 19:42)
O kaip šiemet ta atranka vyks? Sakė, kad visi norintys netelpa, tai darys atranką. Broliams/sesėms liko pirmenybė?

Taip, liko. Tai jau 48 vietos kaip ir užimtos, liko 72 vietos.
Atsakyti
penkios klasės, šiemt pirmokų šešios. Bus būrys nepatekusių...
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 02 25, 19:56)
penkios klasės, šiemt pirmokų šešios. Bus būrys nepatekusių...

Tai jau bus nemažas būrys, nors ir jei tą šeštą klasę formuotų, vis tiek vaikai netilptų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2015 02 25, 19:01)
Tai jau bus nemažas būrys, nors ir jei tą šeštą klasę formuotų, vis tiek vaikai netilptų  schmoll.gif

O kalbėjo apie šeštą klasę? Nes pradinėje tai patalpų nėra, nebent keltų į didžiąją mokyklą. Bet ten irgi vaikų pilna.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 02 25, 20:03)
O kalbėjo apie šeštą klasę? Nes pradinėje tai patalpų nėra, nebent keltų į didžiąją mokyklą. Bet ten irgi vaikų pilna.

Sakė, kad bus tik penkios klasės. O norinčių laaaaaaaaaaaabai daug. Jau mamos pasiryžę nuo 6 ryto laukt, kad galėtų priduot dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2015 02 25, 19:08)
Sakė, kad bus tik penkios klasės. O norinčių laaaaaaaaaaaabai daug. Jau mamos pasiryžę nuo 6 ryto laukt, kad galėtų priduot dokumentus.

Pernai irgi nuo ryto laukė ir išankstines eiles darė. Po pietų jau vietų kaip ir nebuvo, tik tiek, kad paskui šešta klasė atsirado.
Atsakyti
O aš kažkaip svarstau ar leisiu i šią gimnaziją, nes įpūdis ne koks man apie ja pasiliko po atvirų durų dienos. Administracija visa pasipūtus, kas per mes......iš mokytoju tai viena Aidana Bičkuvienė tik prilipo.

Ką mokino mokytoja Aidana Bičkuvienė? Ji labai uždara atrodo tokia tyli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2015 02 25, 18:56)
Buvau, pildžiau  biggrin.gif
Kažkaip galvojau, kad daugiau žinau apie tikėjimą, bet po testo vertinimo tegavau 7 balus  doh.gif Ir gėda, ir suglumus jaučiuosi  ax.gif

o kas per klausimai buvo? ar reik tartis del laiko kada atvyksi ar aklai galima vaziuot?

QUOTE(kriisti @ 2015 02 26, 08:59)
O aš kažkaip svarstau ar leisiu i šią gimnaziją, nes įpūdis ne koks man apie ja pasiliko po atvirų durų dienos. Administracija visa pasipūtus, kas per mes......iš mokytoju tai viena Aidana Bičkuvienė tik prilipo.

as ir po atviru duru dienos pradejau svarstyt ar leisiu ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2015 02 26, 20:21)

as ir po atviru duru dienos pradejau svarstyt ar leisiu ten  g.gif

Man Milikonių labai patiko mokytoja, labai geri atsiliepimai apie ją, pati mokykla man patiko labiau nei Jono pauliaus.

Nes va apie Aidana va yra kalbliukų ax.gif

Už tai ir noras dingsta vest i šią g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2015 02 26, 20:21)
o kas per klausimai buvo?  ar reik tartis del laiko kada atvyksi ar aklai galima vaziuot?
as ir po atviru duru dienos pradejau svarstyt ar leisiu ten  g.gif

i klausimus su atsakymais manau visi atsake panasiai, bet va kur reikia pamastyti ir nera atsakymu cia jau ir pasirodo musu "dvasiskumas". uz sita speju ir gavom balus smile.gif
Atsakyti