Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

Sveikos, mamytes, gal galetumet pasidalinti patirtimi apie dabartines ketvirtoku, busimu 2017m.pirmoku mokytojas, galit ir i az ;) Svajune Alisauskiene, Vilma Keteriene, Daina Medinskaite, Rita Petruskeviciene, Romualda Virbiliene. ACIU!
Atsakyti
QUOTE(*WildBerry* @ 2016 09 18, 19:26)
Sveikos, mamytes, gal galetumet pasidalinti patirtimi apie dabartines ketvirtoku, busimu 2017m.pirmoku mokytojas, galit ir i az ;) Svajune Alisauskiene, Vilma Keteriene, Daina Medinskaite, Rita Petruskeviciene, Romualda Virbiliene. ACIU!

Laba diena,
mano vaikis ketvirtokas, mokosi pas Svajunę, super. Mokytojų mokytoja, labai reikli, bet niekada nekelianti balso. Vaikai ją labai myli, klases atmosfera labai gera.
Labai džiaugiuosi, kad ji mano sunaus buvo pirmoji mokytoja.
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kuri žinot kada šiais metais atvirų durų diena, mokykloje būsimiems pirmokams, narsau internetinej ju sveitaineje , nieko nerašo....
Atsakyti
Manau po Naujų metų, dar ankstoka... Aš ir seku, kada informacija apie tai pasirodis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2016 11 30, 15:28)
Manau po Naujų metų, dar ankstoka... Aš ir seku, kada informacija apie tai pasirodis smile.gif

jei pirma užmatysit, šaukit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 11 30, 15:26)
jei pirma užmatysit, šaukit  biggrin.gif  4u.gif

Būtinai ;)
Atsakyti
Kam aktualu, mokyklos puslapyje rašo:

"BŪSIMŲ 2017/2018 MOKSLO METŲ PIRMOKŲ TĖVŲ DĖMESIUI!

Priėmimo į pirmąją klasę tvarka bus skelbiama nuo 2016 m. gruodžio 14 d."
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2016 12 10, 17:35)
Kam aktualu, mokyklos puslapyje rašo:

"BŪSIMŲ 2017/2018 MOKSLO METŲ PIRMOKŲ TĖVŲ DĖMESIUI!

Priėmimo į pirmąją klasę tvarka bus skelbiama nuo 2016 m. gruodžio 14 d."

dėkui, na seksim ką paskelbs smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,
planuojam cia vesti antra vaika. Labai domina kokie klausimai/ uzduotys duodami vaikuciams per ta stojamaji testa. Ar uzduotis patys vaikai kiekvienas sau persiskaito.? Prires tris metus dukrai tokiu testu dar nebuvo, tad prasau pasidalinkite informacija.
Atsakyti
panos, o paršymą dėl priėmimo, jūs randat kur nors mokyklos tinklapyje? suprantu, kad prašymus reikia siųsti internetu, bet kaip ir kur pildyt viską?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 12 16, 09:25)
panos, o paršymą dėl priėmimo, jūs randat kur nors mokyklos tinklapyje? suprantu, kad prašymus reikia siųsti internetu, bet kaip ir kur pildyt viską?

kaip suprantu, sausio 14 diena prašymo formą įdės....
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2016 12 17, 13:34)
kaip suprantu, sausio 14 diena prašymo formą įdės....

tikekimes smile.gif ziuriu, kad korekcijos kažkokios dar vyksta, info atsinaujins 12.20
Atsakyti