Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(marlen @ 2014 08 18, 16:17)

Mamytės, ar turi ši gimnazija mokyklinius autobusiukus? viena ausim girdėjau, kad lyg ir vežioja mokinius iš atokesnių rajonų g.gif gal kas ką plačiau žinote?

Tai kad neturi, visi veža, kam reikia, savo mašinoms. Autobusiukus turi tik tos mokyklos, kurios turi susirinkti vaikus, gyvenančius jų mokyklai priskirtoje teritorijoje toliau nei už 3 km. Tai dažniausiai kaimų mokyklos. Kažkuri Šilainių mokykla turi autobusiuką, nes jai priskirti Užliedžiai, iš tem mokinius atsiveža. O daugiau negirdėjau, kad kuri turėtų.
Atsakyti
Ten kaba pagaminti užsakymai, t.y. tos uniformos jau turi savininkus ir kitiems neparduodamos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 08 19, 10:54)
Ten kaba pagaminti užsakymai, t.y. tos uniformos jau turi savininkus ir kitiems neparduodamos wink.gif

tai nejau man siūlė pirkti kažkam kitam pasiūtą švarką, už 160 Lt g.gif
Atsakyti
Gal švarkų jie ir turi, bet aš ieškojau uniformos pradinukei. Keista, bet net kaklaraiščiai, kurie kabėjo parduotuvėje, buvo neparduodami, ale tai kažkieno užsakymas. Tai buvo liepos antroje pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 08 17, 07:08)
Šaraškino kontora ta Tometa mad.gif Labai dažnai vėluoja su užsakymais. Mums praėjusiais metais turėjo būti pasiūta liepos gale, nuvažiavau pasiimt - dar kelioms savaitėms nukėlė, paskui dar kelioms dienoms. Užkniso! Juk benzas ne kelias kapeikas kainuoja, o ir laiko tiek neturiu dėl ponių visai į kitą miesto galą 10 km lėkt.. Smagiausia dalis buvo, kai vienais metais man pareiškė, kad eilės todėl, kad siuvėjos atosotgų išeina. Nu *** taigi čia sezoniškas darbas. Vasara pats darbymetis joms, ne atostogos... Pasakykit ūkininkui pvz., kad atostogos dabar turi būti  cool.gif

Na taip... Man atsiunte zinute, kad uniforma pasiuta, kad galime pasiimti. Susiorganizavau laisva pusdieni, kad su vaiku nuvaziuot, po to ishkart kad pas siuveja nueiti kelniu apacia sutvarkyti suderinau. O nuejus paaishkejo, kad shvarkas atveztas o kelnes ne. Ju dar laukiau savaite laiko...
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2014 08 20, 17:54)
Na taip... Man atsiunte zinute, kad uniforma pasiuta, kad galime pasiimti. Susiorganizavau laisva pusdieni, kad su vaiku nuvaziuot, po to ishkart kad pas siuveja nueiti kelniu apacia sutvarkyti suderinau. O nuejus paaishkejo, kad shvarkas atveztas o kelnes ne. Ju dar laukiau savaite laiko...

ir kiek kainavo siųtis uniformą berniukui? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit fotkę ar nuorodą kokią kaip turi atrodyti mergaitės (pradinukės) uniforma?

Kuriu planą chuliganą, nes seną uniformą, atrodo, išaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 08 24, 16:54)
Gal kas turit fotkę ar nuorodą kokią kaip turi atrodyti mergaitės (pradinukės) uniforma?

Kuriu planą chuliganą, nes seną uniformą, atrodo, išaugo  doh.gif

Paskambinkit į Tometa,man sakė reikalui esant dar pataiso.
Atsakyti
QUOTE(Smilpa @ 2014 08 24, 18:02)
Paskambinkit į Tometa,man sakė reikalui esant dar pataiso.

Ką jau ten pataisysi, jei rankovės per trumpos ir siaura doh.gif Laukiu vaiko iš pajūrio grįžtant ir drebu lotuliukas.gif

Vat kilo mintis, kad gal sulakstysiu iki parduotuvės audinio ir pas pažįstamą siuvėją, nes ant Tometos jau kryžių dėjau g.gif Tik ką siūti pradinukei? Klostuotą sijonuką? Ar kaip tometos puslapyje "Rūtelės" uniforma - klostuotas sijonukas su trikotažiniu viršumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 08 24, 18:08)

Vat kilo mintis, kad gal sulakstysiu iki parduotuvės audinio ir pas pažįstamą siuvėją, nes ant Tometos jau kryžių dėjau  g.gif Tik ką siūti pradinukei? Klostuotą sijonuką? Ar kaip tometos puslapyje "Rūtelės" uniforma - klostuotas sijonukas su trikotažiniu viršumi?  g.gif

mane ta pati situacija ištiko praėjusią savaitę - aplaksčiau ir Tometą ir tą parduotuvę Kęstučio gatvėje. Pradinukių sarafanai - trikotažinis viršus ir languota apačia, tik ne klostuota, o tiesiog iš įstrižos medžiagos. Aš irgi nulėkiau į Drobės parduotuvę medžiagos, bet deja, yra tik ta languota, o trikotažo nėra, jį Tometa užsisako iš kažkur ir nepardavinėja. Tai nusispjoviau, nuspirkau rudos medžiagos ir siuvu senovinį sarafaną - apsimesim, kad neišaugom unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2014 08 24, 22:40)
mane ta pati situacija ištiko praėjusią savaitę - aplaksčiau ir Tometą ir tą parduotuvę Kęstučio gatvėje. Pradinukių sarafanai - trikotažinis viršus ir languota apačia, tik ne klostuota, o tiesiog iš įstrižos medžiagos. Aš irgi nulėkiau į Drobės parduotuvę medžiagos, bet deja, yra tik ta languota, o trikotažo nėra, jį Tometa užsisako iš kažkur ir nepardavinėja. Tai nusispjoviau, nuspirkau rudos medžiagos ir siuvu senovinį sarafaną - apsimesim, kad neišaugom  unsure.gif

Oi... Pasimatavo maniškė - rankovės gerai, talija taip lengvai prigludus, ale tokia truputį mini hihihi.gif Nunešiu į valyklą dar, o per rugsėjo 1 oaveizėsiu į kitus g.gif Man toks jausmas, kad geriau siūti klostuotą sijonuką ir pritaikyti mėlyną megztuką blush2.gif Nes... Nu ką vilkti po tuo sarafanu?
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 08 25, 07:30)
Oi... Pasimatavo maniškė - rankovės gerai, talija taip lengvai prigludus, ale tokia truputį mini hihihi.gif Nunešiu į valyklą dar, o per rugsėjo 1 oaveizėsiu į kitus  g.gif Man toks jausmas, kad geriau siūti klostuotą sijonuką ir pritaikyti mėlyną megztuką  blush2.gif Nes... Nu ką vilkti po tuo sarafanu?

o, po sarafanu daug ką gali vilkt - tą patį, ką ir prie sijonuko. Marškinukus, kai vėsiau - golfukus. Maniškė pirmas dvi klases su suknele ėjo, o trečioj su sarafanu, tai man sarafanas labiau patiko.
Apie sijoną su megztuku ir aš mąsčiau, ale to trikotažo tokia specifinė spalva - pilkai mėlyna ( ar melsvai pilka smile.gif ), supratau, kad nepritaikysiu.
Nu akurat, reiks per rugsėjo 1-ą pasidairyt
Atsakyti