Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

Sveikos mirksiukas.gif

Mergaites kas turi pirmokeliu Riesuto 3 d. testu knygute g.gif man reikia atsisiusti ir nezinau, kaip rasti unsure.gif gal kas zinote, ar turite, tai man i pasta imestumet ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 19 gegužės 2015 - 18:13
Yra paskelbti klasių sąrašai. Ir dar kas įdomu- šių metų ketvirtokų standartizuotų testų rezultatai. Geriausi pasiekimai mokytojų Aidanos, Dalijos ir dar Aušros klasėse.

pažiūrėjau, kai kuriose klasėse po 28-30 mokinių doh.gif Sunku bus mokytojoms, negi nebuvo galimybių dar vieną klasę komplektuoti. g.gif
Atsakyti
Aš tai visgi nieko nebesuprantu...Rašė jog atrinks ar ne 120 vaikų, atrinko lyg 128, dabar suskaičiavus gaunasi 135. Na toks skaičius vaikų klasėse yra labai blogai sad.gif

Apie tuos testus sunku ką pasakyti, apie laimėjimus ne ką terandu, kažkokius senų metų.
Atsakyti
laba diena,
gal kas susidūrė su šios mokykos prašymu stojant pateikti kunigo rekomandaciją?Parapija pagal gyvenamą vietą neišduoda, motyvuodama, kad čia nesamonė, kad asmeniškai nepažįsta nei vaiko, nei šeimos, todėl tokiais reikalais neužsiima.

būsiu dėkinga, jei kažkas turite patirties šiuo klausimu ir pasidalinsite 4u.gif
Atsakyti
Bandykite kreiptis į tą parapiją kur vaikas buvo krikštytas.
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2015 05 27, 09:36)
laba diena,
gal kas susidūrė su šios mokykos prašymu stojant pateikti kunigo rekomandaciją?Parapija pagal gyvenamą vietą neišduoda, motyvuodama, kad čia nesamonė, kad asmeniškai nepažįsta nei vaiko, nei šeimos, todėl tokiais reikalais neužsiima.

būsiu dėkinga, jei kažkas turite patirties šiuo klausimu ir pasidalinsite 4u.gif

rekomendacija isduoda mokyklos kapelionas, didziojoj mokykloj rastinej arba bandyt kur vaikas krikstytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantine+: 27 gegužės 2015 - 10:41
Laba,

Kadangi niekur neradau info ar reikalingos kokios priemonės pamokėlėms (birželio 2,3 d), tai skambinau į mokyklą. Tai pasakė, kad reikia turėti spalvotų pieštukų, flomasterių, paprastą pieštuką, trintuką, piešimo lapų ir pradinuko sąsiuvinį (langeliais).
Gal dar kas nors domėjotės? Ar viską pasakė? Gal turit kitokios info.
Pasidalinkite

Ačiū
Atsakyti
Jums dar daug pasakė... smile.gif man apie sąsiuvinį ir piešimo lapus išvis nieko neminėjo...
Tai reiks susidėt viską, ką turim - neaišku ko prireiks...

QUOTE(alekinga @ 2015 05 28, 10:23)
Laba,

Kadangi niekur neradau info ar reikalingos kokios priemonės pamokėlėms (birželio 2,3 d), tai skambinau į mokyklą. Tai pasakė, kad reikia turėti spalvotų pieštukų, flomasterių, paprastą pieštuką, trintuką, piešimo lapų ir pradinuko sąsiuvinį (langeliais).
Gal dar kas nors domėjotės? Ar viską pasakė? Gal turit kitokios info.
Pasidalinkite

Ačiū

Atsakyti
Labas, mamos,

Gal kas konkrečiai žinot kur galima nupirkti pirmokėliui berniukui kostiumą Kaune?
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2015 06 03, 07:51)
Labas, mamos,

Gal kas konkrečiai žinot kur galima nupirkti pirmokėliui berniukui kostiumą Kaune?

Sveiki,

bazėje ieškokite kur prekiauja mokyklinėmis unuformomis ir ten rasit tamsiai mėlynų švarkų ir kelnių wink.gif paieškosiu, kažkur vieno skyriaus vizitinę kortelę turėjau, jei rasiu parasysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2015 06 03, 07:51)
Labas, mamos,

bazėje, Šilainių turguje, Vilijampolės turguje. Prieš rugsėjį visur būna.
Atsakyti
QUOTE(dryyle @ 2015 06 03, 08:01)
Sveiki,

bazėje ieškokite kur prekiauja mokyklinėmis unuformomis ir ten rasit tamsiai mėlynų švarkų ir kelnių wink.gif paieškosiu, kažkur vieno skyriaus vizitinę kortelę turėjau, jei rasiu parasysiu wink.gif

labas vakaras, man ir reiketu kontaktu ax.gif
Atsakyti